Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – NJ Devils 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa Bay 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 25.10.2015, 02:20 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Faul Columbusu přišel právě v čas pro domácí tým. Alex Tanguay se snažil probít přes dva beky, ale byl podražen Ryanem Murraym (CBJ).
     
    57:27
    To není vůbec příjemná situace pro Colorado. Na trestnou lavici se znovu poroučí Blake Comeau (COL) a klasifikace faulu byla poměrně zvláštní. Uvidíme tedy další početní výhodu Columbusu.
     
    55:07
    Tak to se domácím opravdu nehodí. Rozhodčí nyní neposoudil situaci ideálně, vyloučil totiž Blakea Comeaua (COL) za nedovolené bránění, přestože hráč Columbusu do něj spíše omylem vrazil. Nicméně to znamená početní výhodu pro hosty.
     
    35:47
    Tak nebude, to je neuvěřitelné. Po pouhých třech sekundách fauluje kapitán Gabriel Landeskog (COL). Ten sice dobře vyhrál buly, ale vzápětí bránil centrovi Columbusu v cestě za pukem.
     
    35:44
    Další vyloučení pro Columbus. Boone Jenner (CBJ) dostává menší trest za držení Iginly a Colorado bude hrát dlouhou dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    35:27
    Iniciativu má teď na svých hokejkách Colorado. Z velkého tlaku si dokonce vynutilo faul. Fjodor Tjutin (CBJ) fauloval Landeskoga, který číhal před odkrytou klecí.
     
    30:09
    Columbus je potrestán a domácí budou mít další možnost přesilové hry. Cody Goloubef (CBJ) posunul bránu a je vyloučen za zdržování hry.
     
    15:41
    Mikhail Grigorenko (COL) se provinil proti pravidlům a oslabí svůj tým. Dvě minuty si odsedí za hákování.
     
    11:48
    Dalton Prout (CBJ) je druhým potrestaným hráčem Columbusu. Chyboval totiž v útočném pásmu a poté musel podrazit hráče Avalanche, který by se řítil do úniku.
     
    05:15
    Dnešní utkání bude skutečně velmi zajímavé! Hned tu máme první pěstní souboj. David Clarkson (CBJ) vyzval na souboj Codyho McLeoda (COL). Oba se spíše přetahovali, ale bitku zřejmě vyhrál domácí borec, který zasadil svému soupeři více ran. Oba dostávají pětiminutové tresty, Clarkson obdržel navíc trest za hrubost a Colorado tak bude hrát přesilovou hru.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 3. Skille (Holden), 22. Iginla (Comeau, Duchene), 38. MacKinnon (Iginla, Beauchemin) – 11. Jenner, 16. Jenner (Savard, Murray), 44. Murray (Bourque, Atkinson), 47. Dubinsky (Savard, Foligno)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – E. Johnson, Beauchemin, Guenin, Zadorov, Holden, Gormley – Tanguay, MacKinnon, Landeskog – Iginla, Duchene, Comeau – Everberg, Söderberg, Mitchell – Skille, Grigorenko, McLeod
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Savard, J. Johnson, Goloubef, Murray, Prout, Tjutin – Foligno, Dubinsky, Saad – Atkinson, Wennberg, Hartnell – Calvert, Karlsson, Jenner – Clarkson, Campbell, Bourque

    Rozhodca: St. Laurent, Hanson – McElman, Rody