Holandsko – Slovensko 1:13 (kon.) | Švédsko – Česko 17:2 (kon.)
koniec
Švédsko
17:2 (4:1, 5:1, 8:0)
Česko
cz Nedeľa 06.12.2015, 18:15 • Hakametsä Ice Hall, Tampere, Finsko • MS žien
Predzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z utkání české florbalové reprezentace vše. Jsem rád, že jste i přes nepříliš pozitivní finální stav zůstali u našeho online přenosu až do konce. Přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne a budu se těšit někdy příště. Na shledanou! (20:29:37)
     
    Švédská demolice je u samého konce. České defenzivě se nepovedlo potlačit drtivé postupy rivalek a odnesly si sedmnáctibrankový příděl. Švédsko prokázalo, že vývoj MS má plně pod kontrolou a zvýšilo hodnotu svých akcií v boji o celkové prvenství.
     
    ZÁKROKY BRANKÁŘEK – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Sara Hjortingová (SWE): 3 (8)

    Lenka Kubíčková (CZE): 3 (18)
    Hana Ranochová (CZE): 3 (3)
     
    Konec zápasu.
    57:45 LUNDSTRÖMOVÁ - 17:2
     
    57:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Debakl ještě rozhodně nedosáhl vrcholu! Zmar stupňuje sedmnáctým gólem přesně mířící LINN LUNDSTRÖMOVÁ. Asistence: Cornelia Fjellstedtová.
    55:56 TSCHÖPOVÁ - 16:2
     
    55:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Šestnáctý zářez, proti Ranochové se tváří v tvář postavila MOA TSCHÖPOVÁ a nedovolila, aby brankářka českého celku nějakým způsobem reagovala. Asistence: Malin Andreasonová.
    55:29 KARLSSONOVÁ - 15:2
     
    55:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tahle situace pouze demonstruje, jak hluboko Češky zahnala stoprocentní efektivita švédského týmu. Trestuhodná ztráta české obránkyně byla bezezbytku využita THERESE KARLSSONOVOU. Zmar naší reprezentace je opravdu výrazný. Asistence: Cornelia Fjellstedtová.
    54:29 LARSSONOVÁ - 14:2
     
    54:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace severského družstva, jež následovala po na první pohled nenápadném pochybení. Nedobré zpracování české florbalistky nabídlo k vidění sadu krásných přihrávek ve vysokém tempu, na jejichž konci stála AMANDA LARSSONOVÁ. Asistence: Sara Helinová.
     
    53:48
    Z pravé strany si vybojovala švédská útočnice možnost k zakončení, blokující soupeřka napravila zaváhání.
     
    53:13
    Rodící se přečíslení Češek se šťastného vrcholu nedočkalo, Švédské v posledním momentu zacelily prázdné místo a odvrátily fiasko.
     
    51:10
    Dochází ke střídání brankářek. Do českého brankoviště pro následující minuty zaklekne Hana Ranochová.
     
    51:10
    Oddechový čas pro Česko.
    51:10 STALHULTOVÁ - 13:2
     
    51:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skákavý míček se potuloval brankovištěm České republiky až příliš dlouho. Ke střeleckému pokusu se prodrala JENNIFER STALHUTOVÁ, jež si připisuje první zářez v rámci mistrovství světa. Asistence: Emelie Wibronová.
    50:50 FJELLSTEDTOVÁ - 12:2
     
    50:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na desetigólový rozdíl upravuje CORNELIA FJELLSTEDTOVÁ. Důrazný výpal se stočil do sítě, kam se žádná z částí těla české brankářky nemohla ani za nic v potřebném čase vymrštit. Asistence: Anna Jakobssonová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 7. Eiremová (Larssonová), 11. Johanssonová (Lundströmová), 17. Wijková (Karlssonová), 17. Larssonová (Eiremová), 24. Jakobssonová, 26. Johanssonová (Jakobssonová), 31. Andreasonová (Karlssonová), 36. Andreasonová (Wijková), 40. Jakobssonová, 47. Scheerová (Lundströmová), 49. Andreasonová (Tschöpová), 51. Fjellstedtová (Jakobssonová), 52. Stalhultová (Wibronová), 55. Larssonová (Helinová), 56. Karlssonová (Fjellstedtová), 56. Tschöpová (Andreasonová), 58. Lundströmová (Fjellstedtová) – 13. Koníčková (Sládečková), 38. Krupnová (Ratajová)


    Švédsko: Hjortingová (Frisková) – Lundströmová, Scheerová, Tschöp, Rydfjällová, Anderssonová, Wibronová, Bjuhrová – Karlssonová, Wijková, Eiremová, Fjellstedtová, Wickströmová, Jakobssonová, Helinová, Larssonová, Stalhultová, Delgado Johanssonová, Andreasonová
    Česko: Kubíčková (Ranochová) – Rybičková, Koníčková, Billá, Čapková, Ratajová – Krupnová, Jarolímová, Leierová, Hyršlová, Mlejnková, Urbánková, Sládečková, Enenkelová, Paloncyová, Řepková, Bočanová, Vojáčková, Vrátná

    Rozhodca: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka

    Diváci: 448