Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | NJ Devils – Columbus 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:5 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:3 (po pr.) | Washington – Winnipeg 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 4:1 (kon.)
Minnesota – Vancouver 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa Bay – LA Kings 2:1 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:5 (kon.)
San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
koniec
New York Rangers
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 26.11.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:06 Max PACIORETTY - 1:5
     
    49:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pátý gól v sítí Rangers!! Krásnou kombinaci rozjel přihrávkou po mantinelu do rohu hřiště Tomáš Plekanec, kde našel Alexe Galchenyuka, který z první přihrával před bránu na MAXE PACIORETTYHO, který překonal Lundqvista popáté. Asistence: Alex Galchenyuk, Tomáš Plekanec
    41:29 Alex GALCHENYUK - 1:4
     
    41:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro New York! Další nepřesnou přihrávku zachytil ve středním pásmu ALEX GALCHENYUK, který vjel do pásma, poté se pokusil o přihrávku, kotouč se však k němu odrazil zpátky a následně prostřelil brankáře Rangers. Bez asistence.
    40:17 Devante SMITH-PELLY - 1:3
     
    40:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    I nástup do třetí třetiny se hostům podařil! Chybu v rozehrávce využil Tomáš Plekanec, jenž poslal kotouč na DEVANTA SMITHE-PELLYHO, který si vybruslil z rohu kluzistě a bekhendem zasunuje puk za Lundqvista. Asistence: Tomáš Plekanec.
    37:42 Rick NASH - 1:2
     
    37:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Ryan McDonagh obdržel kotouč na modré čáře, vystřelil zápěstím a jeho pokus se před bránou otřel snad o výstroj RICKA NASHE, kterému je tak trefa připsána. Asistence: Ryan McDonagh, Derick Brassard.
    22:25 Devante SMITH-PELLY - 0:2
     
    22:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montrealu se opět povedl vstup do třetiny! Nahozený puk si za bránou našel Max Pacioretty, který jej naservíroval před bránu na DEVANTA SMITHE-PELLYHO, který překonává Lundqvista podruhé. Asistence: Max Pacioretty, Tomáš Plekanec.
    04:45 Sven ANDRIGHETTO - 0:1
     
    04:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se v úvodu utkání ujímají vedení. Střelu Subbana od modré se pokusil tečovat Eller, ale jeho pokus se odrazil přímo ke SVENU ANDRIGHETTOVI, který bekhendem překonává Lundqvista. Asistence: Lars Eller, P. K. Subban.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 38. Nash (McDonagh, Brassard) – 5. Andrighetto (Eller, Subban), 23. Smith-Pelly (Pacioretty, Plekanec), 41. Smith-Pelly (Plekanec), 42. Galchenyuk, 50. Pacioretty (Galchenyuk, Plekanec)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi (A), McDonagh (C), Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Hayes, Stepan (A), Kreider – Fast, Lindberg, Miller – Stalberg, Stoll, Moore
    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Subban (A), Markov, Petry, Jemelin, Beaulieu, Gilbert – Smith- Pelly, Plekanec (A), Pacioretty (C) – Andrighetto, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Sjomin, Flynn, Byron

    Rozhodca: Romasko, Kowal – Devorski, Cvik

    Diváci: 18.006