Jekaterinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Togliatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhreb 5:3 (kon.)
S.Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 11.01.2016, 17:30 • Ľadový palác Sokolniki, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Belasí si po cennom víťazstve s Jokeritom odskočia na dva zápasy na sever Európy, najskôr sa v pondelok podvečer predstavia na ľade Spartaku Moskva, o dva dni neskôr zavítajú do krásneho Petrohradu. Slovan ťahá šesťzápasovú sériu bez prehry, túto sériu by chcel natiahnuť a príležitosť sa naskytá v pondelok.

    Hokejový klub Spartak Moskva vznikol v roku 1946. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 4 majstrovské tituly, 11 krát obsadil druhé miesto a 9 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 2 krát vyhrali hráči Spartaka ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne zaznamenali úspechy v podobe 5 víťazstiev Spenglerovho pohára. Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku hráči v play-off obsadili konečné pekné 7. miesto, ktoré potvrdili aj o rok neskôr. V ďalších troch ročníkoch obsadili postupne 13., 19. a dvakrát 23 miesto. V uplynulej sezóne Spartak Moskva v KHL neúčinkoval.

    V súčasnosti červeno-biely dres klubu obliekajú výlučne hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú dvaja hráči z USA, po jednom hráčovi majú zastúpenie Kanada, Bielorusko, Fínsko a Česká republika – Lukáš Radil. Hlavným trénerom mužstva je German Michajlovič Titov. Domáce zápasy Spartak hráva v Malej športovej aréne Lužniki, ktorá pojme 8.500 divákov.

    Do tabuľky KHL klub Spartak zapísal doposiaľ 64 bodov zo 46 zápasov, HC Slovan odohral o dva zápasy viac a zaknihoval celkom 70 bodov. Vzájomný zápas súperov zo septembra vyznel lepšie pre hostí, ktorí v Bratislave zvíťazili v pomere 5:2. V šiestej sezóne oba vzájomné zápasy dopadli pre belasých katastrofálne, na ľade Spartaka Slovan podľahol po výsledku 0:5, na domácom ľade to nebola tiež žiadna sláva a výsledok 0:3. Nastal čas súperovi vrátiť požičané.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme hostí je obranca Cam Barker s 33 kanadskými bodmi (9+24), na druhej priečke v tesnom závese Lukáš Kašpar s 32 kanadskými bodmi (11+21). V tíme domácich sú na čele kanadského bodovania dvaja 25 bodoví – Konstantin Glazačev (13+12) a Charles Genoway (8+17). Gólman hostí Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 92,0% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,07 gólov na zápas, Michael Garnett s 90,7% úspešnosťou drží priemer 2,77 gólov na zápas. Na druhej strane Atte Engren s 90,6% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,65 gólov na zápas, Jevgenij Ivannikov90,0% úspešnosť zásahov s priemerom 2,47 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Malá športová aréna Lužniki uvidí v akcii slovenského zástupcu v KHL a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Moskva:

    Engren (Ivannikov) – Valentenko, Ch. Genoway, Gilroy, Dyblenko (A), Korobov (C), Jermakov, Kirillov, Belov – Glazačev, Mereskin, Radil – Levickij, Bodrov (A), I. Radulov – Šmeľov, Vasiliev, Leščenko – Voronin, Šafigulin, Li

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca:

    Bukin, Odinš – Otmachov, Goliak.
     
    Príjemný podvečer vám želám pri sledovaní nášho textového prenosu zo zápasu z Moskvy. Hostia dnes nastúpia na duel v bielych dresoch, domáci v červených farbách. Na ľadovej ploche už máme oba tímy, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:29
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan začal ako z učebnice, puk na modrej si prevzal VACLAV NEDOROST, zbavil sa dvoch obrancov domácich a okolo vyrážačky Engrena poslal puk do jeho siete. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
    00:29 NEDOROST - 0:1
     
    01:15
    Spoza bránky Engrena zakladali domáci útočnú akciu, chybovali však pri nej a vyrobili zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Engrena.
     
    01:45
    Surový poslal diagonálnu prihrávku na ľavý kruh Bartovičovi, Milan vystrelil spoza obrancu, Egnren v pokľaku cez hokejku poslal puk späť do hry.
     
    02:45
    Slovan vybojoval stratený puk v pásme domácich, nakorčuľoval s ním až za vlastnú bránku a po prestriedaní si pozrieme akciu belasých.
     
    03:00
    Radil dostal dve minúty za hákovanie Nedorosta, Slovan si zahrá presilovú hru.
     
    03:29
    Slovan vyrobil tlak v pásme domácich, svoju akciu zakončil krásnou strelou z pravej strany od kruhu Kašpar, kde ho našiel z druhého kruhu Kundrátek, Engren Lukášov puk schoval do lapačky a podržal svoj tím.
     
    04:14
    Barker nakorčuľoval s pukom na ľavý kruh a príklepom vystrelil, Engren puk cez svoju hruď vyrazil späť do hry, v dorážke neuspel Nedorost, ktorý puk poslal na ochrannú sieť, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    04:50
    Spoza kruhov od modrej vystrelil Švarný, ktorý však puk dobre netrafil, zmocnili sa ho domáci a snažili a o brejk, defenzíva belasých ich za modrou odzbrojila.
     
    05:00
    Domáci v plnom počte, Slovan hral presilovku na výbornú, chýbalo jej už len úspešné strelecké zakončenie.
     
    05:39
    Brust zlikvidoval puk po strele Glazačeva, Spartak vybojoval pásmo na vhadzovanie.
     
    06:58
    Li sa prebil pomedzi kruhy pred bránkovisko, nemal už dostatok priestoru na zakončenie a s jeho pukom po ľade si Brust poradil, puk poslal späť do hry.
     
    08:03
    Jeglič zbytočne fauloval v útočnom pásme, dostal dve minúty za hákovanie a presilovú hru si zahrá Spartak.
     
    08:25
    Spartak vyrobil peknú akciu pred bránkou Brusta, puk z ľavej strany smerujúci na Radila však len preletel bránkoviskom a k zakončeniu sa našťastie domáci nedostali.
     
    08:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa pri vlastnom oslabení dostal do brejku, LUKÁŠ KAŠPAR hľadal prihrávkou z pravej strany na tej ľavej Nedorosta, gólman domácich si však cez svoju hokejku puk poslal do svojej klietky. Asistencie: Tomáš Kundrátek a Vaclav Nedorost.
    08:50 KAŠPAR - 0:2
     
    08:50
    Atte Engrena v bránke domácich strieda Jevgenij Ivannikov.
     
    10:01
    Gilroy vystrelil tvrdý príklep od modrej z pravej strany, Brust mal zakrytý výhľad, puk však v rozkľaku poslal späť do hry, domácim sa radovať nedovolil.
     
    10:03
    Hostia v plnom počte, Spartak svoju presilovku nevyužil, ba naopak, inkasoval gól po brejku Kašpara.
     
    11:02
    Voronin poslal z pravej strany puk na bránku hostí, Brust mal ideálny výhľad a puk poľahky zneškodnil.
     
    11:39
    Radil bol v pásme skôr, ako tam dostal puk, čiarový tak musel akciu domácim zastaviť pre ofsajd.
     
    12:02
    Korobov natlačil Skalického na bránku Ivannikova a ten ju vytiahol z jej ukotvenia, arbitri hru prerušili a nariadili vhadzovanie v strednom pásme.
     
    12:53
    Šťastný rýchly puk na modrej nedokázal spracovať, s pukom si zahral aj Ivannikov, ktorému vyšla vcelku riskantná prihrávka pred korčuľujúcim Šťastným.
     
    13:17
    Slovan chyboval dnes po prvýkrát v rozohrávke smerom vpred a vyrobil zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme po ľavej ruke Barryho Brusta.
     
    14:04
    Starosta z ostrého uhla z pravej strany nahodil puk na Ivannikova, ten ho vyrazil pred seba, defenzíva domácich puk posunula na kruh a spoza ľavého kruhu vystrelil Mihalik, jeho puk však zblokovala defenzíva v červených dresoch a Ivannikov bol nateraz bez práce.
     
    15:00
    Vasiliev potiahol puk vpred a neuspel v pásme belasých, na druhej strane po rovnakej akcii neuspel Skalický, vpred pôjdu domáci.
     
    15:11
    Kundrátek chyboval svojou prihrávkou v pásme, z pravého kruhu poslal puk pred bránku a Levickij sa dostal do šance, zoči-voči Brustovi však v tutovke neuspel.
     
    15:22
    Gilroy vystrelil z pravej strany od kruhu, Brust puk vyrazil pred seba a k dorážke sa dostal opäť Levickij, Brust cez ľavé rameno dokázal puk usmerniť do rohu klziska.
     
    16:19
    Tičar po brejku z ľavej strany posielal puk na pravú pred bránku Šťastnému, Andrej sa však k zakončeniu nedostal, rýchly puk len preletel okolo jeho hokejky, škoda.
     
    17:05
    Slovan poslal puk von zo svojho pásma, Valentenko čaká, kým jeho spoluhráči prestriedajú a spoza vlastnej bránky založí akciu Spartaka.
     
    18:12
    Spartak operoval hodnú chvíľu s pukom v pásme hostí, Slovan pozične výborne bránil, domácich k streľbe nepustil, Skalický napokon zobral puk Leščenkovi a poslal ho von z pásma.
     
    19:06
    Tretí útok belasých hral s pukom v pásme domácich, aj Spartak bol v defenzíve teraz na výbornú a v aréne nám len ubehli sekundy ukrajujúce čas z prvej tretiny.
     
    19:59
    Tičar si prevzal puk na modrej a vystrelil, jeho puk bol zblokovaný do rohu klziska a spolu so strelou zaznel klaksón, ktorý ukončil prvé dejstvo dnešného duelu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli na ľadovej ploche Slovan, ktorý sa rýchlym gólom ujal vedenia a zakrátko dostal k dispozícii presilovú hru. Zahral ju na výbornú a chýbala jej len zmena skóre. Potom dostal k dispozícii presilovku aj Spartak a čo Slovan nevyrobil pri svojej presilovke, vyrobil pri presilovke súpera – Kašpar, trochu šťastným gólom, vsietil. Spartak hru v poli vyrovnal, vypracoval si dve pekné šance, Brust však hostí opäť podržal. Pomer striel medzi žrde v prvej časti hry 9:11.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:25.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Slovan vyrobil krásnu akciu v úvode tretiny, Nedorost z pravej strany poslal puk medzi kruhy a k zakončeniu sa dostal Viedenský, Ivannikov šiel do rozkľaku a puk pravým betónom zneškodnil.
     
    20:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza ľavého kruhu poslal Jeglič puk pred bránku, tam si ho spracoval ANDREJ ŠŤASTNÝ, ktorý z otočky po ľade pomedzi betóny Ivannikova poslal puk do jeho bránky. Asistencie: Žiga Jeglič a Rok Tičar.
    20:33 ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    22:09
    Glazačev vystrelil z ľavého kruhu z jeho vrcholu, Brust mal odkrytý výhľad, puk vyrazil pred seba a defenzíva belasých zakladá svoju útočnú akciu.
     
    22:40
    Spartak vyrobil akciu a z ľavej strany od kruhu zakončil Levickij, Brust puk vyrazil pred seba, následne došlo k posunutiu jeho bránky, hra je prerušená.
     
    22:40
    Za faul kolenom dostal dve minúty Skalický, ktorý atakoval nedovolene Belova.
     
    23:32
    Bodrov sa v tejto chvíli do listiny strelcov nezapíše, jeho puk Brust zlikvidoval a upokojil hru na ploche.
     
    23:52
    Jermakov vystrelil z ľavej strany od modrej, Brust puk vyrazil pred seba, Spartak dostal Slovan pod tlak a operuje s pukom pred bránkou Brusta.
     
    24:22
    Za podrazenie dostal dve minúty Bodrov, sily na ľadovej ploche sa nám vyrovnajú.
     
    24:40
    Hostia v plnom počte a budú pokračovať v hre s výhodou jedného muža na hracej ploche.
     
    25:31
    Tičarovci motajú domácim hlavy v pásme, k efektnej palebnej pozícii sa však zatiaľ nedostali, Spartak pozične dobre bráni svoje oslabenie.
     
    26:22
    Domáci v plnom počte, Slovan držal Spartak v pásme, vyvinul si tlak, Ivannikova v bránke však vážne neohrozil.
     
    26:45
    Kundrátek sa dostal cez Belova a zakončil švihom z vnútornej strany pravého kruhu, Belov mu do dráhy puku vložil hokejku a puk usmernil na ochrannú sieť, vhadzujeme pred Ivannikovom.
     
    26:57
    Za nedovolené bránenie Ivannikova opustil hraciu plochu Skokan, presilovú hru bude hrať domáci Spartak.
     
    27:38
    Jermakov vystrelil spoza pravého kruhu švihom, puk poslal len na ochranné sklo, Slovan konečne puk vyhodil von z pásma a oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    28:29
    Spartak nahodil puk do pásma belasých, dokorčuľoval ho, hostia ho však poslali mimo hraciu plochu, vhadzujeme po ľavej ruke Brusta.
     
    28:37
    Jeglič potiahol puk až do rohu klziska za bránku Ivannikova, získal cenné sekundy z oslabenia svojho tímu, Spartak už toho veľa asi nevymyslí.
     
    28:57
    Hostia v plnom počte, Slovan prežil oslabenie bez ujmy a Brust naďalej drží čistý štít.
     
    30:08
    Slovan poslal puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa vráti pred Brusta, duel sa nám prehupol do svojej druhej polovice a vyzerá to zatiaľ veľmi nádejne.
     
    30:55
    Hra sa nám kúskuje, puk opäť skončil mimo hracej plochy, arbitri nariadili vhadzovanie po ľavici Brusta.
     
    31:10
    Kašpar z ostrého uhla po bránkovej čiare z pravej strany poslal puk na Ivannikova, ten ho vyrazil pred seba a k dorážke sa dostal Viedenský, ktorý však minul priestor bránky domácich.
     
    32:09
    Slovan poslal puk do stredného pásma, Spartak k ohrozeniu Brusta v bránke nepustil, Slovan hrá pozične na výbornú.
     
    32:43
    Do prečíslenia sa dostávali domáci, Šmeľov však vystrelil z pravej strany, Brust mu vykorčuľoval z bránky, zmenšil strelecký uhol a puk poslal späť do hry.
     
    33:45
    Spartak chyboval pri striedaní, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, presilovú hru si zahrá Slovan.
     
    34:05
    Slovan zamkol domácich v pásme, môže hrať s pokojom na hokejkách, no radi by sme zvýšili vedenie v dnešnom dueli.
     
    34:42
    Barker napálil príklepom puk na bránku domácich, Ivannikov puk v pokľaku vyrazil pred seba a okamžite ho prikryl pod svoje rukavice.
     
    34:47
    Za držanie dostal dve minúty Bartovič, presilovka hostí sa skončila.
     
    35:27
    Miklík potiahol po ľavej strane puk do pásma, medzi kruhmi ho prenechal Surovému, kapitán belasých švihom vystrelil, Ivannikov puk cez betóny zrazil za bránkovú čiaru.
     
    35:45
    Domáci v plnom počte a budú pokračovať v hre svojou presilovkou.
     
    35:53
    Radil sa dostal do šance a vystrelil z pravej strany, Brust však dobre čítal hru a puk poslal späť do hry, domácim radovať sa nedovolil.
     
    36:47
    Hostia v plnom počte, Spartak však dohráva svoju presilovkovú akciu v pásme hostí.
     
    37:06
    Slovan vyhodil puk von z pásma a očakáva domácich v strednom pásme.
     
    38:12
    Spartak dostal Slovan pod tlak a snažil sa vytvoriť si palebnú pozíciu, Slovan mu však priestor na to neposkytol a napokon puk poslal von zo svojho pásma.
     
    39:07
    Šmeľov poslal puk na ľavý kruh a vyzval k zakončeniu Vasilieva, ktorý pohotovo z otočky vystrelil, puk po ľade Brust zastavil cez svoju hokejku a ihneď schoval pod svoju lapačku.
     
    39:45
    Slovan oblúčikom vyhodil puk von z pásma, v druhej časti hry sa nám už toho veľa neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Slovan začal raketovo aj druhú časť hry, po šanci Viedenského sa skóre ešte nemenilo, no zakrátko sa o to postaral Šťastný, ktorý zakončil po ľade a poslal na Slovensko ďalší veselý signál. Slovan kontroloval hru a súperovi dovolil hrať len pri vlastnom oslabení, Brust však zmenu skóre nepripustil a Slovan tak aj po druhej tretine drží nádej na plný bodový zisk. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 10:9.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:16.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:12
    Kundrátek chyboval v strednom pásme, s pukom do pásma nakorčuľoval Gilroy, od ľavého kruhu však nebezpečne vystrelil Bodrov, Brustovi puk vypadol z lapačky, no potom ho dokázal schovať pod svoju rukavicu.
     
    41:15
    Li sa z pravej strany natlačil až pred bránkovisko, tiesnený dokázal vystreliť, puk však trestuhodne poslal ponad bránku na ochranné sklo.
     
    42:13
    Skokan sa dostal s pukom do brejku pred bránku domácich, zoči-voči Ivannikovovi však neuspel, gólman domácich cez lapačku puk poslal na ochranné sklo.
     
    43:16
    Švarný operoval s pukom za bránkou domácich, stratil ho však, Spartak puk okamžite poslal von z pásma aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    44:13
    Sersen vystrelil od modrej z jej stredu, Ivannikov mal odkrytý výhľad a puk cez vyrážačku poslal do rohu klziska, Slovan má však puk pod kontrolou a drží pásmo.
     
    45:03
    Šafigulin vystrelil z pravého kruhu a preveril pozornosť Brusta v klietke hostí, Barry bol pozorný a puk schoval do svojej lapačky.
     
    45:25
    Lušňák sa dostal k zakončeniu pred Ivannikovom, puk, ktorý sa tam dostal skáckajúc, však za chrbát Ivannikova nepresekal.
     
    45:39
    Lušňák si to odniesol, keď ho tvrdo atakoval na mantinel Dyblenko, arbitri však vylučovať nebudú, v hre budeme pokračovať s plným počtom hráčov na oboch stranách, snáď nebude zranenie Patrika nijako vážne.
     
    46:16
    Slovan vyhodil puk von z pásma, Spartak až spoza svojej bránkovej čiary zakladá akciu, ktorú úspešné hostia narúšajú.
     
    46:38
    Jeglič vystrelil z ľavej strany, Ivannikov šiel do pokľaku a puk schoval niekde vo svojom výstroji, v hre budeme pokračovať po reklamnej prestávke.
     
    46:52
    Z pravej strany spoza kruhu hostia poslali reklamný puk na bránku domácich, Ivannikov šiel opäť do pokľaku a puk schoval do náručia.
     
    47:21
    Gilroy sa dostal s pukom do pásma belasých po pravej strane a vystrelil z ťažkého uhla, puk bol zblokovaný na ochrannú sieť a hru máme opäť prerušenú, čo belasým vyhovuje.
     
    47:42
    Slovan poslal puk von cez všetky čiary, vyrobil zakázané uvoľnenie, hra sa nám vráti pred Brusta.
     
    48:09
    Slovan chyboval v rozohrávke, k zakončeniu sa spoza obrancu z pravej strany dostal Radil, aj s týmto pukom si Brust poradil.
     
    48:28
    Spartak vyrobil ofsajd na modrej, hra je opäť prerušená, ten čas sa nám v Moskve pekne naťahuje.
     
    48:49
    Nedorost vytiahol puk z pásma a narazil si ho z Kundrátkom, Vaclav sa dostával do šance pred bránkoviskom, kde dostával puk, bol však faulovaný a v bránke skončil Nedorost.
     
    48:49
    Valentenko dostal dve minúty za hákovanie, presilovú hru si zahrá Slovan.
     
    49:35
    Šmeľov sa dostal v pásme belasých k zakončeniu, minul však bránku Brusta a Slovan môže vyraziť do svojej útočnej akcie.
     
    50:09
    Gilroy vytiahol puk von z pásma a korčuľoval pred Brusta, Sersen ho do akcie nepustil a vpred tak môže vyraziť do akcie Slovan.
     
    50:49
    Domáci v plnom počte, Slovan hral presilovku nedobre, za daného vývoja mu to však prekážať nebude.
     
    51:03
    Trest pre hráčsku lavičku domácich, dnes po druhýkrát, Slovan bude hrať opäť presilovú hru.
     
    51:20
    Slovan zamkol domácich v pásme a roztočil to pred Ivannikovom, podarí sa mu vsietiť?
     
    51:59
    Slovan stratil pásmo a Spartak zaútočil s dvomi hráčmi, z ľavého kruhu vystrelil Levickij, minul bránku hostí, puk len opečiatkoval zadný mantinel a do akcie vyráža Slovan.
     
    53:03
    Domáci v plnom počte, Slovan Ivannikova v bránke vážne neohrozil, ubehol však čas a belasí kráčajú pomaly, ale isto, za ziskom troch bodov.
     
    53:29
    Starosta vystrelil spoza ľavého kruhu po ľade, puk smeroval do priestoru bránky, Ivannikov bol pozorný a puk usmernil na ochrannú sieť.
     
    54:05
    Spartak sa dostal do šance, keď dostal hostí pod mierny tlak, strela Radila bola nepresná a Brust svoje brankárske umenie predvádzať teraz nemusel.
     
    55:27
    Puk lieta z pásma do pásma, defenzíva na oboch stranách na výbornú a zápas sa blíži k svojmu záveru.
     
    55:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Viedenský sa presadil pred bránkoviskom, kam nakorčuľoval s pukom na hokejke, po faule v páde na ľad vystrelil, Ivannikov puk vyrazil a z pravej strany v dorážke mu puk do bránky doklepol LUKÁŠ KAŠPAR. Asistencie: Marek Viedenský a Vaclav Nedorost.
    55:51 KAŠPAR - 0:4
     
    56:42
    Radil sa opäť snažil presadiť v pásme hostí, Brust však Lukášov puk cez pravý betón poslal späť do hry a naďalej tak drží čisté konto.
     
    57:29
    Surový vystrelil z ľavej strany od kruhu, minul bránku domácich, Spartak s pukom na hokejkách zakladá svoju kombinačnú akciu.
     
    57:50
    Spartak si v závere zápasu zahrá ešte presilovku, na trestnú usadol Luža, dve minúty za podrazenie.
     
    58:15
    Slovan vyhodil puk von z pásma a získava cenné sekundy zo svojho oslabenie.
     
    58:45
    Dnešné stretnutie sleduje 4.103 divákov, ktorí však vidia výhru tímu od Dunaja.
     
    59:22
    Viedenský vyhodil puk von z pásma, zápas aj domáci Spartak už len dohráva, je dobojované, tri body putujú pod Tatry.
     
    59:50
    Hostia v plnom počte, Brust v aktuálnej sezóne s piatym svojim shut-outom.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan aj v záverečnej tretine pridal do siete domácich jeden puk a po zodpovednom výkone dnes v Moskve zvíťazil, keď základ svojho víťazstva položil v úvode zápasu, posadil sa na koňa a pevne držal réžiu hry vo svojich rukách. Barry Brust podržal svoj tím a skončil s piatym tohto sezónnym shut-outom, ku ktorému mu srdečne gratulujeme. Slovan do tabuľky zapíše cenné tri body, svoju sériu víťazných duelov natiahol na sedem zápasov a o dva dni bude mať možnosť potvrdiť ju v Petrohrade. Pekný a víťazný večer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:54:26)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren (9. Ivannikov) – Valentenko, Ch. Genoway, Gilroy, Dyblenko (A), Korobov (C), Jermakov, Kirillov, Belov – Glazačev, Mereskin, Radil – Levickij, Bodrov (A), I. Radulov – Šmeľov, Vasiliev, Leščenko – Voronin, Šafigulin, Li
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Bukin, Odinš – Otmachov, Goliak

    Diváci: 4.103