Togliatti – S.Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Záhreb – Novgorod 2:1 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Utorok 24.11.2015, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Patrick BJORKSTRAND - 2:1
     
    36:40
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Chorvatský tým si bere zpět své ztracené vedení! Poměrně šťastným způsobem nyní svou devátou branku v sezoně vsítil PATRICK BJORKSTRAND, který se dostal na pravé straně k dorážce střely Tomáše Mertla. V krkolomné pozici nezamířil zcela dle představ, díky odrazu od brankáře Birjukova ale puk v brance přeci jen skončil! Asistence: Tomáš Mertl a Shaone Morrisonn.
    Alexandr BUDKIN - 1:1
     
    23:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A pozor, máme vyrovnáno! Nižnij Novgorod v posledních minutách zvýšil útočnou aktivitu a je po zásluze odměněn. Obránce ALEXANDR BUDKIN dostal v pásmu od soupeřových hráčů dost volného prostoru, vybruslil si do dobré pozice v mezikruží a vydařenou střelou zápěstím překonal brankáře Dannyho Taylora, 1:1! Bez asistence.
    Mark KATIC - 1:0
     
    11:42
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Sedm vteřin před koncem trestu dokázal domácí tým přesilovou hru využít a dostává se do vedení! Po nevydařené akci Patricka Bjorkstranda, který ani nadvakrát nedokázal překonat hostujícího gólmana, se k dorážce na brankovišti dostal po přistrčení od Bruleho MARK KATIC, jenž dopravil hrací předmět do klece a vstřelil tak svou první branku v této sezoně! Asistence: Gilbert Brule.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 12. Katic (Brule), 37. Bjorkstrand (Mertl, Morrisonn) – 24. Budkin


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Krošelj) – Kousa, Mäntylä, Kinrade, Morrisonn, Jurčina, Katic, Deutsch, Parlett – Saarinen, Brule, Smoleňák – Kvapil, Mertl, Bjorkstrand – Giliati, Hedberg, Jämtin – Glumac "C", Perkovich
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Budkin, Chomitskij, Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Piganovič, Kolganov, Makarov – Sopin, Sjomin "C", Daugavinš – Ashton, Kosticyn, Schütz – Potapov, Galuzin, Kuljomin – Šurakov, Iljin, Ruděnkov

    Rozhodca: Ščenjov, Kadyrov – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 4 860