Třinec – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.) | Litvínov – Berani Zlín 3:2 (po pr.)
Hradec Králové – Vítkovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Sparta Praha 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 1:2 (3:4 po s.n.)
koniec
BK Mladá Boleslav
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 11.12.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:49 Lukáš PABIŠKA - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Že by drama? Domácí opět snižují na rozdíl dvou branek a závěr zápasu ještě bude zajímavý! S pukem na holi do útočného pásma vjel Jarůšek, který se obtočil kolem branky a přesně našel před ní stojícího LUKÁŠE PABIŠKU a ten spolehlivě zakončil! Druhou asistenci má na svědomí Klepiš, pro kterého je to premiérový bod v boleslavském dresu. Asistence: Richard Jarůšek, Jakub Klepiš.
    49:47 Tyler REDENBACH - 1:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice zničehonic přidávají čtvrtou branku a výrazně se přibližují tříbodovému zisku! Na ránu od Marcinka ještě Rittich dosáhl, puk však vyrazil jen na hůl TYLERA REDENBACHA, který už mířil přesně! Asistence: Tomáš Marcinko.
    30:18 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to tam Bruslařům přeci jen spadlo! Martin Látal jen tak nazdařbůh nahodil kotouč na branku a trefil tyč, od níž se puk odrazil přesně na hůl MATĚJE STŘÍTESKÉHO, který překonal dezorientovaného Maxwella! Asistence: Martin Látal, Dominik Pacovský.
    Lukáš NAHODIL - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se zničehonic prosazují a vedou už 3:0! Kolem branky domácích se obtočil Čáslava, který ještě hledal před brankou stojícího Poulíčka, ten však na kotouč nedosáhl. Ovšem ani to nevadilo, kus černé pryže dojel až k volnému LUKÁŠI NAHODILOVI a ten propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Čáslava.
    16:42 Petr SÝKORA - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Po Redenbachově nahození z mezikruží nejprve nedokázal volný kotouč do sítě dotlačit Marcinko, kus černé pryže se ale nakonec dostal přesně na hůl volného PETRA SÝKORY a ten už si věděl rady! Asistence: Tomáš Marcinko, Tyler Redenbach.
    02:01 Lukáš NAHODIL - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ovšem tohle Pardubičtí sehráli nádherně a ujímají se vedení! Čáslava parádním pasem do předbrankového prostoru oslovil Marcinka, který zachoval chladnou hlavu a posunul puk na úplně volného LUKÁŠE NAHODILA, jemuž už stačilo trefit úplně prázdnou klec Bruslařů – 0:1! Asistence: Tomáš Marcinko.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 31. Stříteský (Látal, Pacovský), 53. Pabiška (Jarůšek, Klepiš) – 3. Nahodil (Marcinko), 17. Sýkora (Marcinko, Redenbach), 24. Nahodil (Čáslava), 50. Redenbach (Marcinko)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Klepiš, Lenc – Musil, Hruška, Klimenta -Ďurač
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Gregorc, Štajnoch, Čáslava, Nedbal, Havlík, Šeda, Zdráhal, Sčotka – Rolinek, Tomášek, Svoboda – Marcinko, Redenbach, Sýkora – Voženílek, Nahodil, Poulíček – Panna, Kaut, Moučka

    Rozhodca: Hradil, Hrubý – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4003