Orange 20 – Košice 0:8 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:8 (0:2, 0:4, 0:2)
HC Košice
Utorok 24.11.2015, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislavarillu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní vloženého zápasu 24. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Na ľadovej ploche Zimného štadióna Vladimíra Dzurillu v bratislavskej mestskej časti Ružinov sa dnes mladíci z HK Orange 20 predstavia proti aktuálnemu majstrovi HC Košice a vám z duelu vďaka nášmu podrobému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Domáci hokejisti zabojujú a pokúsia sa prekvapiť obrovského favorita. V tejto sezóne sa už zverencom trénera Ernesta Bokroša v našej najvyššej hokejovej súťaži dvakrát vyhrať podarilo, keď v riadnej hracej dobe zdolali Skalicu a po predĺžení si poradili s Piešťanmi. Okrem zápasov Tipsport ligy hrávajú reprezentanti do 20 rokov aj duely v našej druhej najvyššej hokejovej súťaži, kde z 10 duelov už štyrikrát vyhrali v riadnej hracej dobe a raz po jej uplynutí.

    Hosťujúci Košičania sú vo forme a v tabuľke postupujú stále vyššie. Oceliari v novembri prehrali iba dvakrát (vždy rozdielom jediného gólu) a päťkrát triumfovali. Aktuálne ťahajú zverenci trénera Rostislava Čadu sériu troch výhier v rade. Tá ich dostala na priebežne štvrtú priečku tabuľky, kde majú 42 bodov a celkové skóre 60:42. Košičania majú štatisticky najlepšiu defenzívu v celej súťaži, pretože inkasovali najmenej gólov.

    V aktuálnej sezóne sa už oba celky raz stretli. Vzájomný súboj prinieslo 8. kolo, kedy sa v Bratislave tešili z triumfu hostia z Košíc. Tí zvíťazili 3:1, pričom o ich góly sa postupne postarali Richard Lelkeš, Miroslav Macejko a Peter Boltun. Za domácich skóroval v presilovke Martin Jendroľ.

    Jasným favoritom zápasu budú opäť hostia z Košíc, avšak domáci mladíci určite aj tentokrát zabojujú o čo najlepší možný výsledok i prípadné prekvapenie. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a sledujte, ako sa bude obom celkom dariť.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Orange 20: Škorvánek – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Klenko – Briestenský, M. Sukeľ, Sádecký – J. Sukeľ, Šiška, Hrušík – Milý, Ondruš, Galis – Tatár, M. Surový, D. Novák

    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Chovan, Macejko, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Boltun – Bortňák, Sojčík, Hričina

    Rozhodca: Valach – Holeinka, M. Orolin.
    Hostia počas rozkorčuľovania
     
    Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na modrých čiarách. Domáci výber mladíkov do 20 rokov dnes nastúpi v bielych dresoch, hostia z Košíc si do Bratislavy priviezli modrú sadu dresov. Prítomní si ešte vypočujú hymnu Slovenskej republiky.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
    Hráči oboch celkov počas nástupu
     
    00:10
    Košičania na úvodnom buly úspešnejší, s pukom sa okamžite stiahli za vlastnú bránku, odkiaľ sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    00:40
    Hosťom napokon prechod stredným pásmom dlho netrval, za útočnou modrou čiarou ale nezvládli súboj pri mantineli a o puk prišli.
     
    01:15
    Vhadzovalo sa pred Melicherčíkom, Šiška tam bojoval o puk proti dvojici hokejistov Košíc, ktorí sa ale odzbrojiť nenechali a budú sa tak môcť vydať na útočný výpad.
     
    02:05
    Napokon bol z toho puk nahodený na zadný mantinel, následne síce ešte Košičania dokázali v útočnej tretine usporiadať lichobenžík, všetko to však bolo bez presnejšej prihrávky.
     
    02:50
    Na opačnej strane klziska sa snažil presadiť Tatár, ktorý nahadzoval puk na Melicherčíklovu svätyňu, puk bol následne zrazený len do rohu klziska, kde si s ním už Macejko poradil.
     
    03:40
    Hrá sa zo strany na stranu, ani jeden z celkov ale teraz vo svojej útočnej tretine nedokáže presnejšie zakombinovať. Hráme pomerne dlho bez prerušenia.
     
    03:58
    Následne sa vhadzovalo po pravici Škovránka a bola z toho veľká šanca Košíc, v ktorej sa ocitol Bartoš. Skúsený útočník Košíc si puk chcel prikopnúť a následne bekhendom puk zodvihnúť ponad lapačku domáceho brankára, to sa mu však nepodarilo.
     
    04:30
    Košice sa teraz často dostávajú cez útočnú modrú čiaru, kde si hostia dokážu vytvoriť veľa priestoru. Ťažiť z toho chcel Jenčík, ktorého strela švihom Škovráneka neohrozil.
     
    04:47
    HK Orange 20 – Matúš Sukeľ – 2 minúty za podrazenie.
     
    05:10
    Košičania sa okamžite usadili v pásme svojho súpera, kde dokázali prakticky úplne rozobrať obranu svojho súpera. Z tohto faktu chcel ťažiť Bicek, ktorý si pred bránkou vypýtal puk z hokejky Bartánusa, Škovráneka ale následne neprekonal.
     
    05:25
    Domáci mladíci dokázali puk vyhodiť cez všetky čiary a odídu tak striedať.
     
    05:50
    Košičanom sa teraz absolútne nedarí prechod stredným pásmom s pukom až pred Škovráneka, hosťom puk často odskakuje a korčuľovať poň musia až za Melicherčíka.
     
    06:27
    Košice sa teraz prezentovali ofsajdom, ktorý poriadne zbrzdil útočnú akciu hostí. Na ľad sa dostáva aj 4. formácia majstra.
     
    07:10
    Tá však nedokázala na ľadovej ploche prakticky nič vymyslieť, preto sa už mladíci dokážu ubrániť.
     
    06:53
    HK Orange 20 – Dominik Briestenský – 2 minúty za podrazenie.
     
    07:05
    Košičania to teraz vymysleli fantasticky, Bartánus puk medzi kruhy posunul Sujovi, ktorého strela švihom sa od zadného mantinelu ešte odrazila pred bránku, domáci celok mal šťastie, že ho Češík nedokázal poslať do siete.
     
    07:14
    Domáci sa budú brániť v trojici, na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie aj Jakub Meliško.
     
    07:50
    Košice dali gól!
    Hostia zovreli svojho súpera v obrannej tretine, kde najskôr vyšachovali obranu svojho súpera, následne sa s pukom pred modrou čiarou ocitol MARTIN DUDÁŠ, ktorého bomba príklepom nedala Škovránkovi šancu na zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý a Jiří Bicek.
    DUDÁŠ - 0:1
    07:13 Koščania oslavujú gól
     
    08:10
    Košičania sa prakticky okamžite rútili do ďalšej veľkej šance, Bartoš puk potiahol pred Škovráneka, kde možno ešte mohol prihrávať Jenčíkovi, ktorý by dostal puk prakticky pred prázdnu bránku, Bartoš ale zakončoval sám. Gól sme tak nevideli.
     
    08:59
    Na opačnej strane sa museli mať hostia na pozore, keďže mladíci tak nebezpečne posielali puk popri mantineli až do útočnej tretiny, následné nahodenie na bránu ale Melicherčíékovi problémy nenarobilo.
     
    09:05
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, zakončoval aj navrátilec Sojčík, ktorý sa už doliečil z predošlého zranenia, jeho strelu ale Škovránek pohotovo ukryl v lapačke.
     
    10:00
    Medzičasom už hrajú domáci v pätici, sily na ľadovej ploche sa tak vyrovnali.
     
    10:33
    Košice dali gól!
    Košičania poľahky strieľajú aj druhý gól do siete domácej bránky, TOMÁŠ HRNKA sa pred troma žrďami dostal po tom, čo Škovránkovi puk vypadol z lapačky a skúsený útočník Košíc ho už následne nemal problém poslať do siete. Asistencia: Matúš Chovan.
    Tomáš HRNKA - 0:2
     
    11:10
    Chuť Košíc po víťazstve je obrovské, hostia opätovne zovreli svojho súpera v obrannej tretine a pre domácich to nevyzerá vôbec dobre.
     
    11:49
    HK Orange 20 súpera donútilo chybovať na modrej čiare, dôsledkom čoho bolo len postavenie mimo hry.
     
    12:20
    Dnes veľmi aktívny Dudáš ale ukazuje, že výsledok 2:0 mu stačiť nebude, aj preto puk nahadzoval od modrej čiary pred bránku HK Orange, tam ho ale nedokázal nik tečovať.
     
    12:20
    Košice sa budú brániť, na dve minúty si od hry odpočinie Peter Boltun – nedovolené bránenie v hre.
     
    13:10
    Domáci sa prakticky nedostali do pásma svojho súpera, okamžite po buly tam prišlo k rýchlemu vyhodeniu puku až za Škovránka, ktoré sa následne niekoľkokrát zopakovalo.
     
    13:27
    Navyše, mladíci sa sami pripravili o možnosť zaútočiť, keď sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
    13:27 Domáci musia počas presilovky začínať spoza svojej bránky
     
    14:25
    Skúsená dvojica Bartánus – Bicek teraz puk držala azda pol minúty v útočnom pásme pri mantineli, kde oň síce štvorica domácich hokejistov urputne bojovala, do svojej moci ho ale nezískala.
     
    15:15
    Medzičasom hráme už v plnom počte. Sledujeme sympatickú snahu domácich o založenie útočnej akcie, na útočnej modrej čiare ale výborne napádajú svojho súpera Košičania až s trojicou hráčov a puk pred Melicherčíka nepúšťajú.
     
    15:54
    Na trestnú lavicu odchádza Juraj Šiška (HK Orange 20) na dve minúty za krosček.
     
    16:30
    Domácim sa úvod hry vo štvorici vydaril, keď puk niekoľkokrát dokázali odpáliť až k bránke svojho súpera a nazbierali tam cenné sekundy.
     
    17:00
    Košičania sa do tejto chvále nedokázali s pukom natlačiť počas vylúčenia Šišku pred Škovránka, od vlastnej bránky sa pritom gól strieľa len veľmi ťažko.
     
    17:33
    Vie to aj Bartoš, ktorý bol teraz na útočnej modrej čiare poriadne nedočkavý a do pásma vkorčuľoval skôr, ako puk. Pískal sa tak ofsajd.
     
    17:50
    Ale pozor! Košice hrali pred vlastnou bránkou, kde sme sledovali chybu Hrnku, ktorému puk sklzom z čepele hokejky, následne okolo neho prekorčuľoval aj Bartoš, Šiška tak mohol zakončiť – avšak len do Melicherčíka.
     
    18:10
    Tak napokon veľká šanca aj na strane Košíc, Macejko puk dobre nahadzoval na svätyňu svojho súpera, kde ostal stáť na bránkovej čiare. To chcel využiť Hričina, ktorému bola hokejka na poslednú chvíľu dobre pridvihnutá.
     
    18:55
    Hričina teraz kombinoval s Jenčíkom v útočnej tretine, napokon z toho ale bola len nepresná finálna prihrávka, ktorá hostí vyhnala z útočnej tretiny.
     
    19:20
    Košičania stále kombinujú v pásme svojho súpera, nutné je ale dodať, že domáci celok sa teraz skvele bráni a hosťom nedovoľuje nič vymyslieť.
     
    19:35
    Košičania sa budú tesne pred prvou sirénou brániť. Hákovaním sa previnil Šedivý, ktorý si od hry odpočinie na 2 minúty.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou úvodných 20 minút stretnutia, počas ktorých Košice nepripustili žiadne prekvapenie a súpera od úvodných sekúnd vystavili množstvu nebezpečných situácií, hostia aj preto zaslúžene vedú 2:0.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:20.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvod druhej tretiny priniesol buly v prospech domáceho celku, ktorý bude dohrávať svoju presilovú hru o jedného muža.
     
    20:40
    Koch chcel zakombinovať v pásme súpera, na modrej čiare mu už ale puk skĺzol až do stredného pásma, čo neuniklo pozornému oku postranného arbitra.
     
    21:10
    Košice sa dokázali oslobodiť, navyše, svojho súpera nepríjemne napádali za bránkou Škovránka, domáci celok sa preto musel mať na pozore.
     
    22:00
    Medzičasom hráme v plnom počte. Puk má na svojej hokejke Macejko, ktorý sa bránkou Melicherčíka premýšľa, čo s ním.
     
    22:17
    Košice dali gól!
    Košice vedú už 3:0 a v dnešnom stretnutí majú dokonalým spôsobom našliapnuté za víťazstvom. Gólovo sa presadil po dobrej prihrávke Sojčíka aj DALIBOR BORTŇÁK. Asistencie: Peter Sojčík, Miroslav Macejko.
    Dalibor BORTŇÁK - 0:3
     
    23:00
    Bartoš puk posielal na útočnú modrú čiaru, odkiaľ puk nebezpečne smeroval do priestoru troch žrdí, napokon ale bránku minul a mladíci si tak mohli vydýchnuť.
     
    23:50
    Košičania sa zásluhou Hrnku a Bartoša dlho držia v útočnej tretine, domáci celok márne bojuje o puk.
     
    24:10
    Napokon to však Peter Bartoš nevyriešil dobre, keď puk posielal len do priestoru, kde nestál nik z jeho spoluhráčov. Oba celky odídu prestriedať, puk je v strednom pásme.
     
    25:00
    Ivanič bol teraz za bránkou Škovránka dobre napádaný aktívnym Hričinom, mladík v službách HK Orange 20 si ale dal pozor a puk svojmu súperovi neodovzdal.
     
    25:44
    Bicek zakombinoval v útočnej tretine so Sujom, druhý menovaný sa pritom s pukom ocitol v priestore medzikružia, odkiaľ vyslal nebezpečnú strelu, ktorú Hrnka doraziť nedokázal.
     
    26:17
    Košice dali gól!
    Košičania pokračujú v skvelej hre, čo potvrdil svojím druhým gólom v stretnutí aj TOMÁŠ HRNKA. Z kruhu na vhadzovanie pritom vyslal strelu, ktorú Škovránek nedokázal zachytiť. Asistencie: Peter Bartoš, Radek Deyl.
    Tomáš HRNKA - 0:4
     
    26:40
    Martin Dudáš puk prebral na modrej čiare, následne na seba naviazal obrancu súpera a nahadzoval puk na bránku, kde ho domáci so šťastím zblokovali.
     
    27:20
    Ale pozor! Dominik Briestenský puk dostal na korčule v strednom pásme, následne si ho predkopol a chcel zakončiť Melicherčíka, napokon mu ale z čepele opätovne skĺzol a Košičania si tak mohli vydýchnuť.
     
    28:25
    Hra teraz na malý moment stratila na svojom tempe, oba celky potrebovali prestriedať, aj preto Sloboda puk dlho podržal za bránkou Škovránka.
     
    29:00
    Hostia puk síce stratili v strednom pásme, čo chcel domáci celok využiť na rýchly prechod až pred Melicherčíka, na poslednú chvíľu ale puk do svojej moci získal Suja.
     
    29:50
    Melicherčík teraz po Galisovom zakončení nechcel hru zbytočne prerušovať, aj preto puk len vyhodil späť do hry, kde sa k nemu poľahky dostanú jeho spoluhráči.
     
    30:25
    Košičania sa ale nevyhli úmyselnému postaveniu mimo hry, vhadzovať sa bude práve pred gólmanom hostí.
     
    30:55
    Češík si na ľavej strane útočnej tretiny dobre prebral voľný puk, následne zbytočne neváhal a po krátkom „premiešaní“ ho krížnou strelou posielal na bránku, puk napokon tesne minul pravú žrď.
     
    31:50
    Domáci celok sa dokázal oslobodiť, puk teraz vyhodil cez všetky čiary až na zadný mantinel, kde hráči HK Orange neúspešne bojovali o puk.
     
    33:10
    Domáci po polhodine striedajú gólmanov. Z hry odchádza Stanislav Škovránek, šancu dostane aj Dávid Hrenák.
     
    33:25
    Vhadzovať sa bude po ľavici Marcela Melicherčíka.
     
    34:01
    Cebák teraz vyslal nepríjemný stelecký pokus, puk si od modrej čiary posunul smerom dopredu, kde sa prezentoval ranou príklepom, ktorú Hrenák zrazil lapačkou späť do hry.
     
    34:55
    Jenčík bojoval o puk za bránkou svojho súpera, puk napokon do svojej moci získali domáci hokejisti, ktorí v tomto priestore boli s dvoma mužmi.
     
    35:10
    Po buly to Košice zahral dlho, puk putoval do priestoru medzikružia, kde ho Bicek premiešal a následne švihom vypálil priamo do náruče pripraveného Hrenáka.
     
    35:40
    Hra teraz na malý moment stratila na tempe, Košičania síce zatlačili svojho súpera v obrannej tretine, postrádame ale presnejší stelecký pokus.
     
    36:14
    Košice dali gól!
    Nuž, Košičania stále preukazujú svoju jednoznačnú prevahu na klzisku, z ktorej pramenil aj piaty gól v domácej „klietke“. Skóroval JIŘÍ BICEK po dobrej prihrávke Bartánusa. Asistencie: Marek Bartánus, Miroslav Macejko.
    Jiří BICEK - 0:5
     
    36:33
    Košice dali gól!
    Domáci hráči sa ešte nedokázali spamätať z gólu Biceka a Hrenák už z bránky lovil ďalší puk, tentokrát PETER BARTOŠ dobre tečoval Šedivého ranu. Asistencie: Eduard Šedivý, Tomáš Hrnka.
    Peter BARTOŠ - 0:6
     
    37:50
    Košičania svojmu súperovi nedovoľujú absolútne nič, naopak, hokejom sa sami očividne veľmi dobre bavia. Dokázal to aj Hrnka so svojou technickou parádou.
     
    38:20
    Vhadzovať sa bude po ľavici Melicherčíka.
     
    38:40
    Domáci to teraz nemysleli vôbec zle, Moravčík chcel overiť pozornosť Melicherčíka, preto puk nahadzoval na jeho svätyňu, v tomto priestore ale ešte Tatár nepríjemne tečoval jeho strelu. Napokon z toho gól nebol.
     
    39:00
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    39:45
    Košičania ešte kombinovali v pásme svojho súpera, Cebákovi ale puk v poslednej chvíli odskočil od hokejky, zdá sa tak, že do konca prostrednej časti hry sa už nič neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou aj druhú tretinu zápasu, Košice v ňom rozobrtali svojho súpera na súčiastky a pridali ďalšie 4 presné zásahy, po súčte všetkých gólov tak vedú už 6:0 a nič nenasvedčuje tomu, že by toto stretnutie ešte mali zo svojich rúk pustiť.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:56.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Údovné buly tretej časti hry – a zdá sa, že aj poslednej, bolo vhodené. K puku sa dostali domáci hráči, ktorí prostredníctvom Sukeľa chceli ohroziť Melicherčíka, tento puk ale pre hostí nebol nebezpečný.
     
    40:30
    Zakončiť chcel aj Briestenský, ktorý puk nahadzoval z otočky len na mantinel. Košičania sa tak poľahky dostanú k šanci založiť útočnú akciu.
    Začala sa tretia tretina
     
    41:05
    Macejko to teraz spravil na výbornú, keďže hostia chceli prestriedať, obranca Košíc si nakorčuľoval do zóny, odkiaľ už puk mohol vyhodiť a poslal ho až za svätyňu Hrenáka.
     
    42:20
    Košičania naďalej tlačia svojho súpera, v tejto chvíli je to ale bez potrebného impulzu vo forme nebezpečnejšej strely. Nahadzované puky Hrenák za svoj chrbát púšťať nebude.
     
    42:40
    Trio Bicek – Suja – Bartánus svojou aktivitou donútilo súpera faulovať.
     
    42:50
    Vylúčeným hráčom bude Filip Ondruš, ktorý si na lavici hanby posedí 2 minúty – nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    43:00
    Domáci celok sa dokázal prakticky okamžite oslobodiť, puk letí cez všetky čiary až za Melicherčíka.
     
    43:30
    V následnej situácii Hrnka síce bojoval o udržanie puku v útočnej tretine, mohutný útočník Košíc ho ale nešťastne nastrelil len na hokejku súpera, ktorý vyhodil.
     
    44:10
    Košičania už na svojho súpera tak netlačia, ako tomu bolo v prípade prvej i druhej tretiny, aj preto dostáva celok viacero šancí na vyhodenie puku von z pásma.
     
    44:40
    Napriek tomu by hostia pridali aj 7. gól, o ktorý sa strelou príklepom pokúšal Cebák, ktorý to pritom nemyslel vôbec zle, keďže pred bránkou boli dvaja jeho spoluhráči, ktorí chceli dorážať, avšak Hrenák puk z náruče nepustil.
     
    45:20
    Obe mužstvá hrajú v pätici.
     
    45:50
    Košičania sa usadili v pásme svojho súpera, vhadzovať sa bude po ľavici Hrenáka.
     
    46:10
    Ale pozor! Dnes veľmi aktívny Jakub Tatár nebezpečne zakončoval na bránu Melicherčíka, ktorý sa ešte obzrel, kde mal puk, ten napokon betónom zrazil mimo priestor troch žrdí.
     
    46:25
    HK Orange 20 – vylúčeným hráčom bude Maroš Surový.
     
    46:50
    Šedivý s Bicekom teraz dokonalou kombináciou puk dostali až na Bartánusa, ktorý ešte pred bránkou hľadal nezištne Češíka, ak by tak kapitán hostí nespravil, mohlo to byť už 0:7.
     
    47:00
    Mladíci sa dokázali oslobodiť, puk pretína všetky čiary.
     
    47:30
    Bartoš si najskôr pred bránkou síce dobre vyčistil priestor, následne ale puk nedokázal trafiť a ten sa tak aj so šťastím odrazil k jeho spoluhráčom, od modrej pálil Dudáš, ktorý hľadal štrbinku medzi betónmi Hrenáka, ten ale gól nepripustil.
     
    48:26
    Košice dali gól!
    Už-už sa zdalo, že kapitán domácich ponúkne gólovú prihrávku na svoj úkor takmer každému zo svojich spoluhráčov, MAREK BARTÁNUS ale dostal ideálnu prihrávku pred priestor troch žrdí, odkiaľ sa nemýlil. Asistencie: Eduard Šedivý, Jiří Bicek.
    Marek BARTÁNUS - 0:7
    ;
     
    48:50
    Košičania ani po góle Bartánusa poľaviť nemienia, čo chcel potvrdiť aj Deyl, tomu ale puk nešťastne skĺzol z hokejky a zakončiť tak nemohol.
     
    49:25
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už len niečo málo nad 10 minút, v tejto chvíli odídu kompletné pätice oboch celkov prestriedať.
     
    49:54
    Košice dali gól!
    Debakel môže pokračovať. Košičania sa postarali ďalší famózny gól, RICHARD LELKEŠ teraz ukázal aj kus zo svojho futbalového umenia, puk si skvele spracoval nohou a následne prekonal Hrenáka. Asistencie: Martin Dudáš, Peter Bartoš.
    Richard LELKEŠ - 0:8
     
    50:24
    Domáci hokejisti by už nepochybne radi počuli záverečný hvizd, ak totiž budeme pokračovať v podobnom tempe, Košice môžu pokojne zavŕšiť „desiatku“.
     
    51:05
    Úsmevná situácia, všetci z hráčov hostí si teraz chceli vzájomne dopriať gólovú strelu, nepálil ale ani Deyl, ani Bicek, puku sa tak chopil Bartánus, ktorý dorážal po ľade, ale tento priestor mal Hrenák výborne pokrytý.
     
    52:00
    Košičania dovoľujú svojmu súperovi prestriedať, puk ostane za svätyňou Hrenáka.
     
    52:43
    Šedivý sa postaral o krásnu individuálnu akciu, keď prešiel stredným pásmom maž do útočnej tretiny a následne pekne zakončoval, ak by Bartoš puk netečoval, ten by pravdepodobne skončil v sieti.
     
    53:15
    Následne sme videli nepríjemnú strelu od modrej čiary, ktorá sa na prvý pohľad síce javila ako akési nahodenie, napokon si ale Hrenák musel dať veľký pozor, aby puk neskončil za jeho chrbtom.
     
    53:45
    Sojčík nabíjal na modrú čiaru Macejkovi, ktorý vyslal poriadnu ranu. Bomba sa ešte odrazila od zadného mantinelu a zatrepotala sa na vonkajšej sieti Hrenákovej brány.
     
    54:40
    Bartánus skvelým spôsobom našiel Biceka, ktorý mohol pridať aj deviaty gól Košíc v dnešnom stretnutí, skúsený útočník ale bránku netrafil.
     
    55:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už len 5 minút.
     
    55:50
    Košičania puk zbierali po dobrom odpálení zo stredného pásma len spoza Melicherčíka, odtiaľ ho ale následne poslali cez všetky čiary nedovoleným spôsobom.
     
    56:10
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz. Košičania sa teraz smerom dopredu neponáhľajú, skôr už chcú gólmanovi Melicherčíkovi dopomôcť udržať si čisté konto, aj preto puk často len vyhadzujú.
     
    56:30
    Bortňák chcel potiahnuť útočnú akciu po pravej stranme klziska, proti nemu ale stála až trojica domácich hráčov, aj preto radšej Košičan zaradil spiatočku a tiahol sa pred Melicherčíka.
     
    57:15
    Košice sa napokon predsa len dostali pred Hrenáka, ktorého ohrozil Jenčík, avšak striedajúci brankár HC Orange 20 puk bezpečne ukryl vo svojej lapačke.
     
    57:35
    Melicherčík sa teraz musel mať na pozore, aby neinkasoval, puk totiž nebezpečne lietal okolo jeho bránky, s výdatnou pomocou svojich spoluhráčov ale celú situáciu ustál.
     
    58:10
    Medzičasom sa nám začali už posledné 2 minúty tohto zápasu. Košice ho budú chcieť dohrať bez inkasovaného gólu.
     
    58:40
    To však ešte rozhodne nie je také isté, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Potvrdili to domáci hokejisti, ktorí sa stále snažia prakticky z každej pozície ohroziť Marcela Melicherčíka, i keď zväčša ide len o nahodenie puku.
     
    59:20
    Košičania s pukom na hokejkách, kombinujú ale len v obrannej tretine a zdá sa, že odtiaľ sa už smerom dopredu zbytočne nepoženú.
     
    59:40
    Tak napokon ešte Košice predsa len zabojovali, v útočnej tretine sa k strele odhodlal Hrnka, avšak išlo len o nepresný strelecký pokus. Aj preto sa k voľnému puku chcel dostať Lelkeš, ktorý bol dobre zablokovaný obrancom súpera.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HK Orange 20 a HC Košice, v ktorom hosťujúci celok nepripustil žiadne prekvapenie a svojho súpera zdolal pomerom 8:0. Košičania si zo svojho súpera urobili doslova trhací kalendár, navyše, gólmanovi Melicherčíkovi vybojovali ďalší shootout.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:39:12)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 8. Dudáš (Šedivý, Bicek), 11. Hrnka (Chovan), 23. Bortňák (Sojčík, Macejko), 27. Hrnka (Bartoš, Deyl), 37. Bicek (Bartánus, Macejko), 37. Bartoš (Šedivý, Hrnka), 49. Bartánus (Šedivý, Bicek), 50. Lelkeš (Dudáš, Bartoš)


    HK Orange 20: Škorvánek (31. Hrenák) – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Klenko – Briestenský, M. Sukeľ, Sádecký – J. Sukeľ, Šiška, Hrušík – Milý, Ondruš, Galis – Tatár, M. Surový, D. Novák
    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Chovan, Macejko, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Boltun – Bortňák, Sojčík, Hričina

    Rozhodca: Valach – Holeinka, M. Orolin