Chabarovsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novokuzneck 2:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
Ufa – Togliatti 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 0:2 (kon.)
Čerepovec – Záhreb 4:0 (kon.) | Helsinki – Omsk 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Barys 5:1 (kon.)
Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 5:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 19.11.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Francis PARÉ - 0:2
     
    59:26
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to 0:2! Máme definitívne rozhodnuté, Slovan sa vo vlastnom pásme zmocnil puku a hoci ho Surový do prázdnej bránky neposlal, FRANCIS PARÉ sa už nemýlil.
     
    59:10
    Počítame korčuliarov v červenom, ktorí sú na ľadovej ploche – a je ich 6! Power play CSKA Moskvy!
     
    58:17
    Garnett na ľade drží svoj tím nad vodou, pred jeho svätyňou sa v dobre šanci ocitol Radulov, ktorý puk nedokázal usmerniť za jeho chrbát.
     
    53:50
    Už teraz možno Garnetta pokojne označiť za hviezdu zápasu, bez ohľadu na to, ako toto stretnutie skončí. Opäť sa totiž prezentoval skvelým zákrokom a puk nenechal prejsť do siete.
     
    52:37
    Cam Barker teraz Slovanu nepomáha a korčuľuje na trestnú lavicu.
     
    49:05
    Neuveriteľné! Moskva zahodila dnes už azda 15. gólovú šancu, keď si pred bránku nakorčuľoval Andronov, položil si Garnetta na ľadovú plochu, prekonať ho ale nedokázal!
     
    48:40
    Nahodenie Zajceva od modrej čiary najskôr vyzeralo ako nebezpečný puk, ktorý Garnetta nemôže ohroziť, napokon ale z toho bola dobre mierená strela medzi betóny, ktoré musel gólman hostí včas sklepnúť!
     
    46:35
    Radulov si za bránkou súpera počkal na pohyb Kurgyševa, ktorému následne puk naservíroval priamo na hokejku do priestoru medzikružia, Kurgyšev ale tiesnený neskóroval.
     
    45:30
    Radulov teraz prihrávkou skvele našiel Muršaka, ktorý si nakorčuľoval až pred Garnetta, kde zakončoval bekhendom, no gól si na svoje konto nepripísal.
     
    45:06
    Hostia sa ale budú brániť, na trestnú lavicu odchádza Mihálik.
     
    42:10
    Skalický to teraz nespravil vôbec zle, puk si po pravej strane zaviezol do pásma, následne vypálil po ľade, Galimov mal čo robiť, aby mu puk neprepadol pomedzi betóny do siete.
     
    41:00
    Obrovská šanca Moskvy na vyrovnanie! Puk sa teraz ocitol pred bránkou Slovana, v skrumáži oň bojovali viacerí hráči, Garnett bol na ľade, napriek tomu však neinkasoval!
     
    39:50
    Moskovský celok si dokázal vypracovať ešte jednu skvelú šancu, ani tentokrát puk neskončil v bránke.
     
    38:54
    Obrovská šanca CSKA! Radulov sa teraz z priestoru pravého kruhu dostal do výhodnej palebnej pozície a puk poslal na bránku, fantastický Garnett čaruje!
     
    38:49
    Surový odchádza na trestnú lavicu, odpočinie si tam 2 minúty. Kapitán hostí sa previnil podrazením.
     
    38:34
    Ale pozor! Mohlo byť vyrovnané, v priestore ľavého kruhu na vhadzovanie sa totiž k puku dostal úplne voľný Muršak, ktorý mohol prekonať Garnetta, jeho puk ale gólman Slovana skvele chytil.
     
    36:27
    Na trestnú lavicu usadá dnes už po druhýkrát Lukáš Kozák zo Slovana.
     
    27:40
    CSKA sa bude brániť, na trestnú lavicu už korčuľuje Korotkov, ktorý svojho súpera narazil na mantinel a na 2 minúty si tak od hry odpočinie.
    Marek VIEDENSKÝ - 0:1
     
    23:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa dostáva do vedenia! Tento gól prišiel ako blesk z jasného neba, keď sa medzi kruhmi dostal k odrazenému puku MAREK VIEDENSKÝ a strelou z prvej nedal Galimovi šancu na zákrok.
     
    21:05
    Medzičasom sa hralo v pätici na oboch stranách, Moskva sa tak presunula do útočnej tretiny, kde narobila poriadny vietor. Puk si pred bránku pýtal Radulov, ktorý ho poslal len do pripraveného Garnetta.
     
    18:39
    Domáci budú hrať vo štvorici. Na lavičku hanby sa poberá Ľubimov. Prezentoval sa hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    16:00
    Pihlström pohorel v obrovskej šanci, útočník domácich sa s pukom ocitol pred ležiacim Garnettom, nedokázal ho ale ponad ľavý betón brankára Slovana poslať do siete.
     
    13:10
    Vráťme sa ale k dianiu na ľade. Tam si totiž Moskva dokázala vypracovať viacero zaujímavých šancí, všetko ukončila strela Kurgyševa spoza ľavého kruhu, puk bol na poslednú chvíľu dobre zrazený na zadný mantinel.
     
    -11:25
    To už neplatilo v momente, kedy sa Kozák vrátil na ľadovú plochu. Moskva totiž dobre kombinovala pred Garnettom, finálna prihrávka smerovala medzi kruhy na voľného Kurgyševa, ktorý strelou švihom sieť nerozvlnil.
     
    07:21
    Slovan sa bude brániť. Na trestnú lavicu odchádza Kozák ktorý si tam posedí 2 minúty – držanie.
     
    03:15
    Mamin s Plattom sa teraz prezentovali krásnou akciou, prvý menovaný puk poslal na bránku, pri ktorej bol Platt pripravený na dorážku, jeho snahu o strelenie gólu za dezorientovaného Garnetta zmaril hlavný arbiter.
     
    01:40
    Junkov sa teraz dobre pretlačil spoza bránky až pred priestor troch žrdí, v momente, keď sa chystal strieľať, mu puk poskočil a tiesnený Junkov ho už spracovať nestihol.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 24. Viedenský, 60. Paré


    CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Naumenkov, Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Muršak, Radulov – Platt, Andronov, Mamin – Pihlström, Žarkov, Korotkov – Ľubimov, Kvartaľnov, Junkov, Kuzmenko
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Luža, Starosta, Sersen, Barker, Valach, Mihálik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy – Surový, Bartovič, Paré – Skokan, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Kašpar

    Rozhodca: Oskirko, Fonselius – Lazarev, Otmakov