Buffalo – St. Louis 1:2 (kon.) | NY Rangers – Nashville 3:0 (kon.) | Washington – Edmonton 1:0 (kon.)
Florida – LA Kings 1:3 (kon.) | Toronto – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Carolina 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Colorado 1:4 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
St. Louis Blues
cz Utorok 24.11.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:26 Robby FABBRI - 1:2
     
    53:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí opět inkasují velmi smolnou branku. Po střele od modré čáry se puk odrazil od Ullmarka jen do ROBBY FABBRIHO, od něhož puk putoval do brusle Gorgese. Domácí bek si velmi smolně při otáčení kopl puk do vlastní branky. Domácí ještě žádali přezkoumání branky na videu kvůli údajnému ofsajdu, avšak ten video nepotvrdilo. Bez asistence.
    45:07 Troy BROUWER - 1:1
     
    45:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Sabres nedali, tak dostali. Shattenkirk dlouho váhal se střelou, nakonec však nahodil kotouč na bránu soupeře. Ten se zastavil o obránce Bogosiana, ale TROY BROUWER se okamžitě zorientoval a svou dorážkou vyrovnal stav utkání. Asistence: Kevin Shattenkirk, David Backes.
    36:45 David LEGWAND - 1:0
     
    36:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Konečně jsme se dočkali prvního gólu. Nahození za bránou chtěl Deslauriers, jenže hostující bek mu ouk vypíchl, a tak štěstí zkusil DAVID LEGWAND. Ten puk nedokázal zasunout přímo za brankovou čáru, ale naštěstní pro domácí se puk odrazil do branky od brusle Allena. Bez asistence.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 37. Legwand – 46. Brouwer (Shattenkirk, Backes), 54. Fabbri


    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Franson, Colaiacovo – Gionta (C), O´Reilly (A), Moulson – Reinhart, Eichel, Kane – Ennis, Larsson, Foligno – McGinn, Legwand, Deslauriers
    St. Louis Blues: Allen (Elliot) – Pietrangelo (A), Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Bortuzzo – Tarasenko, Stastny, Steen (A) – Jaškin, Lehtera, Paajarvi – Brouwer, Backes (C), Fabbri – Upshall, Brodziak, Ott

    Rozhodca: Martell, McCauley – McElman, Racicot