Schalke – Ingolstadt 1:1 (kon.) | Augsburg – Mainz 3:3 (kon.) | Brémy – Dortmund 1:3 (kon.)
Kolín nad Rýnom – Hoffenheim 0:0 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 1:4 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 2:1 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
0:0 (0:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 31.10.2015, 15:30 • RheinEnergieStadion • Nemecká Bundesliga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa napokon končí remízou 0:0. Domáci hráči mali viac z hry, dokázali si vypracovať viacero veľmi sľubných streleckých príležitostí, no kvôli chabej koncovke tak obaja súperi odchádzajú z ihriska s jedným bodom. Hráči Hoffenheimu tak môžu byť s dnešným výsledkom maximálne spokojný, dokázali odolať viacerým veľmi dobrým príležitostiam domácich a za cenný bodový zisk môžu vďačiť predovšetkým svojmu brankárovi Baumannovi, ktorý bol veľkou oporou TSG 1899. Ďakujeme za pozornosť, lúčime sa s konštatovaním, že zápas jedenásteho kola medzi 1. FC Kolín a TSG 1899 Hoffenheim sa skončil bezgólovou remízou. (17:27:15)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po páde Hosinera v strede poľa budeme vidieť zrejme posledný náznak šance domácich. Brankár Horn vykopol loptu ďaleko do šestnástky hostí, tam sa ju snažil Hosiner dotlačiť do brány, no napriek jeho pádu v šestnástke sa domáci fanúšikovia nedočkajú penalty a o pár sekúnd budeme zrejme počuť záverečný hvizd rozhodcu Perla Gűntera.
     
    90+3
    Po páde Hosinera v strede poľa budeme vidieť zrejme poslednú šancu domácich na skórovanie.
     
    90+3
    Akcia sa ale Hoffenheimu nevydarila, Kolín sa dostáva k lopte, no má už minimum času na to, aby sa mu podarilo skórovať.
     
    90+3
    Hostia majú k dispozícii aut blízko šestnástky Kolína a môžu tak v závere zápasu skúsiť streliť gól.
     
    90+2
    Hoffenheim je stále pri lopte, nikam sa neponáhľa, na polovici súpera drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa udržať cenný bod za remízu.
     
    90+2
    Za nami je už minúta nadstaveného času. Kuranyi navyše ostáva v strede poľa ležať po tvrdom zákroku Heintza a získava tak cenné sekundy pre svoj tím.
     
    90+1
    Kolín je teraz opäť pri lopte a pomaly sa približuje k súperovej šestnástke. Hostia ale dokázali odvrátiť dlhý center a zmocnili sa lopty.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90
    Kolín je prí lopte, no domáci zahrávali autové vhadzovanie z vlastnej polovice a Hoffenheim sa dokázal zmocniť lopty a poslať ju až k bráne svojho súpera.
     
    89
    A v závere zápasu prichádza tretie striedanie hostí. Na ihrisko sa dostane Nadiem Amiri na úkor Eduarda Vargasa.
     
    89
    Blíži sa absolútny záver zápasu. Hoffenheim má loptu vo svojej moci a umne udržiava priaznivý výsledok 0:0. Domáci hráči už nemajú veľa času na strelenie gólu.
     
    88
    Akcia domácich bola ale pribrzdená hosťujúcimi hráčmi, Kolín to tak skúsi dlhou nakopávanou loptou z vlastnej obrany.
     
    88
    Hoffenheim sa teraz po dlhom výkope svojho brankára dostal blízko šestnástky domácich, no bližšie sa dostať nedokáže, Kolín sa zmocňuje lopty a vyráža dopredu.
     
    87
    Hoffenheim je stále pri lopte, tentoraz ju má v moci brankár Baumann.
     
    87
    Hoffenheim má teraz loptu vo svojej moci a hráči hostí si ju posúvajú v strede poľa. Favoritom zápasu je domáci Kolín a tak sa hráči TSG 1899 nemajú kam ponáhľať.
     
    86
    Gól na kopačke mal teraz Modeste, no jeho volej ľavačkou spred šestnástky skončil mimo brány.
     
    86
    Center z pravej strany ale napokon neslávil úspech a v hre sa bude pokračovať za stavu 0:0.
     
    85
    Kolín teraz môže udrieť z rohového kopu. Hráči domácich sa už zlučujú pred bránou TSG 1899.
     
    84
    Domáci futbalisti ale zatiaľ zvládajú zadržiavať všetky útoky hostí, no Kolínčanom sa príliš nedarí na druhej strane ihriska, kde napriek viacerým sľubným príležitostiam sa im nedarí skórovať.
     
    83
    Hoffenheim sa snaží v závere zápasu taktiež sympaticky ohrozovať bránu domácich a nie je len pasívnym pozorovateľom domácich ofenzívnych akcií.
     
    82
    Center z pravej strany zvýšil pozornosť hosťujúcich hráčov v šestnástke, no ani jeden z hráčov Kolína nedokázal letiacu loptu usmerniť do brány.
     
    82
    Ubieha posledná desaťminútovka dnešného zápasu, diváci v Kolíne zatiaľ márne čakajú na otvorenie skóre. Zmení sa to po tomto útoku domácich?
     
    81
    Protiútok hostí ale končí skôr ako začal. Hosťujúci hráč sa ocitol v ofsajde.
     
    80
    Ani táto akcia domáci ale neskončila gólom. Hostia navyše okamžite vyrazili po zisku lopty do protiútoku.
     
    80
    Hosťujúci brankár Baumann si už stavia múr pozostávajúci zo štyroch spoluhráčov.
     
    79
    A domáci hráči teraz budú zahrávať priamy kop spred šestnástky a majú veľkú šancu otvoriť v závere zápasu skóre dnešného súboja.
     
    78
    Lopta je teraz na polovici hostí, v strede poľa domáci futbalisti zahrávajú autové vhadzovanie.
     
    77
    Osako sa teraz prezentoval dobrou strelou spred šestnástky, no aj jeho pokus ľavačkou skončil na istom brankárovi Baumannovi, ktorý je dnes jednoznačne najlepším hráčom hostí na ihrisku.
     
    76
    Kolín je teraz opäť pri lopte a snaží sa dobyť hosťujúcu obranu, ktorá už takmer 80. minút odoláva všetkým ofenzívnym akciám svojho súpera.
     
    75
    Hostia zahrali rohový kop veľmi dobre, no ani jeden z hráčov hostí nedokázal hlavičkovať s dostatočnou razanciou aby rotovanú loptu usmernil medzi tri žrde. Nasledovať bude výkop od brány.
     
    75
    Schmid zahral priamy kop, no lopta z jeho kopačky trafila len jedného z domácich hráčov v múre. Lopta končí mimo brány, Hoffenheim bude zahrávať rohový kop.
     
    74
    Do hry sa navyše dostáva skúsený futbalista Kevin Kuranyi, ktorý na ihrisko prichádza na úkor Marka Utha.
     
    74
    Žltou kartou je teraz za svoj zákrok pred šestnástkou napomínaný domáci futbalista Dominic Maroh.
     
    74
    Eduardo Vargas teraz po súboji s domácim hráčom skončil na zemi a hostia budú zhruba z 20 metrov zahrávať priamy kop.
     
    73
    A ďalšia sľubná príležitosť domácich, ktorým sa ale v koncovke vôbec nedarí a ani tentoraz nedokázali ohroziť z dobrej šance v šestnástke hostí brankára Baumanna.
     
    72
    Hoffenheim teraz zásluhou Rudyho ohrozil bránu domácich, no lopta po zblokovaní strely našla len náručie Horna, ktorý okamžite výkopom posiela svoj tím dopredu.
     
    71
    Kolín to opäť skúša dlhou nakopávanou loptou z vlastnej polovice, no pred šestnástkou hostí je prevaha hráčov Hoffenheimu, ktorí si s touto situáciou poradili.
     
    70
    A útočnú akciu 1. FC Kolín teraz prerušuje čiarový rozhodca, ktorý naznačil, že domáci hráč stál pred dlhým centrom v ofsajde.
     
    69
    Domáci sa snažili svojho súpera prekvapiť prihrávkou do "uličky," no ani táto akcia nepriniesla žiadané ovocie, lopta končí za bránkovou čiarou. Baumann bude vykopávať loptu od svojej brány.
     
    68
    Kolín sa po ľavej strane opäť dostať do sľubnej šance, no domáci sa dopúšťajú útočného faulu a nepomáhajú ani protesty Kevina Vogta.
     
    67
    Kolínčanom sa čas kráti. Prakticky celý zápas majú územnú prevahu, no nedokážu ju zužitkovať na strelenie gólu, Hoffenheim sa zatiaľ zubami-nechtami bráni a drží bezgólový stav.
     
    66
    Presne tak. Za svoj tvrdý zákrok v strede poľa je žltou kartou napomínaný Yuya Osako.
     
    66
    Hoffenheim teraz získal loptu v srede poľa a mohol ísť dopredu, no jeho akciu prerušilla píšťalka rozhodcu, ktorý bude zrejme udeľovať žltú kartu.
     
    65
    A ďalšia dlhá lopta pred šestnástku Hoffenheimu. Bránu hostí opäť ohrozil Modeste, no ani tentoraz sa jeho strela neujala a stav je 25 minút pred koncom zápasu stále bezgólový.
     
    64
    Napomínaný rozhodcom je teraz hosťujúci brankár Baumann za zdržiavanie hry pri výkope.
     
    64
    Modeste sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no tiesnený Sűlem napálil loptu vysoko nad bránu.
     
    63
    Domáci sa snažili rýchlymi dlhými prihrávkami prepracovať až pred bránu Hoffenheimu, no lopta napokon končí v náručí pozorného Baumanna.
     
    63
    Lopta je teraz pri domácom brankárovi Hornovi, ktorý posiela loptu do hry a Kolín bude rozohrávať útočnú akciu z vlastnej polovice ihriska.
     
    62
    V hre sa bude pokračovať, pri lopte sú domáci hráči, ktorí majú necelú polhodinu hry na to, aby dokázali potvrdil rolu favorita v dnešnom stretnutí.
     
    61
    Priamo na ihrisku je teraz ošetrovaný domáci stopér Dominique Heintz. Jeho nešťastnému zrazeniu s vlastným spoluhráčom predchádzala taktiež dobrá akcia Hoffenheimu, ktorá ale ostala po strele zo šestnástky nevyužitá.
     
    60
    A prvé striedanie vidíme na strane hostí z Hoffenheimu. Na ihrisko sa dostáva Jeremy Toljan, hru opúšťa Pavel Kadeřábek.
     
    59
    Kolín sa už už dostával do šance, no hostia napokon dokázali dostať loptu zo svojej šestnástky.
     
    58
    A Kolín posiela do hry čerstvú silu. Na ihrisko sa dostáva Dominic Maroh. Duel zo striedačky dopozerá Frederik Sørensen.
    57.
     
    57
    Modeste sa teraz ocitol vo veľkej šanci, keď hlavičkou usmernil loptu v šestnástke k ľavej žŕdke hosťujúcej brány, no Baumann ostal pozorný a na strelecký pokus súpera si dal pozor.
     
    57
    Kolínčania sa teraz dostávajú do rýchleho brejku, no Osako si musí počkať na výraznejšiu podporu svojich spoluhráčov.
     
    56
    Hoffenheim sa opäť snaží dobyť domácu defenzívu, ktorá je zatiaľ stopercentná a svojho súpera zatiaľ nepustila do žiadnej vyloženej príležitosti.
     
    55
    Schmid rozohral loptu od rohovej zástavky na bližšiu žrď, no zakončenie hostí bolo nepresné a lopta končí vysoko nad bránou.
     
    54
    Schmid dlhou loptou hľadal vo vápne svojich spoluhráčov, domáci odvrátili loptu na roh.
     
    54
    Risse teraz fauloval svojho súpera a Hoffenheim budú rozohrávať loptu.
     
    53
    Vagas sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no čiarový rozhodca si všimol jeho milimetrový ofsajd a hosťujúci útočník tak nemôže pokračovať vo svojej akcii.
     
    53
    Hoffenheim sa nedokázal prepracovať bližšie k domácej bráne ani po dlhej nakopávanej lopte do šestnástky, Kolín túto loptu odvracia späť do stredu ihriska.
     
    52
    Lopta je stále v moci futbalistov Hoffenheimu, no tí sa zatiaľ nedokážu dostať na dostrel domácej brány.
     
    51
    Hostia teraz budú rozohrávať loptu zo stredu ihriska po tom, čo sa domáci dopustili faulu.
     
    50
    Domáci tím sa opäť snažil prekvapiť svojho súpera. V dobrej šanci sa teraz ocitol Modeste, no ani on nedokázal skĺzom dopraviť loptu do brány.
     
    49
    Kolín sa všemožne snaží strelecky presadiť, v doterajšom priebehu mal viac šancí ako súper a má viac z hry, no skóre ostáva stále bezgólové.
    48.
     
    48
    Kolínčania sa teraz ocitli v dobrej príležitosti, keď traja domáci hráči postupovali na bránu hostí proti dvom futbalistom Hoffenheimu, no ani táto akcia sa gólom neskončila. Lopta po strele z kopačiek domácich skončila mimo brány.
     
    47
    Kolín sa snažil o rýchlu kontru, dlhú nakopávanú loptu, no Bittencourt skončil ležať v šestnástke, no aj zákrok hosťujúceho hráča bol čistý.
     
    47
    Futbalista Hoffenheimu teraz padol pred šestnástkou hostí, no rozhodca zákrok domáceho hráča posúdil ako dovolený a Kolín tak môže ísť dopredu.
     
    46
    Do druhého polčasu nastupuje domáci tím s jednou zmenou v zostave. Agilného Nagasawu vymenil na ihrisku Leonardo Bittencourt.
     
    46
    Druhý polčas sa odštartoval. Kolín sa okamžite snažil vyraziť s loptou dopredu, no ich rýchly protiútok skončil už pred šestnástkou hostí.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 16:30.
     
    Diváci v Kolíne nevideli v prvom polčase ani jeden gól. Domáci tím si predovšetkým v úvodnej pätnásťminútovke vypracoval viacero sľubných streleckých príležitostí, no ani jednu z nich nedokázal využiť a tak sa do kabín ide po úvodnom dejstve za bezgólového stavu 0:0.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Rozhodca v prvom dejstve nebude nadstavovať ani minútu, prvý polčas zrejme ukončí výkop hosťujúceho brankára Baumanna.
     
    44
    Hoffenheim sa sympaticky snaží čas od času ohroziť súperovu bránu, no všetko nasvedčuje tomu, že v prvom polčase už gól neuvidíme.
     
    43
    Kolín sa snaží v závere prvého polčasu o strelenie gólu do šatne, no v posledných minútach lopta pendluje predovšetkým medzi šesnástkami oboch tímov.
     
    42
    Kolín opäť zakladá útok od vlastnej brány, hráči domácich si posúvajú loptu na malom priestore v strede poľa a čakajú na vhodný okamih prekvapenia.
     
    41
    Prvý polčas postupuje do svojej poslednej päťminútovky. V zápase sme zatiaľ gól nevideli.
     
    40
    Hostia ale odvrátili rohový kop na aut.
     
    39
    Kolín to teraz skúšal dlhým centrom z ľavej strany do šestnástky hostí, no ani z tejto akcia sa domácim nepodarilo skórovať. Nasledovať ale bude rohový kop, ktorý bude zahrávať Marcel Risse.
     
    38
    Domáci hráči teraz u rozhodcu reklamujú hru rukou pred šestnástkou hostí, no píšťalka hlavného arbitra Perla Gűntera ostala nemá.
     
    37
    Lopta je teraz v moci domáceho brankára Horna, ktorý si s pomocou svojich obrancov poradil s útokom hostí a bezpečne prikryl loptu pred dobiedzajúcimi protihráčmi.
     
    36
    V záverečnej desaťminútovke prvého polčasu sledujeme už tradičný obraz v hre – Kolínčania zakladajú útok a Hoffenheim zatiaľ vyčkáva na to, čo vymyslia domáci futbalisti.
     
    35
    Pri lopte sú teraz hráči Hoffenheimu, ktorí sa snažia dostať dopredu. Po zaváhaní domácich hráčov sa im to aj podarilo, no Vargas stratil loptu a celok Hoffenheimu tak z rýchleho útoku napokon nedokázal nič vyťažiť.
     
    34
    Kolínčania opäť z vlastnej polovice zakladajú ďalší útok. Domáci fanúšikovia ženú svojich miláčikov dopredu, ktorým ale zatiaľ chýba väčšia istota pri koncovke.
     
    33
    Po rohovom kopu bude nasledovať výkop od brány. Baumann si už stavia loptu na päťku.
     
    32
    Hector teraz bude zahrávať rohový kop z ľavej strany. Podarí sa domácim streliť prvý gól zápasu?
     
    32
    Dlhá lopta smerujúca do šestnástky hostí teraz nebola úspešná, Baumann výborne vybehol z brány a odkopol loptu ďaleko od svojej brány.
     
    31
    Kolínčania majú opäť loptu svojej moci a snažia sa v strede poľa dostať k šestnástke hostí.
     
    30
    Kazuki Nagasawa teraz z ľavej strany poslal do šestnástky prízemný center, ktorý brankárovi Baumannovi narobil problémy, lopta napokon predsa končí v náruči ochrancu hosťujúcej brány.
     
    30
    Pirmin Schwegler teraz vidí žltú kartu po tom, čo výrazne potiahol za dres v strede poľa svojho protihráča.
     
    29
    Posledné minúty sledujeme medzišestnástkový futbal a diváci tak zatiaľ márne čakajú na gólovú príležitosť, ktorá by mohla byť využitá.
     
    28
    Po takmer tridsiatich minútach hry stále vidíme bezgólový výsledok 0:0. Viac z hry majú domáci futbalisti, no tí zatiaľ nedokázali využiť svoju aktivitu na strelenie otváracieho gólu.
     
    27
    Kolín sa opäť snaží vymyslieť niečo produktívne vpredu, no defenzíva Hoffenheimu zatiaľ úspešne odoláva tlaku domáceho mančaftu.
     
    26
    Lopta je teraz v moci domáceho Kolína, no ten to opäť skúšal dlhou loptou do šestnástky hostí, tá napokon končí v moci Baumanna.
     
    25
    A nasledovať bude ďalší rohový kop hostí, no ani z neho sa nedokázali hráči Hoffenheimu strelecky presadiť.
    24.
     
    24
    Hoffenheim navyše v posledných minútach začína vystrkovať rožky. Najprv sa o gól snažil Uth, ktorý sa nedokázal presadiť zhruba z piatich metrov, teraz budú hráči hostí zahrávať rohový kop.
     
    23
    Kolín má opäť loptu na svojich kopačkách, no cez prehústený stred ihriska sa len ťažko dokáže presadiť.
     
    22
    Mark Uth teraz po tvrdom defenzívnom zákroku domáceho beka ostáva ležať otrasený na zemi. Hoffenheim azda prvýkrát výraznejšie ohrozil bránu domáceho celku.
     
    21
    V prvých dvadsiatich minútach sme videli viacero dobrých streleckých príležitostí zo strany domácich. Kolín sa však zatiaľ nedokázal gólovo presadiť a Hoffenheim zatiaľ odoláva náporu domáceho celku.
     
    20
    Kolín je tak opäť pri lopte a v strede poľa sa snaží vymyslieť niečo produktívne.
     
    20
    Hoffenheim sa snažil vypracovať si sľubnú streleckú príležitosť, no dvojici útočiacich hosťujúcich futbalistov chýbala väčšia podpora od spoluhráčov.
     
    19
    Futbalisti Hoffenheimu sa teraz snažia držať loptu na svojich kopačkách a po viacerých šanciach Kolína chcú upokojiť hru.
     
    18
    Z rohového kopu sa ale hostia nedokázali presadiť a hostia zažehnali hroziace nebezpečenstvo.
     
    18
    Domáci vytvárajú na svojho súpera veľký tlak a teraz budú zahrávať rohový kop.
     
    17
    Modeste sa teraz snažil center z pravej strany upratať do brány nožničkami, no nepodarilo sa mu trafiť loptu.
     
    17
    A v útočnom snažení už opäť sledujeme domácich futbalistov, ktorí sa dostali do šestnástky Hoffenheimu, no zatiaľ sa nedokážu strelecky presadiť.
     
    16
    Hoffenheim sa snažil presadiť v útoku, no pozorná obrana Kolína nedovolila hosťom ani len vystreliť.
     
    15
    Kazuki Nagasawa sa ocitol v ďalšej sľubnej príležitosti. Domáci futbalista mal možnosť z ľavej strany otvoriť skóre dnešného súboja, no jeho strela napokon skončila mimo brány.
     
    14
    Lopta je stále na kopačkách domácich futbalistov. Tentoraz ďalšiu útočnú akciu zakladá obrana 1. FC.
    13.
     
    13
    Hosiner sa teraz ocitol v obrovskej gólovej príležitosti, keď využil zaváhanie obrancu a rútil sa sám na brankára Baumanna, ktorý ale predviedol proti hosťujúcemu útočníkovi vynikajúci zákrok a podržal svoj tím.
     
    12
    A ďalší faul v strede poľa. Tentoraz sa ho dopustil hosťujúci útočník Vargas, ktorý šiel do hlavičkového súboja s Vogtom príliš dôrazne.
     
    11
    Na zemi teraz ostal ležať Hector po tvrdom zákroku Kadeřábka. Kolín bude rozohrávať loptu v strede poľa.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka sa nesie predovšetkým v réžii domácich futbalistov, ktorí sú zatiaľ aktívnejším tímom a snažia sa tvoriť hru.
     
    9
    Sľubnú šancu domácich teraz prerušil čiarový rozhodca, ktorý odpískal ofsajd.
     
    9
    Domáci futbalista Modeste sa hnevá na rozhodcu po tom, čo Sűle kopol loptu za bránkovú čiaru, no namiesto rohového kopu arbiter dnešného stretnutia nariadil odkop od brány.
     
    8
    Kolín sa teraz snaží dostať cez stred poľa, no hostia sú zatiaľ pozorní a domáci to tak musia skúšať nakopávanými loptami.
     
    7
    Z rohového kopu sa Hoffenheim nedokázal presadiť a lopta je v moci domácich futbalistov.
    7.
     
    7
    O slovo sa teraz prihlásili aj hostia. Kim Džin-Su sa snažil presadiť ďalekonosnou strelou, no jeho pokus domáci brankár Horn vyráža na roh.
     
    6
    Hoffenheim sa ale ďaleko nedostal. V strede ihriska si domáci vybojovali loptu a budú zakladať útočnú akciu.
     
    5
    Lopta je ale teraz na kopačkách hostí z Hoffenheimu, ktorí rozohrávajú loptu od svojej brány.
     
    4
    Kolín sa tak hneď od úvodu zápasu zahryzol do svojho súpera a snaží sa o strelenie rýchleho gólu.
     
    3
    Osako teraz spadol v šestnástke po súboji s Polanskim, domáci fanúšikovia sa dožadujú penalty, no rozhodca Perl Gűnter bol blízko tejto situácie a v hre sa bude pokračovať odkopom od brány.
     
    2
    Hosiner teraz poslal dlhú loptu na Modesteho na hrote, no domáci hráč nedokázal loptu dobehnúť a tá končí napokon za bránkovou čiarou.
     
    1
    A dnešný duel práve začal. Proti sebe nastupuje deviaty Kolín proti predposlednému Hoffenheimu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Köln: Horn – Risse, F. Sørensen, Heintz, Hector – Osako, Lehmann (C), Vogt, Nagasawa – Hosiner, Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Maroh, L. Klüntner, Švento, Finne, Bittencourt, Jojić.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Strobl, Süle, Kim Džin-Su – Rudy, Schwegler, Polanski, Schmid – Uth, E. Vargas.
    Náhradníci: Grahl – Schär, Toljan, T. Elyounoussi, Amiri, Kurányi, Szalai.

    Rozhodca: Perl Gűnter.

     
    V 11. kole nemeckej Bundesligy privíta domáci 1. FC Kolín TSG 1899 Hoffenheim.

    Miernym favoritom dnešného súboja sú domáci futbalisti, ktorým patrí v tabuľke deviate miesto so ziskom štrnástich bodov a na najlepšie kvarteto v tabuľke strácajú len štyri body. Kolínčania navyše prehrali vo svojich posledných dvoch vystúpeniach v Bundeslige, keď najprv podľahli Hannoveru 0:1, aby vzápätí prehrali v Bayerne Mníchov 4:0. Túto nepriaznivú sériu budú chcieť domáci hráči s určitosťou prerušiť.

    Proti Kolínu sa dnes postaví druhý najhorší celok Bundesligy. Hoffenheimu patrí po desiatich dueloch predposledná sedemnásta priečka so ziskom šiestich bodov a doterajší priebeh najvyššej nemeckej futbalovej súťaže tak napovedá, že tím TSG 1899 čakajú v sezóne 2015/2016 predovšetkým záchranné práce.

    Úvodný výkop je naplánovaný na 15:30 hod. Diváci v Kolíne budú svedkami súboja, v ktorom budú o body bojovať dva celky, ktoré sa momentálne potýkajú s nepresvedčivou formou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Dávid Lech

    Góly:

    Karty:   66. Osako (KLN), 74. Maroh (KLN) – 30. Schwegler (HOF)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:16.
    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Risse, F. Sørensen (58. Maroh), Heintz, Hector – Osako, Lehmann (C), Vogt, Nagasawa (46. Bittencourt) – Hosiner, Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Maroh, L. Klüntner, Švento, Finne, Bittencourt, Jojić.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek (60. Toljan), Strobl, Süle, Kim Džin-Su – Rudy, Schwegler, Polanski, Schmid – Uth (74. Kurányi), E. Vargas (89. Amiri).
    Náhradníci: Grahl – Schär, Toljan, T. Elyounoussi, Amiri, Kurányi, Szalai.

    Rozhodca: Perl Gűnter