Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 0:1 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva 3:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:4 (2:0, 0:1, 1:3)
Dynamo Moskva
Pondelok 18.01.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:10 Michal Sersen - 3:4
     
    53:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil dokonalú skrumáž v bránkovisku hostí a puk Jeriomenkovi za chrbát prepasíroval MICHAL SERSEN.
    51:40 Ivan Igumnov - 2:4
     
    51:40
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia, Šipov z pravej strany posunul puk okolo braniaceho Sersena na ľavú stranu, tam si ho spracoval IVAN IGUMNOV a prestrelil Brusta v bránke domácich. Asistencia: Iľlja Šipov a Maxim Soloviov.
    47:43 Iľja Šipov - 2:3
     
    47:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Čo k tomu dodať? Slovan hral teraz v defenzíve trochu dezorientovane, puk na Brusta usmernil trochu nešťastne Miklík, Barry puk vyrazil pred seba, no na dorážku IĽJU ŠIPOVA už nestačil.
    44:15 Alexander Osipov - 2:2
     
    44:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dinamo pomotalo defenzíve belasých pred bránkoviskom hlavy, k puku sa dostal ALEXANDER OSIPOV a usmernil ho do siete Brusta. Asistencie: Maxim Karpov a Iľja Šipov.
    36:03 Alexej Cvetkov - 2:1
     
    36:03
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Na ľavom kruhu sa k odrazenému puku dostal nikým nekrytý ALEXEJ CVETKOV, spracoval si puk a švihom vystrelil, okolo vyrážačky cez rameno Brusta puk prepašoval do jeho siete. Asistencia: Arťom Fiodorov.
    13:50 VIEDENSKÝ - 2:0
     
    13:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Lukáš Kašpar vystrelil z pravej strany spoza kruhu, Marek Viedenský umne clonil pred bránkou a zrejme sa toho puku nedotkol, aj keď som ten pocit mal, Lukášov puk skončil v sieti Dinama. Napokon videorozhodca zápasu upravil autora gólu, ktorým bol MAREK VIEDENSKÝ. Asistencie: Lukáš Kašpar a Cam Barker.
    08:05 Žiga JEGLIČ - 1:0
     
    08:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak toto sa krásne píše, Tičar s pukom na hokejke na ľavom kruhu obišiel sťahovačkou Mironova, puk premiešal až k bránkovisku a posunul ho vpravo voľnému krajanovi, nuž a ŽIGA JEGLIČ pomedzi betóny vyškolil Jeriomenka. Asistencia: Rok Tičar.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Jeglič (Tičar), 14. Viedenský (Kašpar, Barker), 54. Sersen – 37. Cvetkov (Fiodorov), 45. Osipov (Karpov, Šipov), 48. Šipov, 52. Igumnov (Šipov, Soloviov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Luža, Sersen (A), Mihalik, Kozák, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan
    Dynamo Moskva: Jeriomenko (Lazušin) – Osipov, Robinson, Barancev, Mironov, Sinicyn, Hietanen, Soloviov, Volkov – Karpov, Cvetkov (A), Pestuško – Babenko (C), Gorovikov (A), Kokarev – Fiodorov, Tereščenko, Filatov – Igumnov, Šipov, Galimov

    Rozhodca: Belov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10.055