Chabarovsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novokuzneck 2:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
Ufa – Togliatti 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 0:2 (kon.)
Čerepovec – Záhreb 4:0 (kon.) | Helsinki – Omsk 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Barys 5:1 (kon.)
Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 5:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 19.11.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie v ktorom CSKA Moskva podľahol svojmu súperovi, HC Slovan Bratislava zvíťazil pomerom 2:0 a z metropoly Ruska si odváža dôležité tri body. Za hviezdu zápasu možno nepochybne označiť Garnetta, ktorý dnes „vygumoval“ prakticky celý tím Moskvy.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:53:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Fanúšikovia Slovana prítomní na štadióne v Moskve odpočítavajú posledné sekundy do záverečnej sirény, už ale ale nič neudeje, Slovan si odvezie tri body.
    Francis PARÉ - 0:2
     
    59:26
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to 0:2! Máme definitívne rozhodnuté, Slovan sa vo vlastnom pásme zmocnil puku a hoci ho Surový do prázdnej bránky neposlal, FRANCIS PARÉ sa už nemýlil.
     
    59:10
    Počítame korčuliarov v červenom, ktorí sú na ľadovej ploche – a je ich 6! Power play CSKA Moskvy!
     
    59:02
    Oddychový čas domácich.
     
    58:59
    Čas na vyrovnanie sa Moskve poriadne kráti, Galimov je stále vo svojej bránke.
     
    58:39
    Skvelá spolupráca Barkera a Sersena, druhý menovaný dokázal pri mantineli od puku odzbrojiť Radulova, zatiaľ čo Barker ho dobre vyhodil až ku Galimovovi.
     
    58:17
    Garnett na ľade drží svoj tím nad vodou, pred jeho svätyňou sa v dobre šanci ocitol Radulov, ktorý puk nedokázal usmerniť za jeho chrbát.
     
    57:45
    Strela spoza hranice ľavého kruhu na vhadzovanie bola zblokovaná, puk poletel až k streche CSKA Universal Sports Hall, následne ho do svojej moci získal Slovan.
     
    56:57
    Sergejev s pukom na modrej čiare, odtiaľ pálil do priestoru, na ktorý nemal Garnett úplne dokonalý výhľad, brankár hostí si ale s pukom napokon poradiť predsa len dokázal.
     
    56:15
    Slovanisti sú už poriadne unavení a len s ťažkosťami odolávajú veľkému tlaku svojho súpera, hostia potrebujú okamžite prestriedať.
     
    55:30
    V hre sme mohli po krátkom prerušení opäť pokračovať. Puk mal na hokejke Zajcov, ktorý ho od modrej čiary posúval smerom dopredu, nenašiel ale žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    55:26
    Putovná bránka Garnetta opäť opustila svoje miesto, v krátkom časovom slede už po tretíkrát. Zdá sa tak, že osadiť ju budú musieť aj technici zo CSKA Universal Sports Hall.
     
    54:55
    Pätica domácich teraz zo všetkých síl bojuje v útočnej tretine o každý voľný puk, pochváliť ale musíme aj Slovanistov, ktorí sú skvele rozmiestnení a súpera k strele nepúšťajú.
     
    54:26
    Domáci pochopili, že vzduchom to nepôjde, a tak to skúšali po ľade. Tvrdú strelu ešte chcel pred bránkou tečovať Korotkov, keďže sa mu to ale nepodarilo, puk skončil v lapačke Garnetta.
     
    53:50
    Už teraz možno Garnetta pokojne označiť za hviezdu zápasu, bez ohľadu na to, ako toto stretnutie skončí. Opäť sa totiž prezentoval skvelým zákrokom a puk nenechal prejsť do siete.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 24. Viedenský, 60. Paré


    CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Naumenkov, Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Muršak, Radulov – Platt, Andronov, Mamin – Pihlström, Žarkov, Korotkov – Ľubimov, Kvartaľnov, Junkov, Kuzmenko
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Luža, Starosta, Sersen, Barker, Valach, Mihálik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy – Surový, Bartovič, Paré – Skokan, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Kašpar

    Rozhodca: Oskirko, Fonselius – Lazarev, Otmakov