Boston – NY Rangers 4:3 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.) | Washington – Tampa Bay 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Nashville Predators
cz Piatok 27.11.2015, 21:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Shayne GOSTISBEHERE - 3:2
     
    64:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Letci přeci jen svou přesilovku využili a berou bonusový bod! Voráček zavezl puk do útočného pásma a přenechal ho SHAYNEOVI GOSTISBEHEREMU, jenž si vyměnil puk s Girouxem a vypálil nechytatelně pod břevno! Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    63:45
    Dave Hakstol si vybírá oddechový čas, aby dal svým hvězdám v čele s Girouxem a Voráčkem čas na odpočinek.
     
    62:40
    Preds hráli ve čtyřech, domácí si tak zahrají přesilovku! Trest odpyká Cody Hosgson (NSH).
     
    62:30
    Couturier vypíchl puk Forsbergovi, a sám na Rinneho tak ujížděl Matt Read, finský brankář Nashvillu si ale s jeho střelou poradil
    Mike FISHER - 2:2
     
    59:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři to nakonec dokázali a vypadá to, že půjdeme do prodloužení! Forsbergův pokus sice dokázal Neuvirth ještě vyrazit, ale na hranici jeho brankoviště se nejlépe zorientoval MIKE FISHER a dostrkal kotouč do sítě! Asistence: Filip Forsberg, Roman Josi.
     
    58:54
    Simmondsovi se nepodařilo vyhodit, poněvadž Seth Jones zachytil kotouč na útočné modré a poté našel parádním křižným pasem Craiga Smitha, s jehož ranou z první si přemisťující se Neuvirth poradil!
     
    58:37
    Rinne je na střídačce, Preds to zkoušejí v šesti!
     
    55:46
    Michal Neuvirth je hrdinou posledních minut! Colin Wilson v souboji u mantinelu předčil nedůrazného Lukea Schenna a pláchl všem hráčům v oranžovém a po levém křídle se prodral až před Neuvirtha, jenž si s jeho dělovkou bravurním zákrokem lapačkou poradil!
     
    54:35
    Wayne Simmonds a Matt Read jeli do přečíslení dvou proti jednomu. První jmenovaný to vzal na sebe, ale jeho ránu z pravého kruhu Rinne vyrazil!
     
    50:25
    McDonald s Jackmanem se do sebe pustili ve středovém kruhu, bitku nakonec ovládl zkušenější Barret Jackman, jenž svého soka povalil k zemi. Oba kohouti vyfasovali pětiminutové tresty za hrubost.
    Colin MCDONALD - 2:1
     
    44:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a ujímají se vedení! Svůj první gól v dresu Flyers vstřelil z farmy povolaný COLIN MCDONALD, jenž se nejrychleji zorientoval před Rinnem a dorazil Medvedědovu střelu od modré do sítě! Asistence: Jevgenij Medveděv, Scott Laughton.
     
    42:07
    Voráček bekhendem poslal puk do ohně a letící kotouč ještě dokázal tečovat VandeVelde, nicméně Rinne vytasil svůj beton včas. K dorážce se ještě tlačil Bellemare, ale tomu se už zakončit nepodařilo!
     
    37:27
    To byla rána jako z kanonu! Filip Forsberg vypálil z mezikruží a jeho projektil orazítkoval břevno Neuvirthovy svatyně!
     
    35:11
    Jujda! Ve vlastním oslabení pláchl philadelphským zadákům Wilson a jeho ránu z úhlu Michal Neuvirth vyrazil jen na hůl Nystroma, jenž okamžitě zamířil do poloodkryté domácí klece, ale Neuvirth se fenomenálně přemístil a v neortodoxní "haškovské" pozici zabránil jasnému gólu!
     
    34:15
    Hned po buly tvrdě vypálil z vrcholu kruhů Shayne Gostisbehere, Rinne ale se štěstím vyrazil jeho ránu před sebe!
     
    34:11
    Colin Wilson (NSH) vyfasoval dvě minuty za podražení, svěřenci Davea Hakstola si po komerční přestávce poprvé zahrají v početní výhodě.
     
    27:04
    Ježkovy voči, to byla šance! Simmonds rozkmital své nohy a spolu s Couturierem se dostal do přečíslení dvou proti jednomu. Zakončit se jim sice nepodařilo, ale k odraženému puku se dostal Del Zotto, jehož ránu vyrazil Rinne pouze ke Couturierovi, ani on ale nedokázal propasírovat černou pryž do sítě!
     
    24:55
    Claude Giroux se vydal s Rafflem do rychlého protiútoku a rozhodl se sám vypálit, Rinne jeho polovysokou ránu se štěstím vyrazil!
     
    17:30
    Před Neuvirthem bylo pořádné rušno! Tvrdý kanon z hole Ellise vyrazil domácí gólman jen před sebe, kde čekal na dorážku Colin Wilson, i s ní si však Michal Neuvirth poradil!
     
    15:38
    Jakub Voráček (PHI) jde pykat na dvě minuty za držení.
     
    06:54
    Matt Read (PHI) jde pykat na dvě minuty za hákování, svěřenci Petera Laviolettea si po komerční přestávce zahrají v početní výhodě.
    Michael Del ZOTTO - 1:1
     
    04:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odpověď Letců však na sebe nenechala dlouho čekat, je vyrovnáno! Giroux získal puk ve vlastním pásmu a vyslal na zteč Schenna, jenž našel na levé straně nikým nehlídaného MICHAELA DEL ZOTTA a ten se nemýlil! Asistence: Brayden Schenn, Claude Giroux.
    Filip FORSBERG - 0:1
     
    01:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Až dosud se hrálo v podstatě pouze před Pekkou Rinnem, ale hosté využívají hned svou první šanci a jdou do vedení! Mike Ribeiro našel parádním pasemzpoza branky FILIPA FORSBERGA, jenž se tváří v tvář Neuvirthovi nemýlil! Asistence: Mike RIbeiro, James Neal.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 4. Del Zotto (Schenn, Giroux), 45. McDonald (Medveděv, Laughton), 65. Gostisbehere (Giroux, Voráček) – 2. Forsberg (Ribeiro, Neal), 60. Fisher (Forsberg, Josi)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Gudas, Schultz, L. Schenn, Medveděv, Gostisbehere – Raffl, Giroux, B. Schenn – Read, Couturier, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Voráček – Laughton, Cousins, McDonald.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jackman, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Neal – Wilson, Fisher, Smith – Bourque, Järnkrok, Hodgson – Nystrom, Sissons, Watson.

    Rozhodca: Charron, Nicholson – Barton, Cormier

    Diváci: 19818