Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 0:1 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva 3:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:4 (2:0, 0:1, 1:3)
Dynamo Moskva
Pondelok 18.01.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Základná časť KHL sa blíži pomaly, ale isto, k svojmu záveru. HC Slovan čakajú na domácom ľade posledné tri zápasy, v pondelok večer privíta Dinamo Moskva, ktoré nečakane zakoplo v sobotu v Záhrebe a Medveščak, priamy konkurent belasých o play-off, získal do tabuľky tri body. Slovan čaká neľahká úloha a šiestym hráčom belasých na ľade bude vypredaná bratislavská aréna.

    Dinamo Moskvadvojnásobný víťaz Gagarinovho pohára. Klub Dinamo Moskva vznikol v roku 1946. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 9 majstrovských titulov, 19 krát obsadil druhé miesto a 6 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 7 krát vyhrali hráči Dinama ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne v roku 2006 vyhrali Pohár európskych majstrov, v rokoch 1983 a 2008 Spenglerov pohár. Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku to dotiahli hráči v play-off až do semifinále, napokon boli nad ich sily hráči AK Bars Kazaň a skončili tak na 4. mieste. V ďalšom ročníku vypadli Moskovčania vo štvrťfinále play-off, najskôr s mestským rivalom Spartakom Moskva a o rok neskôr s menovcom – Dinamom Riga. Vo štvrtom ročníku súťaže dosiahli hráči stanovený cieľ a po finálovej sérii s Avangard Omsk 4:3 na zápasy sa stali víťazmi KHL. Svoje prvenstvo potvrdili aj v ďalšej sezóne obhajobou pohára, ich finálový súper bol Traktor Čeljabinsk, séria skončila 4:2 na zápasy a tak sa mohol Dominik Graňák opätovne radovať zo zisku Gagarinovho pohára. V šiestej sezóne Dinamo vypadlo v úvode play-off, keď chlapci nestačili na Lokomotiv Jaroslavľ a prehrali v sérii na zápasy 3:4, čo znamenalo konečné 9. miesto. V uplynulej sezóne sa chlapci prebojovali do play-off súťaže, vo štvrťfinále prešli cez hokejistov Lokomotivu Jaroslavľ a séria sa skončila 4:2 na zápasy, v semifinále konferencie však bol nad ich sily neskorší víťaz Gagarinovho pohára, SKA Petrohrad dominoval v sérii 4:1 na zápasy.

    Modro-biely dres klubu obliekajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú po jednom hráčovi Lotyšsko, Fínsko a Kanada.Domovský stánok VTB Ľadový palác pojme 12.100 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Sergej Jurievič Oreškin.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo z 50 zápasov 76 bodov, HC Slovan odohral o jeden zápas viac a získal celkom 76 bodov. Vzájomné zápasy súperov v uplynulej sezóne vyzneli pre Dinamo, ktoré zvíťazilo na domácom ľade vysoko 7:2, v odvete v Bratislave potom 2:0. V aktuálnom ročníku v septembri v Moskve však dominoval Slovan, ktorý gólmi Kašpara a Mihalika zvíťazil v pomere 2:1.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je Lukáš Kašpar s 38 kanadskými bodmi (14+24), na druhej priečke je obranca Cam Barker s 35 kanadskými bodmi (10+25). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 34 bodový obranca Mat Robinson (13+21), na druhej priečke s 30 kanadskými bodmi Alexej Cvetkov (6+24). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 92,2% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,00 gólov na zápas, Michael Garnett s 90,8% úspešnosťou drží priemer 2,78 gólov na zápas. Na druhej strane Alexander Jeriomenko s 93,3% úspešnosťou zásahov pri priemere 1,85 gólov na zápas, Alexander Lazušin92,6% úspešnosť zásahov s priemerom 1,82 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Dinamo Moskva a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Luža, Sersen (A), Mihalik, Kozák, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    Dinamo Moskva:

    Jeriomenko (Lazušin) – Osipov, Robinson, Barancev, Mironov, Sinicyn, Hietanen, Soloviov, Volkov – Karpov, Cvetkov (A), Pestuško – Babenko (C), Gorovikov (A), Kokarev – Fiodorov, Tereščenko, Filatov – Igumnov, Šipov, Galimov

    Rozhodca:

    Belov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin.
     
    Príjemný večer z Arény Ondreja Nepelu vám želám, rozkorčuľovanie nám skončilo, chlapci dostávajú v šatni pokyny a o štvrťhodinku to vypukne. Slovan je v dobrej hernej pohode, Dinamo pustilo perie v Záhrebe, uvidíme, ako to dopadne dnes na ľade v Bratislave, oba tímy potrebujú body pre účasť v play-off.
     
    V bránke domácich sa predstaví opäť Barry Brust, v bránke hostí od úvodu Alexander Jeriomenko. Na lavičke domácich bude Barrymu kryť chrbát Michael Garnett, na opačnej strane bude pripravený zasiahnuť do hry Alexander Lazušin.
     
    Tím hostí už vykorčuľoval na ľadovú plochu, počkáme si na domácich, vypočujeme si hymny oboch krajín, najskôr hymnu Ruskej federácie, po nej hymnu Slovenskej republiky a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
    Pozdrav kapitánov s rozhodcami, začíname
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Nedorost nahodil od modrej puk na bránku hostí, Jeriomenko s chladnou hlavou puk schoval do lapačky.
     
    00:32
    Opäť to bol Vaclav Nedorost, ktorý švihom vystrelil z ľavého kruhu, Jeriomenko puk cez hruď zrazil na ľad a rozohral tak akciu svojho tímu.
     
    01:40
    Tičarov a aj Švarného strelecké pokusy boli zblokované defenzívou hostí, Jeriomenko bol nateraz bez práce, hostia s pukom vyrazili do akcie.
     
    02:12
    Na druhej strane hostia dvakrát preverili pozornosť Brusta, Barry oba puky vyrazil späť do hry a od úvodu zvolili chlapci vysoké tempo.
     
    03:14
    Skokan prenechával puk za kruhmi Skalickému, Pavol sa k zakončeniu ešte nedostal, no Lušňák už áno, Jeriomenko puk letiaci tesne nad ľadom schoval do lapačky.
     
    03:31
    Karpov dostal diagonálnu prihrávku na ľavý kruh, ešteže sa rozhodil prihrávať, puk poslal popred bránku na pravý kruh nikomu.
     
    04:55
    Soloviov od mantinelu z pravej strany od modrej poslal puk na Brusta, Barry ho schoval do lapačky a upokojil hru na hracej ploche.
     
    05:12
    Filatov poslal z ľavej strany puk pred bránku, kde stál nikým nestrážený Fiodorov, ktorý prestrelil bránku domácich.
     
    05:46
    Galimov sa dostal do brejku a položil si Brusta na ľad, spravil kľučku vpravo a už to stačilo len poslať do prázdnej bránky, Barry mu jemne ťukol do hokejky či korčule a Ansel Galimov puk usmernil za bránkovú čiaru!
     
    06:50
    Kašpar poslal z pravej strany puk do pásma Viedenskému, Marek rýchly puk nedokázal efektne spracovať, po chvíľke sa puku zmocnili hostia a z akcie domácich zišlo.
     
    07:28
    Reklamný puk z pravej strany Brust cez hokejku prikryl pod rukavicu, Dinamo má opäť pásmo na vhadzovanie.
     
    07:47
    Slovan chyboval pri prechode do útočného pásma a vyrobil zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme po pravici Brusta.
     
    08:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak toto sa krásne píše, Tičar s pukom na hokejke na ľavom kruhu obišiel sťahovačkou Mironova, puk premiešal až k bránkovisku a posunul ho vpravo voľnému krajanovi, nuž a ŽIGA JEGLIČ pomedzi betóny vyškolil Jeriomenka. Asistencia: Rok Tičar.
    08:05 Žiga JEGLIČ - 1:0
     
    09:38
    Na útočnej modrej domácich zahrali hostia s vysokou hokejkou, hlavný hru musel prerušiť, vhadzujeme po pravej ruke Jeriomenka.
     
    10:01
    Mironov už bol oboma nohami v pásme domácich, hostia tam priviezli puk o sekundu neskôr a previnili sa ofsajdom.
     
    11:19
    Slovan opäť vyrobil zakázané uvoľnenie a vhadzovať budeme pred Brustom.
     
    11:22
    Z otočky po ľade z medzikružia vystrelil Sinicyn, Brust okamžite zareagoval a puk cez svoju hokejku poslal späť do hry.
     
    12:41
    Soloviov vystrelil z ľavej strany od modrej, puk defenzíva domácich zblokovala mimo priestor bránky Brusta, hostia teraz zamkli domácich v pásme a kombinujú s pukom na svojich paliciach.
     
    13:30
    Galimov sa dostal k zakončeniu na ľavom kruhu a pohotovo vystrelil, Brust bol v pozore a puk schoval pod svoje rukavice. Slovan prežil tlak hostí, ktorí obliehali bránku domácich.
     
    13:37
    Mironov dostal dve minúty za držanie, vypredaná aréna sa už teší na presilovú hru domácich.
     
    13:42
    Jeriomenko v akcii, keď hasil oheň pred svojou bránkou, Slovan nabudený gólom s výhodou jedného muža lačný po góle.
     
    13:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Lukáš Kašpar vystrelil z pravej strany spoza kruhu, Marek Viedenský umne clonil pred bránkou a zrejme sa toho puku nedotkol, aj keď som ten pocit mal, Lukášov puk skončil v sieti Dinama. Napokon videorozhodca zápasu upravil autora gólu, ktorým bol MAREK VIEDENSKÝ. Asistencie: Lukáš Kašpar a Cam Barker.
    13:50 VIEDENSKÝ - 2:0
     
    17:25
    Slovan vyrobil malú skrumáž v okolí bránky hostí, hral s pukom potom v rohu klziska, palebnú pozíciu vedúcu k tretiemu úspechu si však nevypracoval.
     
    18:03
    Soloviov vystrelil z pravej strany a len to tak zazvonilo na Brustovej hokejke, ktorý poslal puk späť do hry a domáci ho poslali mimo svoje obranné pásmo.
     
    18:48
    Hostia zahrali v pásme belasých s vysokou hokejkou, arbitri hru prerušili a nariadili vhadzovanie v strednom pásme.
     
    19:59
    Defenzíve domácich ušiel po ľavej strane Galimov, korčuľoval sám na Brusta a chcel po blafáku zakončiť, Barry mu to nedovolil a v dobrom zákroku poslal Galimova cez svoju hokejku na ľad.
    Brust Galimova do akcie nepustil, Ansel skončil na kolenách na ľadovej ploche
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Veselo začal Slovan a na favorita to rozbalil ako z hokejovej učebnice. Tičar lišiacki puk naservíroval Jegličovi, ktorý otvoril účet zápasu. Kašpar v presilovke prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo a zvýšil vedenie belasých. Hostia zahodili tri tutovky, tri čisté tutovky, a v šatni bude zrejme kartáč. Pomer striel medzi žrde po prvej dvadsaťminútovke podľa svetelnej kocky 8:8.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:53.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Kašparov strelecký pokus z pravého kruhu počítať nebudem, Lukáš poslal puk na ochranné sklo.
     
    20:39
    Jeriomenko vykorčuľoval na striedačku a všetci dobre vieme, čo bude nasledovať, Dinamo so šiestimi korčuliarmi na ľade.
     
    21:33
    Kašpar dostal dve minúty za hákovanie, presilovku si zahrá Dinamo.
     
    21:55
    Barancev vystrelil z pravej strany spoza kruhu, Brust puk cez vyrážačku poslal späť do hry a podržal tím belasých, ktorý sa naďalej bráni presilovke hostí.
     
    22:43
    Slovan poslal druhý puk von z pásma a zbiera cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    23:32
    Bartovič v oslabení vysunul do brejku Surového, Tomáš vystrelil z pravého kruhu, Jeriomenko puk po semafore schoval do lapačky.
     
    23:33
    Domáci v plnom počte, Slovan svoje prvé oslabenie v zápase prežil bez ujmy.
     
    24:01
    Igumnov korčuľoval s pukom na bránku domácich z ľavej strany, pred bránkoviskom by aj bol vystrelil, bol však faulovaný.
     
    24:01
    Luža zatiahol za ručnú brzdu a za hákovanie opustil hraciu plochu smerom na trestnú lavicu.
    Slovan vede nad Dinamem Moskva, a míří za důležitým vítězstvím!

    Bratislavský Slovan si zatím v zápase s Dinamem Moskva vede velmi dobře. Jediný slovenský účastník KHL bojuje o důležité...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    24:29
    Slovan dostal puk von z pásma a po ľavej strane sa za útočnú modrú dostal Kašpar, naznačil strelu, puk však podržal na hokejke a poslal ho späť svojim spoluhráčom, zožal potlesk tribún.
     
    25:24
    Slovan hrá v oslabení s Dinamom maximálne vyrovnanú partiu, hostia ho pod tlak nedostali a na útočnej modrej sa teraz previnili faulom.
     
    25:36
    Brust s prehľadom puk rozohral pomedzi dvoch hráčov hostí, domáci ho vyhodili von z pásma a Dinamo stratilo vietor z plachát.
     
    26:01
    Domáci v plnom počte, Slovan svoje oslabenie ubránil a Dinamo sa len môže čudovať, čo to s ním belasí na ploche robia.
     
    26:37
    Trest pre hráčsku lavičku hostí za príliš veľa hráčov na ľade, presilovku si zahrá teraz Slovan.
     
    26:40
    Publikum sa hnevá, nič z toho však nebude, Kašpar dostal dve minúty za seknutie a sily na hracej ploche sa vyrovnajú.
     
    26:51
    Kundrátek ťahal puk do akcie, no k zakončeniu sa domáci dostať nemohli, čiarový im akciu zastavil na modrej pre ofsajd.
     
    27:20
    Kundrátek s Nedorostom ako dvaja draci, vybojovali puk za bránkovou čiarou hostí, Vaclav nabil za ľavý kruh Barkerovi a Cam pohovoto vystrelil, Jeriomenko v pokľaku puk schoval do svojho výstroja.
     
    27:53
    Mihalik vystrelil spoza ľavého kruhu, Jeriomenko puk poslal do rohu klziska, Slovan dostal hostí pod tlak, s pukom Jegliča z medzikružia si Jeriomenko poradil a vyrazil puk späť do hry a rovnako tak dopadol šrapnel v podaní Sersena od modrej. Slovan koncertuje na hracej ploche.
     
    28:37
    Hostia v plnom počte.
     
    28:40
    Domáci v plnom počte, pri hre štyroch proti štyrom bol na ľade jednoznačne lepším tímom Slovan, Jeriomenko mal čo robiť, škoda, že aréna nebúracala dnes po tretíkrát.
     
    30:00
    Z pravej strany pozornosť Brusta preveril tuším Osipov, Barry puk zrazil pred seba a ukryl pod rukavice.
     
    30:35
    Viedenský spoza bránky poslal puk na prvú stranu k bránkovisku Kašparovi, Lukáš nemal dostatok priestoru na zakončenie, škoda, puk skončil v rohu klziska.
     
    31:55
    Ofsajd na modrej, previnili sa hostia a hru máme prerušenú, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    32:57
    Miklík vystrelil z pravého kruhu a jeho puk bol zblokovaný na ochrannú sieť, no zrejme mal voliť prihrávku na modrú Kozákovi, ktorý si pýtal puk, nestalo sa tak.
     
    33:27
    Možno mi neuveríte, no Dinamo má problém založiť kombinačnú akciu, Skokan teraz na výbornú narúšal jeho rozohrávku, Slovan v tejto tretine o triedu lepším mužstvom na ľadovej ploche.
     
    34:24
    Nedorost vystrelil z ľavého kruhu z ťažkého uhla, Jeriomenko vykryl priestor pri pravej žrdi a puk v pokľaku schoval do náručia.
     
    36:03
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Na ľavom kruhu sa k odrazenému puku dostal nikým nekrytý ALEXEJ CVETKOV, spracoval si puk a švihom vystrelil, okolo vyrážačky cez rameno Brusta puk prepašoval do jeho siete. Asistencia: Arťom Fiodorov.
    36:03 Alexej Cvetkov - 2:1
     
    37:38
    Spoza bránky dostal puk na pravý kruh Kokarev, vystrelil a minul bránku Brusta, vzápätí sme však videli strelu Osipova od modrej z jej stredu, Brust puk zrazil do rohu klziska.
     
    38:09
    Brust opäť v akcii upokojoval situáciu na hracej ploche, keď sme predtým videli na druhej strane zákrok na Kašpara, ktorý rozhodcovia posúdili ako dovolený, Dinamo po góle ožilo a vyrovnalo aktivitu domácich na hracej ploche.
     
    39:17
    Hru s vysokou hokejkou odpískali arbitri domácich, Dinamo sa už dostávalo s pukom von z pásma, no budeme vhadzovať po ľavici Jeriomenka.
     
    39:22
    Barker nahodil od modrej z ľavej strany puk na bránku hostí, Jeriomenko puk zrazil pred seba a následne si ho hokejkou pritiahol k sebe, aby ho schoval pod rukavicu.
     
    39:50
    Slovan chyboval pri prechode do útočného pásma, vyrobil zakázané uvoľnenie, už aby sme boli v šatni.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine to Slovan na svojho súpera rozbalil a vypracoval si od druhej svojej oslabovky rad pekných palebných pozícii, no chybu krásy to malo len v úspešnom zakončení. Jeriomenko v bránke hostí začal čarovať a za svoj chrbát už puk nepustil. Čo sme však všetci nechceli, stalo sa. Dinamo sa kontaktným gólom vrátilo späť do hry a tretia tretina tak sľubuje pravú hokejovú drámu. Pomer striel do priestorov bránky po dvoch tretinách podľa svetelnej kocky 18:22.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:44.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Tereščenkom nahodený puk na bránku domácich Brust cez hokejku prikryl, Dinamo má pásmo na vhadzovanie.
     
    40:54
    Puk po teči Tičara skončil na striedačke domácich, arbitri pochopiteľne nariadili vhadzovanie v centrálnom kruhu.
     
    41:23
    Dinamo poslalo puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa vráti pred Jeriomenka.
     
    41:35
    Z pravého kruhu preveril Brusta v klietke svojim pukom Filatov, Barry puk zneškodnil a dokonca rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    42:01
    Trest pre hráčsku lavičku domácich, Skalický si tam išiel sadnúť, presilovka pre Dinamo.
     
    42:54
    Prihrávku po modrej zachytil Kašpar a puk aspoň na okamih poslal mimo pásmo belasých, Dinamo dostalo Slovan pod tlak. Belasí pozične dobre bránili a hostí k ohrozeniu Brusta v bránke nepustili.
     
    43:53
    Sersen z bránkovej čiary poslal ďalekonosný pozdrav Jeriomenkovi, Slovan sa už ubráni.
     
    44:01
    Domáci v plnom počte, Slovan svoje oslabenie prežil bez ujmy.
     
    44:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dinamo pomotalo defenzíve belasých pred bránkoviskom hlavy, k puku sa dostal ALEXANDER OSIPOV a usmernil ho do siete Brusta. Asistencie: Maxim Karpov a Iľja Šipov.
    44:15 Alexander Osipov - 2:2
     
    44:43
    Pestuško za svoju sekeru už usadol na trestnú, ten pobyt tam by mu patrilo skrátiť.
     
    45:15
    Jeglič chyboval svojim pukom v pásme hostí, Dinamo puk dostalo do stredného pásma a Slovan stratil sekundy zo svojej presilovky.
     
    46:15
    Brust ďaleko vykorčuľoval za pukom až k pravému kruhu, bol poslaný na ľad Tereščenkom, hlavný rozhodca posúdil jeho zákrok na Barryho ako dovolený.
     
    46:43
    Hostia v plnom počte, Dinamo hralo svoje oslabenie na výbornú, Slovanu sa v tejto fáze hry príliš nedarilo. Emócie vzplanuli nielen na tribúnach.
     
    47:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Čo k tomu dodať? Slovan hral teraz v defenzíve trochu dezorientovane, puk na Brusta usmernil trochu nešťastne Miklík, Barry puk vyrazil pred seba, no na dorážku IĽJU ŠIPOVA už nestačil.
    47:43 Iľja Šipov - 2:3
     
    48:16
    Švarného projektil od modrej v bránke neskončil, ani som nepostrehol, či ten puk pred bránkoviskom ešte niekto tečoval, Slovan hostí pod väčší tlak nedostal.
     
    48:47
    Nedorost dostal dve minúty za nedovolené bránenie, pred Brustom sa bude v nasledujúcich sekundách topiť ľad.
     
    49:06
    Hietanen dostal puk na modrú na jej stred spoza bránky a príklepom vystrelil, Brust puk vyrazil pred seba a Slovan vyrazil do akcie.
     
    49:21
    Slovan sa dostával po ľavej strane do útoku, no strhla sa nám na ľadovej ploche bitka, najmä Kašpar si to rozdal bez rukavíc v súboji s Pestuškom.
    Na ľadovej ploche sa nám poriadne iskrí, trma-vrma v rohu klziska po pravici Jeriomenka
     
    49:21
    Pestuško dostal päť minút za hrubosť, rovnaký trest dostal Kašpar. Dinamo pokračuje v hre svojou presilovkou.
     
    50:47
    Domáci v plnom počte, na ľadovej ploche sa poriadne iskrí a zápas ešte zďaleka nie je odohraný, niektoré zákroky sú naozaj na hranici pravidiel.
     
    51:40
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia, Šipov z pravej strany posunul puk okolo braniaceho Sersena na ľavú stranu, tam si ho spracoval IVAN IGUMNOV a prestrelil Brusta v bránke domácich. Asistencia: Iľlja Šipov a Maxim Soloviov.
    51:40 Ivan Igumnov - 2:4
     
    51:59
    Za nedovolené bránenie dostal dve minúty Ospiov, Slovan si zahrá presilovú hru.
     
    53:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil dokonalú skrumáž v bránkovisku hostí a puk Jeriomenkovi za chrbát prepasíroval MICHAL SERSEN.
    53:10 Michal Sersen - 3:4
     
    53:55
    Obrovský tlak domácich, ktorí teraz obstreľovali Jeriomenka v bránke hostí, Alexander mal čo robiť a po strele Viedenského mu pomohla konštrukcia bránky!
     
    55:22
    Slovan kombinuje s pukom na paliciach, Dinamo ho však do pásma pustiť nechce.
     
    55:36
    Na trestnú odkorčuľoval Jeglič, seknutie a presilovku si v tom najnevhodnejšom čase zahrá Dinamo.
     
    57:00
    Slovan nepúšťa Dinamo do kombinačnej hry v obrannom pásme, bráni svoje oslabenie na výbornú, hostia však hrajú už aj s časom.
     
    57:36
    Domáci v plnom počte a tretia tretina sa blíži k svojmu záveru.
     
    57:47
    Krásnym príklepom sa z ľavého kruhu prezentoval Surový, Jeriomenko v rozkľaku puk zastavil cez betóny a zlikvidoval.
     
    58:12
    Dinamo vyrobilo brejkovú akciu, puk na ľavú stranu do voľného priestoru dostal Igumnov, nakorčuľoval pred Brusta a vystrelil príklepom, minul však bránku belasých.
     
    58:40
    Brust vykorčuľoval na striedačku, Slovan hrá power play bez brankára.
     
    59:00
    Kašpar poslal puk na bránku Jeriomenka, Alexander puk zneškodnil a Slovan má pásmo na vhadzovanie, Brust stále na striedačke.
     
    59:23
    Dinamo vyhodilo puk von z pásma, Kundrátek sa ponáhľa po puk, aby sa Slovan čím skôr vrátil pred Jeriomenka.
     
    59:33
    Dnešné stretnutie sleduje 10.055 divákov, opäť zas a presne do posledného sedadla vypredaná Aréna Ondreja Nepelu.
    Aj dnešný zápas je vypredaný
     
    59:42
    Slovan hrá s pukom v pásme hostí, Dinamo ho však k vytvoreniu palebnej pozície nepúšťa.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas v Bratislave sa skončil víťazstvom Dinama, ktoré sa k trom bodom dopracovalo až v tretej tretine duelu. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Arťom Fiodorov, v tíme domácich Rok Tičar. Nuž čo dodať na záver. Dinamo zmobilizovalo sily do tretej tretiny a tromi, v podstate zlepenými gólmi rozhodlo, o svojom víťazstve. Slovan odohral pred vypredanou arénou jeden z najlepších domácich zápasov a takto nejako by to malo byť aj v stredu, keď v dôležitom šesťbodovom zápase hostíme Medveščak Záhreb. Dobrú noc z Bratislavy všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:24:46)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Jeglič (Tičar), 14. Viedenský (Kašpar, Barker), 54. Sersen – 37. Cvetkov (Fiodorov), 45. Osipov (Karpov, Šipov), 48. Šipov, 52. Igumnov (Šipov, Soloviov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Luža, Sersen (A), Mihalik, Kozák, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan
    Dynamo Moskva: Jeriomenko (Lazušin) – Osipov, Robinson, Barancev, Mironov, Sinicyn, Hietanen, Soloviov, Volkov – Karpov, Cvetkov (A), Pestuško – Babenko (C), Gorovikov (A), Kokarev – Fiodorov, Tereščenko, Filatov – Igumnov, Šipov, Galimov

    Rozhodca: Belov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10.055