Belenenses – Boavista 1:0 (kon.) | Braga – Ferreira 1:1 (kon.)
koniec
CF OS Belenenses
1:0 (1:0)
Boavista FC
cz Pondelok 21.12.2015, 20:00 • Estádio do Restelo, Lisboa • Primeira Liga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    V samotném závěru dostává žlutou kartu ještě domácí Ricardo Dias, který ostrým zákrokem poslal ve středovém kruhu k zemi Tengarrinha!
    89. Velká šance Sturgeona
     
    89
    Geraldes se nakonec na pravé straně dostal k centru, který v pokutovém území propadl až do míst, kde se nacházel Sturgeon. Jeho pohotovou střelu však dokázal brankář Gideao vyrazit!
     
    86
    Hostující Boavista se teď dostala do velké šance, která však gólem neskončila! Tengarrinha zakombinoval na levé straně s Hackmanem, a poslal přízemní centr do vápna, kterým našel Idrise. Jeho rána však byla hodně pomalá!
     
    84
    Belenenses provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází, který dnes podal velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází zkušený Ricardo Dias!
     
    80
    Exekuce rohového kopu se ujal Renato Santos, kterému se však centr příliš nepovedl, a jeho pokus odvrátila obrana Belenenses. Následně ve středu hřiště zahrál úmyslně rukou Tengarrinha, a dostává žlutou kartu!
     
    78
    Domácí fanoušky teď pořádně vystrašila střela Idrise, který byla velmi nebezpečná! Pokus hostujícího záložníka však skončil těsně vedle!
     
    77
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Kuca, přichází Tiago Silva.
     
    73
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí hostující celek! Ze hřiště odchází Carvalho, kterému se dnešní zápas příliš nepovedl. Na jeho místo přichází Renato Santos.
     
    63
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Luís Leal, přichází Tiago Caeiro.
     
    61
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Reuben Gabriel, přichází Ancelmo Júnior.
     
    57
    Domácí André Geraldes zastavil rozvíjející se protiútoku Boavisty nedovoleným zákrokem v souboji s Gabrielem. Hlavní rozhodčí mu následně udělil žlutou kartu!
     
    39
    Na levém křídle se otevřel prostor pro Douglase Abnera, který to měl na střelu, a mohl vypálit. Brazilský útočník však raději zvolil přihrávku, která směřovala na Silvu, ten se však nacházel v ofsajdu!
    23. První velká šance hostujícího celku
     
    23
    Boavista následně zahrávala standardní situaci, které se ujal Tengarrinha. Jeho nadýchaný centr našel ve vápně Zé Manuela, který se prodral k hlavičce, avšak branku Ventury těsně minul!
     
    22
    Karetnímu potrestání se však nevyhnul domácí Ruben Pinto, který se nechal ve středu hřiště obehrát Idrisem, a toho následně faulova. Hlavní rozhodčí neváhal, a portugalskému středopolařovi udělil žlutou!
    13. Povedená střela domácího Sturgeona
     
    13
    Domácí Belenenses zatím svému soupeři nedává "čuchnout", a sám měl další velkou šanci! Průnik Leala po levé straně neměl dobrý konec, a tak kapverdský útočník dostal míč do středu pro Sturgeona, jehož rána z otočky protáhla Gideaa!
     
    10
    Tak hlavní rozhodčí zatím se žlutými kartami rozhodně nešetří ... Emmanuel Hackman nestíhal v souboji Sousovi, a tak poslal portugalského záložník v zajímavé vzdálenosti hostující branky k zemi!
     
    7
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Paulo Vinicius, který zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Leala. Belenenses má navíc k dispozici standardní situaci!
    3. Filipe FERREIRA - 1:0
     
    3
    Belenenses právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní start pro domácí celek, který se dostává hned ve třetí minutě do vedení! O průnik do vápna se pokoušel domácí Leal, který neuspěl, a do míče se za vápnem opřel FILIPE PEREIRA, jehož milimetrově přesná rána skončila po odrazu o tyč v síti!

    Jan Havlovic

    Góly: 3. Ferreira

    Karty:   22. Pinto (BLN), 57. Geraldes (BLN), 90+2. Dias (BLN) – 7. Vinicius (BOA), 10. Hackman (BOA), 80. Tengarrinha (BOA)


    CF OS Belenenses: Ventura – Geraldes, Afosno, Brandao, Ferreira – Sousa, Pinto – Sturgeon, Martins, Kuca – Leal
    Náhradníci: Ricardo Ribeiro, Joao Amorim, Tonel, Tiago Caeiro, Tiago Silva, Ricardo Dias, Traquina

    Boavista FC: Gideao – Hackman, Vinicius, Henrique, Figueiredo – Gabriel, Tengarrinha, Idris, de Carvalho -Silva, Douglas Abner
    Náhradníci: Inkoom, Nwofor, Renato Santos, Ba, Ancelmo, Philipe Sampaio, Bukia

    Rozhodca: Cosme Cunha Machado – Braga, Gomes (vš. Portugalsko)