La Coruña – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:1 (0:1)
Atlético Madrid
Piatok 30.10.2015, 20:30Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Koniec zápasu. Zápas skončil výsledkom 1:1. Dnes sme videli hlavne prevahu hráčov Atlética, ktorá bola vidno prvý polčas. V druhom polčase sme už videli oživenie hry na strane Deportiva, keď držali loptu omnoho dlhšie. Zvrat zápasu prišiel v 77', keď sa po hrubej chybe obrancu Atlética dostal k lopte Lucas Perez a ten zaistil pre svoj tím jeden bod. Atlético dnes odchádza sklamané, no aj jeden bod je dôležitý. Ja Vám ďakujem za sledovanie zápasu a prajem pekný zvyšok večera. (22:22:07)
     
    90+2
    Niguez sa pokúsil prihrať Juanfranovi loptu, a ten mal možnosť preniknúť ďalej až k brankárovi, no domáca obrana úspešne zachytáva loptu.
     
    90+1
    Cartabia Federico bol pritvrdý pri získavaní lopty, čo si odniesol jeden z hráčov Atlética. Hlavný rozhodca však neodolal a odmenil Cartabia žltou kartou.
     
    90
    Hlavný rozhodca sa rozhodol nadstaviť 3 minúty. Môžme taktiež počuť pískot domácich fanúšikov, keď sú pri lopte hráči Atlética.
     
    88
    Atlético sa snažilo vytvoriť útok, no to sa im nepodarilo, obrana Deportiva chce za každú cenu udržať remízu.
    87.
     
    87
    Fajr vypálil poriadny projektil! Loptu si pristavil zopár metrov pred šestnástkou. Jeho strel bola veľmi razantná, no trafila iba spojnicu, ktorá sa bude otriasať určite aj po zápase.
     
    86
    Pas na Griezmanna, ktorý sa mohol dostať do samostatného úniku, keby ho nepredbehol jeden z obrancov, ten poslal loptu brankárovi Luxovi a ten odkopol preč.
     
    84
    Griezmann dostal pas zo stredu, prešiel až k ľavej strane šestnástky, následne poslal projektil na bránu, no jeden z obrancov Deportiva dokázal túto strelu zablokovať. Nasledoval center, ktorý ale nebol hrozbou pre Deportivo.
     
    83
    Po ľavej strane uniká jeden z hráčov Deportiva, no bol odstavený od lopty.
     
    82
    Nepresný pas pre Juanfrana na pravú stranu od stredového záložníka.
     
    81
    Z ihriska putuje Tiago, ktorý dnes vytvoril kvantum šancí pre svojich spoluhráčov, no namiesto neho uvidíme na ihrisku Fernanda Torresa.
     
    80
    Koke skoro strelil gól! Juanfran mu poslal krásny pas, no jeho hlavička bola nepresná.
     
    79
    Federico Cartabia sa dostal do voľného priestoru a pokúsil sa prihrať do šestnástky, no tam stáli pozorne obrancovia Deportiva.
    76. LUCAS - 1:1
     
    76
    Deportivo strelilo gól!
    Obrovská chyba, ktorú predviedol Gimenez, ktorý sa pokúsil otočiť s loptou pri vlastnej rohovej čiare, no jeho pokus zastavil LUCAS PEREZ MARTINEZ, obišiel brankára a strelil vyrovnávajúci gól!
     
    75
    Laure šprintom odchádza za čiaru, keď ho strieda Juanfran.
     
    73
    Atlético sa snažilo vytvoriť akciu, keď získali aut pri rohovej zástavke súpera. Ich kombinovanie prečítali hráči Deportiva a získanú loptu poslali preč.
     
    72
    Martinez dnes nebol veľmi spokojný s nevydarenými prihrávkami od spoluhráčov, to hovorí aj počet šanci z jeho strany, ktoré moc nemal. On je nahradený čerstvým Saulom Niguezom.

    Matúš Valko

    Góly: 76. Lucas – 33. Tiago

    Karty:   14. Fajr (DEP), 90+1. Cartabia (DEP)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 4:9.
    Deportivo La Coruña: Lux – Laure (75. Juanfran), Lopo, Sidnei, F. Navarro – C. Borges, Mosquera – Fajr, Gutiérrez (69. Alberto), Cartabia – Lucas.
    Náhradníci: Gómez – Bergantiños, Medunjanin, Juanfran, Arribas, Jonathan Rodríguez, Alberto.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Koke, Gabi, Tiago (81. F. Torres), Ferreira-Carrasco (60. Á. Correa) – Jackson Martínez (72. Ñíguez), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ó. Torres, Savić, Á. Correa, Ñíguez, Gámez.