Slovan Bratislava U21 – Trnava B 1:3 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
1:3 (1:3)
FC Spartak Trnava B
Pondelok 02.11.2015, 14:00 • Štadión v Prievoze • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    39
    FC Spartak Trnava B dal gól! Nádherný futbalový okamih, toto bol gól, ktorý poteší srdce každého futbalového nadšenca! HARIS HARBA si postavil loptu na priamy kop cca 25 metrov od brány z pravej strany, vystrelil ponad múr k pravej žrdi, kde sa síce Krnáč naťahoval a aj loptu zasiahol, tá sa však od žrde odrazila za čiaru!
     
    26
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól! Dnes sú strelci veľmi efektívni, prvá šanca Slovana končí podobne ako v prípade Trnavy v sieti a za necelú polhodinu padol už tretí gól! Slovan predviedol postupnú akciu stredom ihriska, Tichý vyslal ideálnu kolmicu na hrot, kde bol ADAM LACZKÓ a zoči-voči Jakubechovi trafil presne k pravej žrdi!
     
    16
    FC Spartak Trnava B dal gól! Zdá sa, že Trnava bude dnes dominovať, jej strelecká efektivita je stopercentná a aj druhá strela na bránu končí v sieti! Jirka rozbehol peknú akciu stredom poľa, vysunul napravo Harbu, ktorého krížnu strelu Krnáč nohami vyrazil len k dobiehajúcemu JAKUBOVI VOJTUŠOVI, ktorý už cez Majerčáka loptu prepasíroval za čiaru!
    Asistencia: Haris Harba
     
    14
    FC Spartak Trnava B dal gól! Hostia sa v úvode ujímajú dôležitého vedenia a okamžite sa dostávajú do výhody! K exekúcii pokutového kopu sa postavil MARTIN MEČIAR, a s prehľadom poslal loptu k pravej žrdi, Krnáč si vybral opačnú stranu a márne padal k ľavej žrdi – 0:1!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 26. Laczkó – 14. Mečiar (pen.), 16. Vojtuš, 39. Harba

    Karty:   13. Sabo (SBB), 38. Malý (SBB) – 85. Mečiar (TTB)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Krnáč – Gasser, Majerčák, Laczkó, Záhumenský – Molnár, Malý – Lády, Sabo (C), Andrejko – Tichý
    Náhradníci: Valašik (NB), Sokol, Nagy, Reisel

    FC Spartak Trnava B: Jakubech – Hrebík, Bortel, Deket (C), Mečiar – Vojtuš, Steinhübel, Greššák, Horník – Harba, Jirka
    Náhradníci: Vahalík (NB), Repa, Královič, Uljaky, Mihálik, Privat Yao, Slávik

    Rozhodca: Čiernik – Petríček, Poracký

    Diváci: 125