Jekaterinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Togliatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhreb 5:3 (kon.)
S.Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 11.01.2016, 17:30 • Ľadový palác Sokolniki, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Spartak si v závere zápasu zahrá ešte presilovku, na trestnú usadol Luža, dve minúty za podrazenie.
    55:51 KAŠPAR - 0:4
     
    55:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Viedenský sa presadil pred bránkoviskom, kam nakorčuľoval s pukom na hokejke, po faule v páde na ľad vystrelil, Ivannikov puk vyrazil a z pravej strany v dorážke mu puk do bránky doklepol LUKÁŠ KAŠPAR. Asistencie: Marek Viedenský a Vaclav Nedorost.
     
    51:03
    Trest pre hráčsku lavičku domácich, dnes po druhýkrát, Slovan bude hrať opäť presilovú hru.
     
    48:49
    Valentenko dostal dve minúty za hákovanie, presilovú hru si zahrá Slovan.
     
    42:13
    Skokan sa dostal s pukom do brejku pred bránku domácich, zoči-voči Ivannikovovi však neuspel, gólman domácich cez lapačku puk poslal na ochranné sklo.
     
    40:12
    Kundrátek chyboval v strednom pásme, s pukom do pásma nakorčuľoval Gilroy, od ľavého kruhu však nebezpečne vystrelil Bodrov, Brustovi puk vypadol z lapačky, no potom ho dokázal schovať pod svoju rukavicu.
     
    35:53
    Radil sa dostal do šance a vystrelil z pravej strany, Brust však dobre čítal hru a puk poslal späť do hry, domácim radovať sa nedovolil.
     
    34:47
    Za držanie dostal dve minúty Bartovič, presilovka hostí sa skončila.
     
    34:42
    Barker napálil príklepom puk na bránku domácich, Ivannikov puk v pokľaku vyrazil pred seba a okamžite ho prikryl pod svoje rukavice.
     
    33:45
    Spartak chyboval pri striedaní, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, presilovú hru si zahrá Slovan.
     
    32:43
    Do prečíslenia sa dostávali domáci, Šmeľov však vystrelil z pravej strany, Brust mu vykorčuľoval z bránky, zmenšil strelecký uhol a puk poslal späť do hry.
     
    26:57
    Za nedovolené bránenie Ivannikova opustil hraciu plochu Skokan, presilovú hru bude hrať domáci Spartak.
     
    24:22
    Za podrazenie dostal dve minúty Bodrov, sily na ľadovej ploche sa nám vyrovnajú.
     
    22:40
    Za faul kolenom dostal dve minúty Skalický, ktorý atakoval nedovolene Belova.
    20:33 ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    20:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza ľavého kruhu poslal Jeglič puk pred bránku, tam si ho spracoval ANDREJ ŠŤASTNÝ, ktorý z otočky po ľade pomedzi betóny Ivannikova poslal puk do jeho bránky. Asistencie: Žiga Jeglič a Rok Tičar.
     
    20:12
    Slovan vyrobil krásnu akciu v úvode tretiny, Nedorost z pravej strany poslal puk medzi kruhy a k zakončeniu sa dostal Viedenský, Ivannikov šiel do rozkľaku a puk pravým betónom zneškodnil.
     
    15:22
    Gilroy vystrelil z pravej strany od kruhu, Brust puk vyrazil pred seba a k dorážke sa dostal opäť Levickij, Brust cez ľavé rameno dokázal puk usmerniť do rohu klziska.
     
    15:11
    Kundrátek chyboval svojou prihrávkou v pásme, z pravého kruhu poslal puk pred bránku a Levickij sa dostal do šance, zoči-voči Brustovi však v tutovke neuspel.
     
    08:50
    Atte Engrena v bránke domácich strieda Jevgenij Ivannikov.
    08:50 KAŠPAR - 0:2
     
    08:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa pri vlastnom oslabení dostal do brejku, LUKÁŠ KAŠPAR hľadal prihrávkou z pravej strany na tej ľavej Nedorosta, gólman domácich si však cez svoju hokejku puk poslal do svojej klietky. Asistencie: Tomáš Kundrátek a Vaclav Nedorost.
     
    08:03
    Jeglič zbytočne fauloval v útočnom pásme, dostal dve minúty za hákovanie a presilovú hru si zahrá Spartak.
     
    03:29
    Slovan vyrobil tlak v pásme domácich, svoju akciu zakončil krásnou strelou z pravej strany od kruhu Kašpar, kde ho našiel z druhého kruhu Kundrátek, Engren Lukášov puk schoval do lapačky a podržal svoj tím.
     
    03:00
    Radil dostal dve minúty za hákovanie Nedorosta, Slovan si zahrá presilovú hru.
    00:29 NEDOROST - 0:1
     
    00:29
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan začal ako z učebnice, puk na modrej si prevzal VACLAV NEDOROST, zbavil sa dvoch obrancov domácich a okolo vyrážačky Engrena poslal puk do jeho siete. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren (9. Ivannikov) – Valentenko, Ch. Genoway, Gilroy, Dyblenko (A), Korobov (C), Jermakov, Kirillov, Belov – Glazačev, Mereskin, Radil – Levickij, Bodrov (A), I. Radulov – Šmeľov, Vasiliev, Leščenko – Voronin, Šafigulin, Li
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Bukin, Odinš – Otmachov, Goliak

    Diváci: 4.103