Novokuzneck – Vladivostok 0:2 (kon.) | Omsk – Riga 2:3 (1:2 po s.n.) | Barys – Helsinki 2:0 (kon.)
Novosibirsk – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Jekaterinburg – Nižnekamsk 0:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Togliatti – Ufa 3:0 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
Novgorod – Záhreb 5:2 (kon.) | Dinamo Minsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 5:3 (kon.)
Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:3 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
cz Štvrtok 12.11.2015, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Anton GLINKIN - 3:1
     
    59:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se ještě hosté dočkali alespoň čestné branky a Georgij Gelašvili tak sedm sekund před koncem utkání ztratil čisté konto! Andrej Popov předal kotouč spoluhráči, jímž byl Maxim Jakucenja. Ten poté nahrál na zcela nehlídaného ANTONA GLINKINA, který překonal dnes poprvé domácího gólmana. Asistence: Maxim Jakucenja a Andrej Popov.
    Konstantin PANOV - 3:0
     
    37:00
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní branka! Hráči Chanty-Mansijsku naprosto dokonale rozebrali obranu traktoru Čeljabinsk a dostávají se do tříbrankového vedení! Kirill Rasskazov posunul na pravou stranu kotouč k Igoru Bortnikovovi, jenž situaci ještě vylepšil pasem na KONSTANTINA PANOVA, na kterého už zívala odkrytá branka! Pavel Francouz byl naprosto bezmocný. Asistence: Igor Bortnikov a Kirill Rasskazov.
    Oleg JAŠIN - 2:0
     
    34:46
    Jugra právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Vjačeslav Osnovin špatně nahrával v útočném pásmu a domácí vyrazili do protiútoku. Ten po pravé straně vedl Andrej Ankudinov, jenž krásným pasem našel před brankou OLEGA JAŠINA, který dokázal bekhendem překonat Pavla Francouze a vstřelil tak svůj první gól v této sezoně! Asistence: Andrej Ankudinov.
    Alexandr UGOLNIKOV - 1:0
     
    25:16
    Jugra právě vstřelila branku!
    Teď už tomu ale zabránit nedokázala a domácí tým se dostává do vedení v přesilovce! Obránce ALEXANDR UGOLNIKOV si sjel před branku, kde obdržel přesnou přihrávku od Jevgenije Lapenkova zpoza klece a následnou střelou překonal Pavla Francouze! Asistence: Jevgenij Lapenkov a Konstantin Panov.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 26. Ugolnikov (Lapenkov, Panov), 35. Jašin (Ankudinov), 37. Panov (Bortnikov, Rasskazov) – 60. Glinkin (Jakucenja, Popov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Antonov, Želdakov, Ugolnikov, Chvostov, Vasilčenko, Pogorišnij, Djakov – Bortnikov, Rasskazov, Panov – Ivanov "C", Lapenkov, Varfolomejev – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Jašin, Ševčenko, Ankudinov – Beljajev
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Danilišin) – Quint "C", Borodkin, Novák, Pervyšin, Davydov, Martynov, Petrov, Klimontov – Jakucenja, Osnovin, Růžička – Glinkin, Pesťunov, Popov – Čistov, Kručinin, Penkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov

    Rozhodca: Naumov, Sergejev – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 2 400