NJ Devils – Arizona 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 0:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 3:0 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Nashville – Tampa Bay 5:4 (1:0 po s.n.)
Calgary – Washington 2:6 (kon.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 1:0)
Florida Panthers
cz Streda 21.10.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Jevgenij MALKIN - 3:2
     
    61:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Crosby zachytil rukavicí kotouč ze vzduchu. Následně ho podle regulí poslal na Letnaga, jenž vzápětí nabil JEVGENIJI MALKINOVI ,který se střelou příklepem trefil přesně na vzdálenější tyč. Kouč Floridy poté zažádal i o trenérskou výzvu, ale ta konec zápasu již neodvrátila. Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    53:57 Derek MACKENZIE - 2:2
     
    53:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Šest minut před koncem základní hrací doby je vyrovnáno. MacKenzie se dostal ke střele, která se od břevna dostala za domácí branku. Odtud ale poslal puk do nebezpečného prostoru Brickley a DEREK MACKENZIE se dokázal prosadit z voleje přesně k levé tyči. Asistence: Connor Brickley, Quinton Howden.
    51:04 Quinton HOWDEN - 2:1
     
    51:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají a zvyšují své naděje na bodový zisk z dnešního duelu. Po odraženém kotouči se před Fleurym nejrychleji zorientoval QUINTON HOWDEN a přehodil kotouč přes ležícího domácího gólmana. Asistence: Connor Brickley, Eric Gudbranson.
    43:17 Phil KESSEL - 2:0
     
    43:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ale padá po podobné situaci gól. PHIL KESSEL srazil střelu Scuderiho na led a následně druhým dotekem poslal puk za Luonga. Hostující kouč si chtěl poté ještě vyžádat trenérskou námitku, ale rozhodčí mu nevyhověli. Asistence: Rob Scuderi, Sidney Crosby.
    11:00 Sidney CROSBY - 1:0
     
    11:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesně po jedenácti minutách hry otevírá střelou do levého horního růžku kapitán domácích SIDNEY CROSBY, jenž tak odmazává nulu v kolonce gólů i bodů. Penguins se poprvé v sezoně navíc prosazují v přesilovce. Asistence: jevgenij Malkin, Kris Letang.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 11. Crosby (Malkin, Letang), 44. Kessel (Scuderi, Crosby), 62. Malkin (Letang, Crosby) – 52. Howden (Brickley, Gudbranson), 54. MacKenzie (Brickley, Howden)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Letang, Määttä, Lovejoy, Scuderi, Dumoulin – Kunitz, Crosby (C), Kessel – Perron, Malkin, Hornqvist – Porter, Bonino, Rust – Plotnikov, Cullen, Farnham. Trenér: Mike Johnston.
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Mitchell (C), Gudbranson, Kulikov, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Bjugstad, Smith – Jokinen, Bolland, Trocheck – Howden, MacKenzie, Brickley. Trenér: Gellerd Galllart

    Rozhodca: Leggo, McCauley – MacPherson, Gawryletz

    Diváci: 18 471