Jekaterinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Togliatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhreb 5:3 (kon.)
S.Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 11.01.2016, 17:30 • Ľadový palác Sokolniki, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:51 KAŠPAR - 0:4
     
    55:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Viedenský sa presadil pred bránkoviskom, kam nakorčuľoval s pukom na hokejke, po faule v páde na ľad vystrelil, Ivannikov puk vyrazil a z pravej strany v dorážke mu puk do bránky doklepol LUKÁŠ KAŠPAR. Asistencie: Marek Viedenský a Vaclav Nedorost.
    20:33 ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    20:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza ľavého kruhu poslal Jeglič puk pred bránku, tam si ho spracoval ANDREJ ŠŤASTNÝ, ktorý z otočky po ľade pomedzi betóny Ivannikova poslal puk do jeho bránky. Asistencie: Žiga Jeglič a Rok Tičar.
    08:50 KAŠPAR - 0:2
     
    08:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa pri vlastnom oslabení dostal do brejku, LUKÁŠ KAŠPAR hľadal prihrávkou z pravej strany na tej ľavej Nedorosta, gólman domácich si však cez svoju hokejku puk poslal do svojej klietky. Asistencie: Tomáš Kundrátek a Vaclav Nedorost.
    00:29 NEDOROST - 0:1
     
    00:29
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan začal ako z učebnice, puk na modrej si prevzal VACLAV NEDOROST, zbavil sa dvoch obrancov domácich a okolo vyrážačky Engrena poslal puk do jeho siete. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren (9. Ivannikov) – Valentenko, Ch. Genoway, Gilroy, Dyblenko (A), Korobov (C), Jermakov, Kirillov, Belov – Glazačev, Mereskin, Radil – Levickij, Bodrov (A), I. Radulov – Šmeľov, Vasiliev, Leščenko – Voronin, Šafigulin, Li
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta (A), Sersen (A), Mihalik, Luža – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Bukin, Odinš – Otmachov, Goliak

    Diváci: 4.103