Chabarovsk – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzneck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhreb – Omsk 0:1 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:8 (0:2, 2:4, 1:2)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 21.10.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Přichází ještě jedno vyloučení a to za hákování v podání Oskarse Bartulise (VLD).
    54:56 Carter ASHTON - 3:8
     
    54:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ani ve třetí tetině se brankostroj Torpeda nezastavuje! CARTER ASHTON obral u modré čáry ve středním pásmu o puk domácího obránce a okamžitě se dostal do brejkové situace, kterou vyřešil výbornou střelou, jenž skončila v síti Ivana Nalimova. Bez asistence.
     
    52:19
    Další velkou šanci Torpeda nyní spálil Dmitrij Sjomin. Ten obdržel výbornou přihrávku mezi kruhy, ale svižnou ranou trefil jen rameno Nalimova. Ashton se následně pokoušel dorážet, ale při tom ho rychle zpracovala obrana Admiralu.
     
    51:10
    Přichází další vyloučení. Poprvé v zápase míří na trestnou lavici Nikita Lisov (VLD), jenž podrazil jednoho ze svých protivníků.
     
    50:23
    Obrovskou šanci na osmý gól v síti domácího celku teď měl Carl Klingberg. Švédský kanonýr a nejproduktivnější hráč Torpeda postupoval sám na Nalimova, ale v rozhodujícím okamžiku ho rozhodil vracející se obránce a o zbytek se postaral domácí brankář.
    48:36 Arťjom PODŠENDJALOV - 3:7
     
    48:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím se přeci jenom daří využít přesilovou hru a snížit na 3:7! Po přihrávce od mantinelu se ke střele ze středu útočného pásma dostal ARŤJOM PODŠENDJALOV a ten svižnou ranou nedal Proskurjakovovi šanci. Asistence: Jonathon Blum, Konstantin Makarov
     
    47:30
    Faulující Arťjom Aljajev (NNO) zapříčinil přerušení hry, komerční přestávku a na své konto si přidal dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    44:59
    Torpedo je opět v pásmu soupeře a mohlo to být 2:8! Nalimov čelil Ashtonovi, který obdržel přihrávku na brankovišti, avšak po otočce již domácího gólmana nepřekonal!
     
    43:58
    Další nebezpečná akce hostujícího celku zastavena faulem Ivana Glazkova (VLD), který se provinil sekáním.
    42:29 Denis ŠURAKOV - 2:7
     
    42:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdu nádherná akce Nižného Novgorodu! DENIS ŠURAKOV dostal kotouč ve středním pásmu, rychlou kombinací se spoluhráčem vyšachoval domácího brankáře a zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Daniil Iljin
     
    39:20
    Admiral Vladivostok sice vstřelil branku, ale Kirill Voronin poslal puk do sítě zjevně kopnutím brusle a gól tak po kontrole u videu uznán není!
     
    37:22
    Mohlo to být o pět gólů, avšak Nalimov se prezentoval výborným zákrokem a před prázdnou bránou již dobře zapracovala obrana Admiralu!
     
    36:07
    Do brány Admiralu Vladivostok se vrací Ivan Nalimov!
     
    35:02
    Další gól měl na čepel domácí Alševskij, který se natlačil před Proskurjakova, ale bekhendovou kličkou ho vymíchat nedokázal!
    34:41 Vjačeslav KULJOMIN - 2:6
     
    34:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečná třetina! Hostům stačilo opět jen pár desítek vteřin a dávají gól na 2:6! Z velkého tlaku v útočném pásmu nejvíce vytěžil VJAČESLAV KULJOMIN, který se dokonale zorientoval před bránou a prostřelil soupeřova brankáře. Asistence: Alexej Potapov, Alexander Makarov
    34:02 Stanislav ALŠEVSKIJ - 2:5
     
    34:02
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Jeden z hostujících obránců propadl ve středním pásmu a ze všeho vyplynulo přečíslení dvou na jednoho. To skvělou přihrávkou vyřešil Fisenko, který našel STANISLAVA ALŠEVSKÉHO a ten poslal kotouč za Proskurjakova záda. Asistence: Michajl Fisenko
     
    32:35
    A záhy mohlo být opět sníženo, ale po bleskové akci domácích letěla střela přesně do hrudi povyjetého Proskurjakova.
    32:25 Igor RUDĚNKOV - 1:5
     
    32:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jen, co se domácí dostali trochu na koně, opět přichází gól Torpeda! Šurakov ve středním pásmu zadovkou posunul puk k rozjetému IGORU RUDĚNKOVOVI a ten rychlou střelou překonal Bobkova. Asistence: Denis Šurakov, Daniil Iljin
    31:16 Kirill VORONIN - 1:4
     
    31:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím se ale z ojedinělé útočné akce daří snížit! Stanislav Alševskij rychle vlétl do útočného pásma, naservíroval skvělou přihrávkou kotouč KIRILLU VORONINOVI a ten si s ležícím Proskurjakovem poradil. Asistence: Stanislav Alševskij
    27:31 Carter ASHTON - 0:4
     
    27:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A přichází další bleskový úder! Okamžitě po vhazování ve středovém kruhu se k puku dostali opět hosté, jeden z nich našel parádní přihrávkou volného CARTERA ASHTONA a ten si s Nalimovem poradil povedenou kličkou. Ivana Nalimova hned po tomto gólu v bráně střídá Igor Bobkov! Asistence: Dmitrij Sjomin, Kaspars Daugavinš
    27:14 Maxim OSIPOV - 0:3
     
    27:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže hosté se i po vhazování udrželi v útočném pásmu a zvyšují na 0:3! Přesilovkovou kombinaci hosté dostali až na modrou čáru odkud pálil MAXIM OSIPOV a domácí brankář viděl puk až v síti. Asistence: Linus Videll
     
    25:47
    Kaspars Daugavinš měl na hokejce gól na 0:3, ale puk se mu při zakončení špatně posadil na čepel a střela mířila jen do Nalimova!
     
    25:33
    Admiral mohl hrát půlminutovou přesilovou hru, ale místo toho přichází po chvíli další vyloučení. Dmitrij Lugin (VLD) si chtěl odstavit soupeře, loktem trefil hlavu Kuljomina a výsledkem je trest na 2+10 minut.
     
    24:36
    Jeden z hostujících hráčů se natlačil před bránu, avšak jeho slibnou šanci zlikvidoval výborným způsobem Nalimov!
     
    23:47
    Alexej Pepeljajev (NNO) se provinil nedovoleným bráněním a dnes již podruhé usedá na lavici hanby.
     
    23:47
    Vladivostok se odhodlal k útoku i v oslabení a byla z toho velká šance. Konstantin Makarov bekhendem Proskurjakova nepřekonal, ale na trestnou lavici usedne jeden z hostujících hráčů.
     
    23:15
    Co se ale nyní píská, to je nedovolené bránění v podání Oskarse Bartulise (VLD). Domácí kapitán tak na dvě minuty oslabuje Vladivostok.
     
    21:48
    To byla obrovská šance na snížení! Voronin šel s Alexandrovem do přečíslení dvou na jednoho, k zakončení se po dobré přihrávce dostal druhý zmiňovaný, ale Proskurjakov se fantasticky přesunul a zastavil kotouč ještě před brankovou čárou.
     
    20:00
    Se závěrem první třetiny dostává Alexander Kuzněcov (VLD) desetiminutový trest.
     
    18:24
    A nyní je navíc přesilovka domácích předčasně ukončena, protože držením se provinil Ivan Glazkov (VLD)
     
    17:04
    Přesilová hra pro Vladivostok! Na dvě minuty si jde odpočinout Alexej Pepeljajev (NNO), který rukou zasáhl tvář soupeře a je potrestán za hrubost.
     
    16:48
    Hned dva domácí hráči se nyní snažili z hranice brankoviště dostrkat kotouč za ležícího Proskurjakova, ale mladý ruský brankář celou situaci ustál a udržel čisté konto.
    14:50 Daniil ILJIN - 0:2
     
    14:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že přesilová hra Torpeda zůstane nevyužita, ale v samém závěru se hosté přeci jen prosazují. Ze strany si po přihrávce Chomického před bránu sjel DANIIL ILJIN, který si puk rychle přehodil na bekhend a se štěstím překonal Nalimova. Asistence: Vadim Chomickij, Igor Ruděnkov
     
    12:55
    Tak to je opravdu hodně přísné vyloučení. Niclas Bergfors (VLD) projížděl brankovištěm, Makarov ho zezadu přistrčil na svého brankáře a domácí hráč dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    11:11
    Dvě trestné minuty za podražení dostává Kaspars Daugavinš (NNO).
     
    11:03
    Carter Ashton se po objetí brány šikovně pokusil zasunout kotouč u tyče do brány, nicméně stopku mu vystavil pravý beton Ivana Nalimova!
    07:39 Alexej SOPIN - 0:1
     
    07:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z naprosto nenápadné akce do vedení. ALEXEJ SOPIN převzal kotouč ve středním pásmu, vlétl do pásma útočného a poté rychlou ranou překvapil špatně postaveného Nalimova. Tento gól jde jasně na vrub domácího brankáře. Asistence: Alexej Potapov
     
    06:42
    Obrovská šance domácího celku! Niclas Bergfors se dostal před brankovišti k volnému kotouči, ale Proskurjakov zareagoval výborně, lehl si na led a Bergfors byl donucen k objetí brány. Po něm již švédský hráč puk do brány nezasunul.
     
    06:25
    Jenže přesilová hra Nižného Novgorodu rychle končí. Dmitrij Sjomin (NNO) se provinil držením a i on míří na lavici hanby.
     
    06:08
    Je tady první přesilová hra zápasu. Na trestnou lavici usedá Dmitrij Lugin (VLD), který odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    05:10
    Registrujeme první větší šanci zápasu. Domácím se sice podařilo dostat puk do středního pásma, ale po rychlé kombinaci prostrčil Videll puk na Kosticyna, avšak ten zakončoval z výborné pozice jen do Nalimova.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 32. Voronin (Alševskij), 35. Alševskij (Fisenko), 49. Podšendjalov (Blum, Makarov) – 8. Sopin (Potapov), 15. Iljin (Chomickij, Ruděnkov), 28. Osipov (Videll), 28. Ashton (Sjomin, Daugavinš), 33. Ruděnkov (Šurakov, Iljin), 35. Kuljomin (Potapov, Makarov), 43. Šurakov (Iljin), 55. Ashton


    Admiral Vladivostok: Nalimov (od 28. do 37.Bobkov) – Blum, Bartulis, Mnacjan, Glazkov, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – K.Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Bergfors, Dugin, Alexandrov – Fisenko, Voronin Lugin – Mamin, Alševskij, Dergunov
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Pepeljajev, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij, A.Makarov – Kuljomin, Potapov, Sopin – Klingberg, Kosticyn, Videll – Ashton, Sjomin, Daugavinš – Šurakov, Iljin, Ruděnkov

    Rozhodca: Antonín Jeřábek, Eduard Odinš – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 5.008