Česko – Rusko 3:8 (kon.)
koniec
Česko
3:8 (1:2, 1:3, 1:3)
Rusko
cz Utorok 22.12.2015, 17:00Reprezentácia do 16 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To už je bohužel krutý debakl. Český brankář lovil ze sítě už osmý kotouč, který tam tentokrát usměrnil EGOR SOKOLOV. Asistence: Grigorij Denisenko.
     
    52:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čechům už nejspíš dochází síly. Proti rozjetým Rusům opět neuhlídali vlastní třetinu a GRIGORIJ DENISENKO obstaral sedmou branku sborné. Asistence: Nikita Solopanov.
     
    48:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Místo kontaktního gólu přichází další inkasovaný. Ve své krasojízdě pokračuje ANDREJ SVEČNIKOV, jenž využil chyby v české obraně a vrátil svému týmu náskok tří branek. Asistence: Alexandr Chovanov, Vladislav Kotkov.
     
    42:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým trochu šťastně snižuje. ONDŘEJ BLÁHA zachytil kotouč mezi kruhy a střelou mezi betony vstřelil třetí gól českého týmu. Bez asistence.
     
    37:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Svému brankáři ovšem příliš nepomohlijeho kokolegové z obrany. Jejich nedůraz před vlastní brankou dokázal potrestat pátou trefou sborné ANDREJ SVEČNIKOV, čímž dovršil hattrick. Asistence: Nikita Solopanov.
     
    35:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel Rusové opět odskakují na rozdíl dvou branek a nutno pokárat, že velmi lacině. ANDREJ SVEČNIKOV se velmi snadno dostal do útočné třetiny, kde ho nezastavil nikdo z bránících hráčů a střela tahem skončila za zády Kašpara. Asistence: Grigorij Denisenko.
     
    30:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi doplatili na nedůraz v obranném pásmu, kde se usadili Rusové. Na konci jejich kombinace stál úspěšný střelec VLADISLAV KOTKOV – 2:3! Asistence: Alexandr Chovanov, Andrej Svečnikov.
     
    21:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Snaha se domácímu výběru vyplatila a máme vyrovnáno. Na modré čáře se opřel do puku MATĚJ BLÜMEL a vymetl levou šibenici – 2:2! Asistence: Tomáš Dajčar.
     
    16:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo. Dajčar se dostal mezi kruhy ke kotouči a místo střely zvolil přihrávku na lépe postaveného MICHALA KVASNICU, který u tyčky upadl, ale přesto dopravil kotouč do sítě – 1:2! Asistence: Tomáš Dajčar, Vojtěch Dobiáš.
     
    13:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nešťastný moment pro český tým. Krátce po návratu domácího borce z trestné lavice zužitkoval důraz před brankou ANDREJ SVEČNIKOV a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení – 0:2! Asistence: Ladislav Kotkov.
     
    09:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už sborná udeřila. PAVEL KOREŠKOV využil zaváhání v české rozehrávce a z pravého kruhu pro vhazování vymetl pravý horní roh české svatyně – 0:1! Bez asistence.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 17. Kvasnica (Dajčar, Dobiáš), 22. Blümel (Dajčar), 43. Bláha – 10. Koreškov, 14. Svečnikov (Kotkov), 30. Kotkov (Chovanov, Svečnikov), 36. Svečnikov (Denisenko), 38. Svečnikov (Solopanov), 49. Svečnikov (Chovanov, Kotkov), 53. Denisenko (Solopanov), 55. Sokolov (Denisenko)


    Česko: Kašpar (Dostál) – Bernáth, Malík, Dajčar, Zábranský "C", Janošek, Kowalczyk, Adámek, Had – Matiášek, Lauko, Gajarský, Kropáček, Arnošt, Blümel, Dobiáš, Sedlák, Kvasnica, Bláha, Střondala, Pokorný.
    Rusko: Miftachov (Dubrovskij) – Žhiljakov, Malyšev "C", Kaliničenko, Babincev, Degtiarev, Solopanov, Ochoťjuk – Šabanov, Svečnikov, Platonov, Chovanov, Denisenko, Koreškov, Barinov, Mutovin, Kotkov, Sokolov, Něsvetajev.

    Rozhodca: Martin Fraňo – Vít Komárek, Jiří Ondráček.