Slovan Bratislava U21 – Trnava B 1:3 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
1:3 (1:3)
FC Spartak Trnava B
Pondelok 02.11.2015, 14:00 • Štadión v Prievoze • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Martin Mečiar je prvým hráčom hostí, ktorý je napomínaný žltou kartou.
     
    84
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Simon Tichý, prichádza František Nagy.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Filip Deket, prichádza Timotej Královič.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Jakub Vojtuš, prichádza Lukáš Mihálik.
     
    75
    Slovan veľmi dlho kombinoval v pokutovom území súpera, Andrejko sa napokon dostal k strele spoza päťky a Jakubech parádne reflexívne zasiahol!
     
    73
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Ben Gasser, prichádza Marek Sokol.
     
    72
    Parádny okamih na opačnej strane, Sabo si prebral loptu pred šestnástkou, prešiel cez protihráča a vypálil do pravého horného rohu, Jakubech vytlačil ľavou rukou na roh!
     
    66
    Malý rozprúdil domácu ofenzívu, prešprintoval stredom a vystrelil z hranice šestnástky, Jakubech jeho tiahlu strelu k ľavej žrdi vyrazil! Záhumenský ešte dorážal, namieril vysoko nad.
     
    59
    Čo dnes ešte Trnava zahodí? Hostia si koledujú....Deket sa uvoľnil pred šestnástkou a vyslal kolmicu napravo k Jirkovi, ktorý spred päťky sám pred Krnáčom vypálil tvrdú strelu vedľa!
     
    57
    Skvelá práca Vojtuša, v strede poľa sa pohral s loptou a nadýchaným oblúčikom našiel naľavo nabiehajúceho Harbu, ktorý z voleja vypálil tesne vedľa brány!
     
    54
    Neskutočná situácia pred bránou Slovana, Jirka si obhodil posledného hráča Reisela a po pravej strane sám šprintoval na Krnáča. Ten urobil v súboji zoči-voči pohyb na stred a Jirka tak mal odkrytú polovicu brány, loptu však poslal presne do stredu na Krnáča! Od neho sa odrazila späť, Jirka vrátil na biely bod Vojtušovi, ktorý v tisícpercentnej pozícii loptu zle trafil!
     
    52
    Ešte väčšia príležitosť na opačnej strane, Jirka využil dieru v strede obrany a išiel už sám na bránu, tvrdo vystrelil po zemi a Krnáč vyrazil pred seba ľavou rukou, dorážať tam chcel Ujlaky, domáci brankár však parádne po lopte vyštartoval a skrotil ju do rukavíc!
     
    51
    Ďalšia veľká šanca belasých, Sabo centroval zo štandardky a veľmi pekne namieril na zadnú žrď, do lopty tam ešte naskakoval Tichý, tesne ju však minul a tak pri pravej žrdi zasiahol Jakubech!
     
    48
    Obrovská šanca Slovana, Záhumenský centroval z ľavej strany a tesne pred päťkou našiel Tichého, ktorý zblízka hlavičkoval vo vyloženej pozícii nad!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Valentín Majerčák, prichádza Martin Reisel.
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Christián Steinhübel, prichádza Dominik Ujlaky.
     
    39
    FC Spartak Trnava B dal gól! Nádherný futbalový okamih, toto bol gól, ktorý poteší srdce každého futbalového nadšenca! HARIS HARBA si postavil loptu na priamy kop cca 25 metrov od brány z pravej strany, vystrelil ponad múr k pravej žrdi, kde sa síce Krnáč naťahoval a aj loptu zasiahol, tá sa však od žrde odrazila za čiaru!
     
    38
    Domáci záložník Dominik Malý vidí za faul na Hrebíka žltú kartu.
     
    35
    Lády perfektne prešiel cez pravú stranu, v rýchlosti vracal pod seba na hranicu pokutového územia Andrejkovi, ktorý vo vyloženej pozícii vystrelil veľmi zle! Paradoxne takmer vyzval do vyloženej šance na ľavej strane Záhumenského, pred ním ale včas vybehol po lopte Jakubech.
     
    28
    Trnava sa mohla vrátiť do dvojgólového náskoku, Greššák tvrdol vystrelil z pravej strany z hranice šestnástky a Krnáč musel ísť na zem, predviedol parádny zákrok a loptu vyrazil!
     
    26
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól! Dnes sú strelci veľmi efektívni, prvá šanca Slovana končí podobne ako v prípade Trnavy v sieti a za necelú polhodinu padol už tretí gól! Slovan predviedol postupnú akciu stredom ihriska, Tichý vyslal ideálnu kolmicu na hrot, kde bol ADAM LACZKÓ a zoči-voči Jakubechovi trafil presne k pravej žrdi!
     
    25
    Veľmi pekný futbalový moment, Vojtuš si vyšiel s loptou na stred, mal tam dostatok priestoru a tvrdo vypálil, Krnáč pri pravej žrdi parádne zasiahol!
     
    16
    FC Spartak Trnava B dal gól! Zdá sa, že Trnava bude dnes dominovať, jej strelecká efektivita je stopercentná a aj druhá strela na bránu končí v sieti! Jirka rozbehol peknú akciu stredom poľa, vysunul napravo Harbu, ktorého krížnu strelu Krnáč nohami vyrazil len k dobiehajúcemu JAKUBOVI VOJTUŠOVI, ktorý už cez Majerčáka loptu prepasíroval za čiaru!
    Asistencia: Haris Harba
     
    14
    FC Spartak Trnava B dal gól! Hostia sa v úvode ujímajú dôležitého vedenia a okamžite sa dostávajú do výhody! K exekúcii pokutového kopu sa postavil MARTIN MEČIAR, a s prehľadom poslal loptu k pravej žrdi, Krnáč si vybral opačnú stranu a márne padal k ľavej žrdi – 0:1!
     
    13
    Patrik Sabo je za penaltový zákrok napomínaný žltou kartou.
     
    13
    Pekná akcia Spartaka, Greššák priťukol Harbovi na päťku, toho tam zasiahol zozadu Sabo a uvidíme pokutový kop v prospech Trnavy!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 26. Laczkó – 14. Mečiar (pen.), 16. Vojtuš, 39. Harba

    Karty:   13. Sabo (SBB), 38. Malý (SBB) – 85. Mečiar (TTB)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Krnáč – Gasser, Majerčák, Laczkó, Záhumenský – Molnár, Malý – Lády, Sabo (C), Andrejko – Tichý
    Náhradníci: Valašik (NB), Sokol, Nagy, Reisel

    FC Spartak Trnava B: Jakubech – Hrebík, Bortel, Deket (C), Mečiar – Vojtuš, Steinhübel, Greššák, Horník – Harba, Jirka
    Náhradníci: Vahalík (NB), Repa, Královič, Uljaky, Mihálik, Privat Yao, Slávik

    Rozhodca: Čiernik – Petríček, Poracký

    Diváci: 125