Novokuzneck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Helsinki 1:3 (kon.) | Záhreb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
cz Utorok 22.12.2015, 14:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Danijl Tarasov odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    56:42
    Alexej Těreščenko se po krásné kombinaci, kterou sám na modré čáře založil, dostal ke střele, která směřovala do levého horního rohu, Niklas Svedberg ji ale zastavil a připsal si další úspěšný zákrok!
     
    53:23
    Maxim Karpov se ocitl v obrovské šanci a z prostoru mezi kruhy mířil pod horní tyč, jeho střela ale byla zablokována! Niklas Svedberg byl v tom momentě na ledě a s těží by na jeho střelu reagoval.
    51:50 Sami LEPISTO - 2:0
     
    51:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    SAMI LEPISTO rozradostnil fanoušky v Ufa Areně a zvyšuje na 2:0!! Sami Lepisto využil nepřehledné situace před brankářem Alexanderem Šaryčenkovem a střelou po ledě zamířil z blízkosti přesně k levé tyči. Asistence: Andreas Engqvist, Linus Omark.
     
    41:22
    Čerstvá posila Dinama Moskva Jakub Petružálek napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Niklas Svedberg vyrazil po dobrém zákroku do ochranné sítě.
     
    39:05
    Maxim Karpov mohl rychle vyrovnat, když z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která orazítkovala spojnici levé tyče a břevna!
    37:55 Andreas ENGQVIST - 1:0
     
    37:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    ANDREAS ENGQVIST v závěru druhé třetiny využívá přesilovou hru a posílá Ufu do vedení!! Linus Omark mohl v blízkosti pravé tyče pálit, ještě si ale všiml lépe postaveného Andrease Engqvista, který z blízkosti zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Linus Omark.
     
    36:54
    Denis Bodrov mohl prolomit bezbrankové skóre, když se mezi kruhy pro vhazování dostal ke střele a puk směřoval těsně nad ledem k levé tyči, Alexander Šaryčenkov ale skvěle vytasil pravý beton a jeho střelu vyrazil mimo!
     
    36:25
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Alexander Osipov dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Vladimir Brjukvin dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    34:26
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa : Alexander Nesterov dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa: Dmitrij Makarov dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Ilija Nikulin dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    33:46
    Denis Kokarev se ocitl sám před bránou, ani nadvakrát ale nedokázal po obrovské chybě Zachara Arzamasceva puk dopravit do brány! Niklas Svedberg nyní podržel svůj tým nad vodou.
     
    29:32
    Andreas Engqvist nabral rychlost a z prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která směřovala přesně k levé tyči, Alexander Šaryčenkov ji ale dokázal pravým betonem vyrazit mimo!
     
    25:34
    Vzápětí napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele Enver Lisin a Alexander Šaryčenkov jeho střelu směřující k pravé tyče levým betonem vyrazil do ochranné sítě! Další skvělý zákrok brankáře Dinama.
     
    24:35
    Sergej Sojin na opačné straně nebezpečně vypálil z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a brankář Alexander Šaryčenkov jeho střelu vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    23:39
    Danijl Tarasov na pravém křídle nabral rychlost a poté přihrál do jízdy Konstantinovi Gorovikovi, který puk ze druhé vlny usměrnil na bránu, brankář Niklas Svedberg ale předvedl skvělý zákrok a v leže puk zastavil!
     
    15:09
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa: Denis Bodrov dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    15:05
    Denis Kokarev na levém křídle nabral velkou rychlost a poté si sjel obloukem před bránu, kde se snažil bekhendem zamířit mezi betony Niklase Svedberga, ten ale předvedl skvělý zákrok a opět podržel svůj tým!
     
    13:03
    Anton Lazarev vybojoval na modré čáře puk a poté se vrhl v oslabení do rychlého protiútoku, který mezi kruhy pro vhazování zakončil tvrdou střelou a brankář Alexander Šaryčenkov měl co dělat, aby jeho prudkou ránu vyrážečkou vyrazil!
     
    11:24
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa: Alexander Nesterov dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    07:44
    Maxim Karpov si u pravé tyče sjel na přihrávku zpoza brány a střelou bez přípravy mířil do prázdné brány, jenže Niklas Svedberg dokázal předvést fantastický reflexivní zákrok a ukryl jeho střelu v lapačce!
     
    06:36
    Andreas Engqvist dostal krásnou přihrávku před bránu a bekhendem se snažil ještě přihrávat periferně Linusovi Omarkovi, který mohl u pravé tyče uklízet puk do prázdné brány, jenže kotouč netrefil!
     
    06:01
    Alexej Těreščenko se ocitl před bránou z ničeho nic ve slibné šanci, Niklas Svedberg ale jeho zakončení bekhendem dokázal vyrazit za svou bránu!
     
    05:20
    Maxim Majorov se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, brankář Alexander Šaryčenkov ale dokázal jeho střelu pravým betonem vyrazit mimo!
     
    01:16
    Dmitrij Makarov se z pravého křídla natlačil před bránu a jeho následná bekhendová střela těsně minula pravý horní roh Šaryčenkovy brány!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 38. Engqvist (Omark), 52. Lepisto (Engqvist, Omark)


    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepisto, Loginov, I. Višněvskij, Gončarov, Bodrov, Arzamascev, Culygin – Engqvist, Grigorenko (C), Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Sojin, Nesterov, Lazarev – Majorov, Vorobjov, Chlystov – Prochorkin.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Zalivin) – Hietanen, D. Višněvskij, Robinson, Mironov, Osipov, Nikulin, Sinitsyn – Kokarev, Gorovikov, Tarasov – Těreščenko, Petružálek, Pestuško – Cvetkov, Brjukvin, Karpov – Babenko (C), Igumnov, Fjodorov – Šipov.

    Rozhodca: Antti Boman, Eduard Odins – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 6307