Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – NJ Devils 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa Bay 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 25.10.2015, 02:20 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Colorado bude hrát bez brankáře!
     
    59:05
    Colorado Avalanche si vzalo oddechový čas.
     
    59:05
    Faul Columbusu přišel právě v čas pro domácí tým. Alex Tanguay se snažil probít přes dva beky, ale byl podražen Ryanem Murraym (CBJ).
     
    57:27
    To není vůbec příjemná situace pro Colorado. Na trestnou lavici se znovu poroučí Blake Comeau (COL) a klasifikace faulu byla poměrně zvláštní. Uvidíme tedy další početní výhodu Columbusu.
     
    57:23
    Velká šance a vyrovnáné už viselo ve vzduchu! Iginla měl puk u ležícího Bobrovskyho, který však dokázal i v leže betonem dobře zasáhnout.
     
    55:07
    Tak to se domácím opravdu nehodí. Rozhodčí nyní neposoudil situaci ideálně, vyloučil totiž Blakea Comeaua (COL) za nedovolené bránění, přestože hráč Columbusu do něj spíše omylem vrazil. Nicméně to znamená početní výhodu pro hosty.
     
    47:52
    Obrovská šance Columbusu zůstala neproměněna! Nick Foligno dostal přesnou přihrávku před Varlamova, který ho ale skvěle vyrážečkou vychytal.
    46:43 Brandon DUBINSKY - 3:4
     
    46:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    To je tedy obrat! Modrokabátníci skórují v krátkém sledu a rázem jsou ve vedení. BRANDON DUBINSKY dorazil tvrdou ránu Davida Savarda z druhé vlny. Asistence: David Savard, Nick Foligno.
    43:56 Ryan MURRAY - 3:3
     
    43:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zmatené situace před brankovištěm Colorada využil obránce RYAN MURRAY, který za Varlamovova záda poslal puk, který se k němu odrazil v mezikruží. Máme tedy znovu vyrovnáno. Asistence: Rene Bourque, Cam Atkinson.
    37:12 Nathan MACKINNON - 3:2
     
    37:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka Laviny znamená využitou přesilovou hru. Iginla byl sice sám v dobré pozici, přesto se rozhodl poslat překvapivou kžižnou přihrávku na mladšího spoluhráče. NATHAN MACKINNON už mohl pálit do odkryté klece, Bobrovskij neměl šanci se přesunout proti geniální přihrávce. Asistence: Jarome Iginla, Francois Beauchemin.
     
    35:47
    Tak nebude, to je neuvěřitelné. Po pouhých třech sekundách fauluje kapitán Gabriel Landeskog (COL). Ten sice dobře vyhrál buly, ale vzápětí bránil centrovi Columbusu v cestě za pukem.
     
    35:44
    Další vyloučení pro Columbus. Boone Jenner (CBJ) dostává menší trest za držení Iginly a Colorado bude hrát dlouhou dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    35:27
    Iniciativu má teď na svých hokejkách Colorado. Z velkého tlaku si dokonce vynutilo faul. Fjodor Tjutin (CBJ) fauloval Landeskoga, který číhal před odkrytou klecí.
     
    30:09
    Columbus je potrestán a domácí budou mít další možnost přesilové hry. Cody Goloubef (CBJ) posunul bránu a je vyloučen za zdržování hry.
     
    24:23
    Už se Columbus radoval z gólu, který ale nemohl být uznán, protože Brandon Saad spadl na Varlamova.
    21:43 Jarome IGINLA - 2:2
     
    21:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    S neuvěřitelnou lehkostí vyrovnává JAROME IGINLA! Asistent kapitána Avalanche dostal do pravého křídlo přesnou přihrávku od Comeaua, postavil se na "trojnožku" a navzdory tomu, že přestal bruslit, dostal se až před Bobrovskyho. Útočník Colorada sice nevypálil nijak přesně, gólmanská jednička Columbusu ale přesto inkasovala a potvrdila, že je z formy. Asistence: Blake Comeau, Matt Duchene.
    15:56 Boone JENNER - 1:2
     
    15:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskové využité početní výhody! Obránce Savard vypálil od modré čáry a propálil Varlamova, před kterým ještě stihl ránu tečovat BOONE JENNER. Ten střílí svůj druhý gól v zápase! Asistence: David Savard, Ryan Murray.
     
    15:41
    Mikhail Grigorenko (COL) se provinil proti pravidlům a oslabí svůj tým. Dvě minuty si odsedí za hákování.
     
    11:48
    Dalton Prout (CBJ) je druhým potrestaným hráčem Columbusu. Chyboval totiž v útočném pásmu a poté musel podrazit hráče Avalanche, který by se řítil do úniku.
    10:04 Boone JENNER - 1:1
     
    10:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Modrokabátníci z první vážnější šance skórují. BOONE JENNER projel po levém mantinelu, v situaci dva na jednoho se poté rozhodl zakončit sám a důraznou střelou prostřelil Varlamova. Bez asistence.
     
    05:15
    Dnešní utkání bude skutečně velmi zajímavé! Hned tu máme první pěstní souboj. David Clarkson (CBJ) vyzval na souboj Codyho McLeoda (COL). Oba se spíše přetahovali, ale bitku zřejmě vyhrál domácí borec, který zasadil svému soupeři více ran. Oba dostávají pětiminutové tresty, Clarkson obdržel navíc trest za hrubost a Colorado tak bude hrát přesilovou hru.
    02:21 Jack SKILLE - 1:0
     
    02:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nádhera! JACK SKILLE prošel po levém mantinelu přes dva hráče Columbusu a vypálil parádně mezi spojnici břevna a tyče! Asistence: Nick Holden.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 3. Skille (Holden), 22. Iginla (Comeau, Duchene), 38. MacKinnon (Iginla, Beauchemin) – 11. Jenner, 16. Jenner (Savard, Murray), 44. Murray (Bourque, Atkinson), 47. Dubinsky (Savard, Foligno)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – E. Johnson, Beauchemin, Guenin, Zadorov, Holden, Gormley – Tanguay, MacKinnon, Landeskog – Iginla, Duchene, Comeau – Everberg, Söderberg, Mitchell – Skille, Grigorenko, McLeod
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Savard, J. Johnson, Goloubef, Murray, Prout, Tjutin – Foligno, Dubinsky, Saad – Atkinson, Wennberg, Hartnell – Calvert, Karlsson, Jenner – Clarkson, Campbell, Bourque

    Rozhodca: St. Laurent, Hanson – McElman, Rody