Královské Vinohrady – Litvínov 6:3 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
SK Bivoj Litvínov
cz Nedeľa 11.10.2015, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Královských Vinohrad vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen florbalového) Onlanu, na počtenou! (20:34:32)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Lukáš Gregor (2+1)
    SK Bivoj Litvínov: Martin Hruška (22 zákroků; 78,57% úspěšnost)
     
    Celky, které se ještě před nedávnem potkávaly v rámci 1. ligy, se dnes střetly v rámci 4. kola Tipsport Superligy a bylo se na co dívat. Oba týmy byly střelecky při chuti, což způsobilo, že se Královské Vinohrady dostaly už po první třetině do vedení 3:0. Domácí ještě Litvínovu postupně odskočili třikrát, následně už to ale byli pouze Litvínovští, kteří posílali míčky do sítě soupeře. Bohužel pro hosty to nestačilo na víc, než jen kosmetické snížení na 3:6. Kdyby se střelci Severočechů prosazovali už o něco dříve, mohla být ze zápasu pořádná zápletka.
     
    Střely na bránu celkem:
    Královské Vinohrady – 28 (11, 9, 8)
    Litvínov – 20 (5, 6, 9).
     
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostům se povedlo vstřelit už třetí branku, druhou ve třetí třetině. Bohužel tyto kontaktní branky přichází až příliš pozdě. TOMÁŠ SKALITZ potrestal chybnou rozehrávku Vinohrad. Asistence: Ondřej Kašpárek.
     
    55:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ačkoli Litvínov nevyužil přesilovou hru, nakonec se i tak dočkává vstřelení branky. Necelých pět minut před koncem zápasu zaznamenává přesný zásah LUKÁŠ ČERNÝ, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Hulič.
     
    48:54
    Královské Vinohrady hrají v plném počtu.
     
    48:17
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí přidávají další hřebík do pomyslné rakve Litvínova ve vlastním oslabení, jmenovitě LUKÁŠ GREGOR, který svoji střelu skryl za obráncovo tělo. Hruška se jen překvapeně ohlédl za míčkem směřujícím do brány. Bez asistence.
     
    46:54
    Jan Zavadil (SKV) si bude muset odpočinout na trestné lavici, neboť od rozhodčích obdržel dvouminutové vyloučení za bránění ve hře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu po druhé třetině: Královské Vinohrady – 20, Litvínov – 11.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:49
    Litvínov hraje v plném počtu.
     
    36:49
    Jiří Horák (LIT) se provinil bráněním ve hře, čímž na dvě minuty oslabuje svůj celek.
     
    36:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Vinohrady se nezalekly obdržené branky a odskakují zásluhou JANA ZAVADILA opět na rozdíl čtyř branek. Asistence: Martin Skřivánek.
     
    35:00
    Dnešní utkání sleduje 154 diváků.
     
    30:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se šest sekund po polovině tohoto utkání dočkali také branky. Pohotová střela z prvního doteku JANA WERNERA zapadla do sítě Vinohrad. Asistence: Viktor Hocelík.
     
    28:17
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Bezmála v polovině utkání dává svému celku MILAN BÍNA už čtyřbrankový náskok. Pokud domácí už zbytek zápasu nepodcení, o vítězství by neměli přijít. Asistence: Lukáš Gregor.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 8. Skřivánek (Nigrin), 17. Gregor (Bína), 20. Z. Stuchlík (O. Stuchlík), 29. Bína (Gregor), 37. Zavadil (Skřivánek), 49. Gregor – 31. Werner (Hocelík), 56. Černý (Hulič), 59. Skalitz (Kašpárek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Kempa) – Nigrin, Rossi, Králík, Linhart, M. Raiter, Kareš, Gregor, Bína, D. Záň, Š. Raiter, Zavadil, Hanák, J. Záň, Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Skřivánek, Houra
    Trenér: Martin Hovořák

    SK Bivoj Litvínov: Hruška (Kotoun) – Werner, Kašpárek, Kropáček, Novotný, Chládek, Rybář, Hocelík, Hulič, Hertl, Plomer, Černý, Krejčí, Procházka, Skalitz, Horák, Khek, Skuhrovec
    Trenér: Daniel Hulič

    Rozhodca: Petr Čermák, Jiří Janoušek
    Delegát: Vladimír Šťástka

    Diváci: 154