NY Islanders – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:2 (kon.)
Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Nashville – Montreal 5:1 (kon.)
Colorado – Toronto 4:7 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:1 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 22.12.2015, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    32:27 Bryan LITTLE - 3:1
     
    32:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE ukázal, že by mohl krát baseball, a snižuje na 1:3 z pohledu Winnipegu Jets!! Blake Wheeler tvrdě vypálil z levého křídla a jeho střela směřující nad bránu se od ochranného skla odrazila zpět před Cama Talbota, kde puk ze vzduchu na úrovni horní tyče uklidil do brány nádherným volejem Bryan Little. Asistence: Blake Wheeler, Tyler Myers.
    27:44 Justin SCHULTZ - 3:0
     
    27:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUSTIN SCHULTZ střílí svůj první gól v letošní sezóně NHL a zvyšuje už na 3:0!! Teddy Purcell v rohu útočného pásma vybojoval puk, vyměnil si ho na levém křídle s Taylorem Hallem a poté na vzdálenější tyči našel Justina Schultze, který do jeho přihrávky vložil hůl a zamířil k pravé tyči. Nádherná akce. Asistence: Teddy Purcell, Taylor Hall.
    13:03 Teddy PURCELL - 2:0
     
    12:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TEDDY PURCELL skóruje během necelých dvou minut podruhé a posílá Edmonton Oilers do dvoubrankového vedení!! Taylor Hall přihrál na pravém křídle do jízdy Leonovi Draisaitlovi, který našel na opačné straně útočného pásma ze druhé vlny najíždějícího Teddy Purcella, a ten z levého kruhu pro vhazování nádhernou střelou o levou tyč poslal do brány. Asistence: Leon Draisaitl, Taylor Hall.
    11:16 Teddy PURCELL - 1:0
     
    11:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TEDDY PURCELL střílí gól a posílá Edmonton Oilers do vedení!! Leon Draisaitl přihrál z obranného pásma na modrou čáru Taylorovi Hallovi, který puk posunul na Teddyho Purcella. Teddy Purcell na pravém křídle zamíchal s pukem a z kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou těsně před bránou tečoval Mark Stuart, a puk zamířil nad vyrážečkou Connora Hellebuycka přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Purcell (Hall, Draisaitl), 13. Purcell (Draisaitl, Hall), 28. Schlutz (Purcell, Hall) – 33. Little (Wheeler, Myers)


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Nurse, Schultz, Sekera, Fayne, Nikitin, Gryba – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Pouliot, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (28. Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enstrom, Myers, Stuart (A), Chiarot – Ladd (C), Little, Wheeler (A) – Perreault, Scheifele, Stafford – Thorburn, Burmistrov, Ehlers – Halischuk, Copp, Armia.

    Rozhodca: Steve Kozari, Garrett Rank – Devin Berg, Don Henderson