Žilina – Myjava 3:0 (kon.) | Skalica – Senica 0:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
Spartak Myjava
Nedeľa 25.10.2015, 14:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Žilina dala gól!

    Žilina pridáva predsa len tretí kúsok! Po prízemnom centri z pravej strany sa k lopte dostal striedajúci NERMIN HASKIĆ, ktorý strelou od brvna prekonáva Matúša Hrušku. ten sa síce naťahoval, no zbytočne.
     
    61
    Žilina dala gól!

    Žilina z ničoho nič zvyšuje svoj náskok! Na pravom krídle kľučkoval Nikola Špalek, ktorý sa znovu odhodlal k centru. Lopta našla nikým nestráženého JAROSLAVA MIHÁLIKA,ktorý si loptu spracoval na prsia a krásnou strelou k tyčke pridal gól na 2:0. Matúš hruška ostal stáť ako prikovaný.
     
    12
    Žilina dala gól!

    Žilina sa v úvode stretnutia ujíma vedenia. Lopta prišla zo žilinskej polovičky až na ERNESTA MABOUKU, ktorý mal síce na krídle k dispozícii Špaleka, no situáciu zobral na vlastné triko a krásnou strelou k tyčke otvára stav dnešného stretnutia. Matúš Hruška nemal na túto loptu nárok.

    Dávid Švec

    Patrik Ondrovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Mabouka, 61. Mihálik, 90+2. Haskič

    Karty:   71. Pečovský (ZIL), 75. Mabouka (ZIL) – 41. Marček (MYJ)


    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Králik, Škriniar, Letić (90+1. Mazáň) – Pečovský (C), Špalek (76. Haskič), Bénes, Paur – Hlohovský (46. Mihálik), Alves de Oliveira.
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Káčer, Mazáň, Haskič, Vavro, Mihálik.

    Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Beňo (63. Slančík), Chovanec (63. Bílovský), Banovič – Kóňa (C), Kolár (78. Karlík), Duga, Marček – Daniel, Sládek.
    Náhradníci: Solnička – Karlík, Černáček, Pecha, Bílovský, Egri, Slančík.