Holandsko – Slovensko 1:13 (kon.) | Švédsko – Česko 17:2 (kon.)
koniec
Švédsko
17:2 (4:1, 5:1, 8:0)
Česko
cz Nedeľa 06.12.2015, 18:15 • Hakametsä Ice Hall, Tampere, Finsko • MS žien
Predzápasové kurzy
    57:45 LUNDSTRÖMOVÁ - 17:2
     
    57:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Debakl ještě rozhodně nedosáhl vrcholu! Zmar stupňuje sedmnáctým gólem přesně mířící LINN LUNDSTRÖMOVÁ. Asistence: Cornelia Fjellstedtová.
    55:56 TSCHÖPOVÁ - 16:2
     
    55:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Šestnáctý zářez, proti Ranochové se tváří v tvář postavila MOA TSCHÖPOVÁ a nedovolila, aby brankářka českého celku nějakým způsobem reagovala. Asistence: Malin Andreasonová.
    55:29 KARLSSONOVÁ - 15:2
     
    55:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tahle situace pouze demonstruje, jak hluboko Češky zahnala stoprocentní efektivita švédského týmu. Trestuhodná ztráta české obránkyně byla bezezbytku využita THERESE KARLSSONOVOU. Zmar naší reprezentace je opravdu výrazný. Asistence: Cornelia Fjellstedtová.
    54:29 LARSSONOVÁ - 14:2
     
    54:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace severského družstva, jež následovala po na první pohled nenápadném pochybení. Nedobré zpracování české florbalistky nabídlo k vidění sadu krásných přihrávek ve vysokém tempu, na jejichž konci stála AMANDA LARSSONOVÁ. Asistence: Sara Helinová.
    51:10 STALHULTOVÁ - 13:2
     
    51:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skákavý míček se potuloval brankovištěm České republiky až příliš dlouho. Ke střeleckému pokusu se prodrala JENNIFER STALHUTOVÁ, jež si připisuje první zářez v rámci mistrovství světa. Asistence: Emelie Wibronová.
    50:50 FJELLSTEDTOVÁ - 12:2
     
    50:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na desetigólový rozdíl upravuje CORNELIA FJELLSTEDTOVÁ. Důrazný výpal se stočil do sítě, kam se žádná z částí těla české brankářky nemohla ani za nic v potřebném čase vymrštit. Asistence: Anna Jakobssonová.
    48:56 ANDREASONOVÁ - 11:2
     
    48:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pohledně zahraný útok Tre Kronor získává gólovou nálepku. Nahození Moa Tschöpové škrtla na hraně brankoviště MALIN ANDREASONOVÁ a potvrdila dnešní famózní efektivitu Seveřanek. Zakončující završila hattrick, na nějž může být právem pyšná. Asistence: Moa Tschöpová.
    46:25 SCHEEROVÁ - 10:2
     
    46:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Desítka je završena. Důležitým dílčím okamžikem byla promyšlená přihrávka na SANNU SCHEEROVOU, jejíž rychlá a zároveň tvrdá střela zasáhla prostor těsně pod břevnem. Asistence: Linn Lundströmová.
    39:27 JAKOBSSONOVÁ - 9:2
     
    39:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Devátý severský gól si česká obrana rozhodně za rámeček nedá. Naše vysunutá bránící dvojice přišla o míček a volného místa využila ANNA JAKOBSSONOVÁ. Utíkající Švédka nechala všechny sokyně daleko za sebou a ztrátu potrestala uklizenou střelbou mimo dosah Kubíčkové. Bez asistence.
    37:54 KRUPNOVÁ - 8:2
     
    37:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Učebnicová brejková situace končí vymetenou horní polovinou švédské klece. Ratajová bekhendem předala do běhu ELIŠCE KRUPNOVÉ, jejíž dělo způsobilo Hjortingové neřešitelné potíže. Nicméně rozdíl je stále výrazný. Asistence: Denisa Ratajová.
    35:14 ANDREASONOVÁ - 8:1
     
    35:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dominance Švédek se projevuje další ránou v české brance. Smrtící dělovku vytvořila MALIN ANDREASONOVÁ, která zaznamenala druhou trefu v rámci tohohle utkání. Brankářka se ke konstrukci nepřisunula v potřebném limitu. Asistence: Anna Wijková.
    30:59 ANDREASONOVÁ - 7:1
     
    30:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ukázkový švédský důraz se proměnil v další gól. Proti Kubíčkové stála hned trojice útočnic, jednou z nich byla MALIN ANDREASONOVÁ a právě ona doklepla míček v nestřežený okamžik do volné mezírky. Tohle už pomalu začíná zavánět nepříjemným výsledkem. Asistence: Therese Karlssonová.
    25:52 Delgado JOHANSSONOVÁ - 6:1
     
    25:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    První střela AMANDY DELGADO JOHANSSONOVÉ ještě mezi tyče nezamířila, ta další už ale vyšla bezchybně. Natahující se strážkyně české svatyně se snažila marně, tohle byl jednoduše dokonale trefený míček. Asistence: Anna Jakobssonová.
    23:45 JAKOBSSONOVÁ - 5:1
     
    23:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    ANNA JAKOBSSONOVÁ vsadila na jednoduchost a zvyšuje na 5:1, ta se bez milosti opřela do míčku a gólmanka hájící české barvy nemohla šlamastyce žádným způsobem zabránit. Bez asistence.
    16:31 LARSSONOVÁ - 4:1
     
    16:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, je tu další trefa Švédek. Už to vypadalo na palebný pokus Eiremové, od ní se však ještě dostal míček do moci AMANDY LARSSONOVÉ, která možností k trefení odkryté svatyně nepohrdla. Asistence: Josefina Eiremová.
    16:05 WIJKOVÁ - 3:1
     
    16:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Severský celek se vrací do vedení o dvě branky. Česko neudrželo správné rozestavení v předbrankovém prostoru, čehož bez okolků využila ANNA WIJKOVÁ. Střelkyně měla opravdu spoustu místa, se zakončením nemusela nijak spěchat a rozvlnila síť. Asistence: Therese Karlssonová.
    12:27 KONÍČKOVÁ - 2:1
     
    12:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Navazují šance dopadla pro HANU KONÍČKOVOU o mnoho lépe a je sníženo! V rohu se uvolnila Sládečková a vyslala milimetrovou přihrávku na naprosto volnou střelkyni. Přesun Hjortingové byl v tomhle případě bezúčelný. Asistence: Hana Sládečková.
    10:33 Delgado JOHANSSONOVÁ - 2:0
     
    10:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krásná severská akce vyklíčila ve druhý gól dnešního utkání. Vedení Švédska pojišťuje AMANDA DELGADO JOHANSSONOVÁ, která se dobře postavila k nestřežené tyčce a pas přes celou délku polovinu hřiště zužitkovala umístěným projektilem nad tělo brankářky. Asistence: Linn Lundströmová.
    06:48 EIERMOVÁ - 1:0
     
    06:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ofenzivní průnik ukončila hbitým vypíchnutím vysunutá řada Švédek, která stoprocentně zvládla i následný brejk. Amanda Larssonová vyhledala rozběhnutou JOSEFINU EIREMOVOU a střílející florbalistka z první nenechala Kubíčkovou předvést zákrok. Asistence: Amanda Larssonová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 7. Eiremová (Larssonová), 11. Johanssonová (Lundströmová), 17. Wijková (Karlssonová), 17. Larssonová (Eiremová), 24. Jakobssonová, 26. Johanssonová (Jakobssonová), 31. Andreasonová (Karlssonová), 36. Andreasonová (Wijková), 40. Jakobssonová, 47. Scheerová (Lundströmová), 49. Andreasonová (Tschöpová), 51. Fjellstedtová (Jakobssonová), 52. Stalhultová (Wibronová), 55. Larssonová (Helinová), 56. Karlssonová (Fjellstedtová), 56. Tschöpová (Andreasonová), 58. Lundströmová (Fjellstedtová) – 13. Koníčková (Sládečková), 38. Krupnová (Ratajová)


    Švédsko: Hjortingová (Frisková) – Lundströmová, Scheerová, Tschöp, Rydfjällová, Anderssonová, Wibronová, Bjuhrová – Karlssonová, Wijková, Eiremová, Fjellstedtová, Wickströmová, Jakobssonová, Helinová, Larssonová, Stalhultová, Delgado Johanssonová, Andreasonová
    Česko: Kubíčková (Ranochová) – Rybičková, Koníčková, Billá, Čapková, Ratajová – Krupnová, Jarolímová, Leierová, Hyršlová, Mlejnková, Urbánková, Sládečková, Enenkelová, Paloncyová, Řepková, Bočanová, Vojáčková, Vrátná

    Rozhodca: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka

    Diváci: 448