Boston – NY Rangers 4:3 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.) | Washington – Tampa Bay 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Nashville Predators
cz Piatok 27.11.2015, 21:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Shayne GOSTISBEHERE - 3:2
     
    64:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Letci přeci jen svou přesilovku využili a berou bonusový bod! Voráček zavezl puk do útočného pásma a přenechal ho SHAYNEOVI GOSTISBEHEREMU, jenž si vyměnil puk s Girouxem a vypálil nechytatelně pod břevno! Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
    Mike FISHER - 2:2
     
    59:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři to nakonec dokázali a vypadá to, že půjdeme do prodloužení! Forsbergův pokus sice dokázal Neuvirth ještě vyrazit, ale na hranici jeho brankoviště se nejlépe zorientoval MIKE FISHER a dostrkal kotouč do sítě! Asistence: Filip Forsberg, Roman Josi.
    Colin MCDONALD - 2:1
     
    44:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni a ujímají se vedení! Svůj první gól v dresu Flyers vstřelil z farmy povolaný COLIN MCDONALD, jenž se nejrychleji zorientoval před Rinnem a dorazil Medvedědovu střelu od modré do sítě! Asistence: Jevgenij Medveděv, Scott Laughton.
    Michael Del ZOTTO - 1:1
     
    04:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odpověď Letců však na sebe nenechala dlouho čekat, je vyrovnáno! Giroux získal puk ve vlastním pásmu a vyslal na zteč Schenna, jenž našel na levé straně nikým nehlídaného MICHAELA DEL ZOTTA a ten se nemýlil! Asistence: Brayden Schenn, Claude Giroux.
    Filip FORSBERG - 0:1
     
    01:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Až dosud se hrálo v podstatě pouze před Pekkou Rinnem, ale hosté využívají hned svou první šanci a jdou do vedení! Mike Ribeiro našel parádním pasemzpoza branky FILIPA FORSBERGA, jenž se tváří v tvář Neuvirthovi nemýlil! Asistence: Mike RIbeiro, James Neal.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 4. Del Zotto (Schenn, Giroux), 45. McDonald (Medveděv, Laughton), 65. Gostisbehere (Giroux, Voráček) – 2. Forsberg (Ribeiro, Neal), 60. Fisher (Forsberg, Josi)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Gudas, Schultz, L. Schenn, Medveděv, Gostisbehere – Raffl, Giroux, B. Schenn – Read, Couturier, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Voráček – Laughton, Cousins, McDonald.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jackman, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Neal – Wilson, Fisher, Smith – Bourque, Järnkrok, Hodgson – Nystrom, Sissons, Watson.

    Rozhodca: Charron, Nicholson – Barton, Cormier

    Diváci: 19818