Frankfurt – Bayern 0:0 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
0:0 (0:0)
Bayern Mníchov
Piatok 30.10.2015, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:26:19)
     
    Je dobojované, Bayern svoju víťaznú šnúru úvodných víťazných zápasov sezóny na 11 nenatiahne, stopku mu vystavili hráči Frankfurtu, ktorí dnes výborne zahrali v defenzíve a nedovolili súperovi streliť ani jeden gól. Bayern mal počas celého zápasu drtivú prevahu, no finálne skóre je 0:0 a tak si tímy body dnes podelia.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Ignjovski ešte vidí žltú kartu, nevieme presne za čo, zrejme to však bude za zdržiavanie hry.
     
    90+5
    Robben ešte v krkolomnej pozícii hlavičkoval, lopta však letela mimo.
     
    90+4
    Zatiaľ sa to domácemu tímu darí, všetky loptu smerujúce do šestnástky hráči bez rozmýšľania odkopávajú do bezpečia, no Bayern na nič nečaká, okamžite vyráža do ďalších útokov.
     
    90+3
    Domácemu tímu zostáva vydržať posledných pár sekúnd k tomu aby získali veľmi cenný bod, resp. pokazili Bayernu rekordnú sériu.
     
    90+2
    Po ďalšom centri za obranné línie šiel v šestnástke k zemi Müller, aj on svojmu pádu poriadne pridal, ale našťastie preňho sa rýchlo postavil a tak sa kartovému trestu vyhol.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte 5 minút navyše.
     
    90
    Prichádza posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza Stendera, ktorý odohral dobrý zápas, na nadstavenie ešte nastúpi Djakpa.
    89.
     
    89
    Tak toto je veľká smola! Po centri za obranné rady Frankfurtu si výborne nabehol Lewandowski, ktorému sa síce podarilo prekonať Hradeckeho, no predtým sa ocitol v tesnom ofsajde.
     
    88
    Druhé striedanie na strane Frankfurtu znamená, že na pár minút si dnes zahrá aj Reinartz, ktorý vymení Aignera.
     
    87
    Vidalov center pretelel cez šestnástku, nezachytil ho ani Hradecky, našťastie pre neho sa k lopte dostal iba jeho spoluhráč a v jeho okolí sa nenachádzal nikto z protihráčov.
     
    86
    Aigner sa na opačnej strane snažil o center, pred bránou mu však chýbali spoluhráči, hostia sa tak bez problémov ubránili.
     
    85
    Robben si nabiehal na letiacu loptu do šestnástky, keď už videl, že loptu nedobehne, šiel dobrovoľne k zemi, za toto divadielko vidí aj žltú kartu.
     
    83
    Za vyprovokovanie strkanice vidí žltú kartu domáci hráč Abraham.
     
    82
    Na opačnej strane Stendera zahrával rohový kop, hlavička Russa skončila v náručí Neuera. Hráči sa okamžite do seba pustili, strhla sa menšia zbytočná potyčka.

    Andrej Marienka

    Góly:

    Karty:   1. Aigner (FRN), 57. Seferović (FRN), 83. Abraham (FRN), 90+5. Ignjovski (FRN) – 69. Lahm (BAY), 85. Robben (BAY)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 13:15.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Hasebe, Zambrano, Abraham, Oczipka – Ignjovski, Medojević (77. Russ), Stendera (90. Djakpa) – Aigner (88. Reinartz), Meier (C), Seferović.
    Náhradníci: Lindner – Russ, Reinartz, Djakpa, Flum, Waldschmidt, Castaignos.

    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C) (76. Alaba), Javi Martínez, J. Boateng, Rafinha (51. T. Müller) – Robben, Arturo Vidal, Alonso, Costa, Coman (65. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Benatia, Kirchhoff, Alaba, Th. Alcântara, Kimmich, T. Müller.

    Rozhodca: Siebert – Heft, Seidel