Novgorod – Čerepovec 3:1 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | D. Moskva – Kazaň 0:2 (kon.)
Petrohrad – Ufa 5:3 (kon.) | Viťaz – Togliatti 0:2 (kon.) | S.Moskva – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Soči 4:5 (kon.) | Záhreb – Jaroslavľ 1:2 (po pr.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
HK Soči
Streda 09.12.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:49 Krikunov (SOC)
     
    47:49
    Soči dáva gól!
    Radosť belasých dlho netrvala, strelu z medzikružia v podaní Ignatuškina Brust vyrazil vľavo a puk v dorážke pohotovo do odkrytej časti bránky poslal IĽJA KRIKUNOV. Asistencie: Igor Ignatuškin a Andrej Kosticyn.
    46:32 Viedenský (SBA)
     
    46:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    Mihalik vystrelil po ľade od pravého kruhu, Šikin puk vyrazil vpravo pred seba, MAREK VIEDENSKÝ si zaváhanie dovoliť nemohol a puk poslal do odkrytej časti bránky. Asistencie: Vladimír Mihalik a Vaclav Nedorost.
    35:46 Maxwell (SOC)
     
    35:46
    Soči dáva gól!
    Pajgin vystrelil príklepom spoza kruhov od modrej, Brust v pokľaku puk vyrazil pred seba a v dorážke uspel BEN MAXWELL. Asistencia: Zijat Pajgin.
    33:42 Kašpar (SBA)
     
    33:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan bleskurýchlo využil presilovú hru, spoza obrancu z pravého kruhu švihom vystrelil LUKÁŠ KAŠPAR a puk pomedzi betóny Šikina prekĺzol do siete. Asistencia: Cam Barker.
    23:09 Ignatuškin (SOC)
     
    23:09
    Soči dáva gól!
    Garnett vykorčuľoval za pukom mimo bránku, nerozohral ho dobre a hostia jeho chybu kruto potrestali, puk do opustenej klietky poslal IGOR IGNATUŠKIN. Asistencia: Max Warn.
    22:39 Ščegolkov (SOC)
     
    22:39
    Soči dáva gól!
    Po peknej individuálnej akcii VADIM ŠČEGOLKOV korčuľujúci sám na Garnetta puk poslal pod brvno Michaelovej bránky. Asistencia: Denis Kazionov.
    11:51 Bartovič (SBA)
     
    11:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Miklík na ľavej strane od bránkovej čiary poslal puk za kruh, kde stál nikým nestrážený MILAN BARTOVIČ, ktorý sa oprel do puku a okolo lapačky Šikina puk presvišťal do jeho klietky. Asistencie: Michel Miklík a Ivan Švarný.
    08:53 Denis Kazionov (SOC)
     
    08:53
    Soči dáva gól!
    Slovan hral celú presilovku a čas po nej pomotano, puku sa v útočnom pásme zmocnili hostia, Kuznecov z ľavej strany od mantinelu poslal puk medzi kruhy a DENIS KAZIONOV z prvej prestrelil Garnetta v bránke belasých. Asistencia: Sergej Kuznecov.
    03:32 Miklík (SBA)
     
    03:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    Aréna v Bratislave sa dnes po prvýkrát raduje, puk z hokejky Bartoviča sa zabudol na ľavom kruhu, kde nakorčuľoval MICHEL MIKLÍK a svojou strelou nedal Šikinovi v bránke hostí najmenšiu šancu. Asistencie: Milan Bartovič a Tomáš Surový.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Miklík (Bartovič, Surový), 12. Bartovič (Miklík, Švarný), 34. Kašpar (Barker), 47. Viedenský (Mihalik, Nedorost) – 9. Kazionov (Kuznecov), 23. Ščegolkov (Kazionov), 24. Ignatuškin (Warn), 36. Maxwell (Pajgin), 48. Krikunov (Ignatuškin, A. Kosticyn)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (24. Brust) – Barker, Sersen (A), Valach, Mihalik, Švarný, Luža, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Bartovič (A), Surový (C), Miklík – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Skalický, Lušňák, Skokan
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Semionov (C), Bernackij, Jalasvaara, Pajgin, Kuznecov, Mamašev, Malevič – Krikunov, Ignatuškin (A), A. Kosticyn – Skačkov, Maxwell (A), Petersson – Warn, Sčastlivý, Anisin – Ščegolkov, Dmitrij Kazionov, Denis Kazionov

    Rozhodca: Komarov, Safiullov – Goľak, Misiur

    Diváci: 9.108