Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
koniec
HC Košice
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
HKM Zvolen
Utorok 22.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Petr OBDRŽÁLEK - 3:1
     
    23:10
    Zvolen dal gól!
    Hosťom sa darí znížiť. PETR OBDRŽÁLEK sa po svojom treste zapojil do diania na ihrisku, unikol obrane súpera a puk zavesil pod hornú žrď. Asistencie: Pavel Klhůfek, Lubor Pokovič.
    Jakub SUJA - 3:0
     
    17:40
    Košice dali gól!
    Dlho sa tam napokon neohrial, domáci totiž veľmi rýchlo využili výhodu presilovej hry a pridali už tretí presný zásah do siete Baroša. Postaral sa oň JAKUB SUJA, ktorý šikovným tečom Bicekovej strely nedal Barošovi šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Radek Deyl.
    Jakub SUJA - 2:0
     
    10:55
    Košice dali gól!
    Na svete je druhý exkluzívny gól Košíc, ktorý rozjasal domáce tribúny. Postaral sa oň JAKUB SUJA, ktorý zúžitkoval neuveriteľnú prácu hokejkou Bartánusa, ten rozobral obranu súpera na drobné a puk poslal Sujovi ako na striebornom podnose. Asistencie: Marek Bartánus, Juraj Cebák.
    Jiří BICEK - 1:0
     
    06:32
    Košice dali gól!
    Domáci celok otvára skóre. Suja s Bicekom sa teraz rútili do prečíslenia, prvý menovaný pritom chcel pred bránkou nájsť svojho dobre postaveného spoluhráča a hoci sa mu to na prvýkrát nepodarilo, domácim to vyhovovalo. Pri reparáte mal totiž JiŘÍ BICEK veľa priestoru a pomýliť sa už nemohol. Asistencie: Jakub Suja, Marek Bartánus.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 7. Bicek (Suja, Bartánus), 11. Suja (Bartánus, Cebák), 18. Suja (Bicek, Deyl) – 24. Obdržálek (Klhůfek, Pokovič)


    HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Macejko, Mikuš, Šedivý, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Lelkeš – Boltun, Češík, Hričina – Bortňák, Hrnka, Chovan
    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Ivan, F. Fekiač – Zuzin, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Jurík, Mráz, Klhůfek – Žilka, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodca: D. Konc, J. Kubuš – R. Bednár, R. Gavalier