NY Islanders – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:2 (kon.)
Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Nashville – Montreal 5:1 (kon.)
Colorado – Toronto 4:7 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:1 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
St. Louis Blues
cz Utorok 22.12.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:34
    Hostující tým hrál v šesti a hráčská lavice tak dostává dvouminutový trest.
     
    39:30
    Bluesmani se nyní budou bránit v početní nevýhodě. Jori Lehterä (STL) se totiž provinil hrou vysokou holí a dostává dvě trestné minuty.
     
    29:16
    Philadelphii se vůbec nedaří, Claude Giroux (PHI) totiž nyní hákoval a usedá na trestnou lavici.
     
    18:07
    Původně byl signalizován trest pro Joela Edmundsona (STL) za držení, který už sedí na trestné lavici. Za následnou hrubost byl ale vyloučen i Radko Gudas (PHI) a uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    14:03
    U střídaček se strhla velká strkanice, hra přesto pokračovala! Nakonec ovšem dochází k vyloučení. Na lavici hanby k velké nespokojenosti fanoušků Flyers usedá jen Jakub Voráček (PHI) za hrubost.
     
    00:11
    St. Louis mělo úvodní šanci, kdy se snažil zakončovat Magnus Pääjärvi (STL). Ten se ale po neproměnění této příležitosti dopustil hry vysokou holí a míří na trestnou lavici.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 31. VandeVelde (Bellemare), 33. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 41. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 57. Medveděv (White, VandeVelde) – 9. Fabbri (Jaškin), 15. Shattenkirk (Tarasenko, Stastny), 30. Pääjärvi (Stastny)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Gudas, Gostisbehere, L. Schenn, Schultz, Medveděv – Raffl, Giroux "C", B. Schenn – Voráček, Couturier, Simmonds "A" – VandeVelde, Bellemare, White – Read, Laughton, Umberger
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen "A", Stastny, Tarasenko – Pääjärvi, Backes "C", Brouwer – Fabbri, Lehterä, Jaškin – Upshall, Gomez, Reaves

    Rozhodca: Romasko, McCauley – Barton, Murphy

    Diváci: 19 676