Chodov – Tatran 9:1 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
9:1 (2:0, 3:1, 4:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Nedeľa 11.10.2015, 18:00 • SH Jižní Město, Praha • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 4. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Chodova vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálku Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen florbalového) Onlajnu, na počtenou! (20:26:06)
     
    Nejlepší hráčky zápasu

    FAT PIPE Florbal Chodov: Magdaléna Plášková (2+0)
    Tatran Omlux Střešovice: Petra Brotánková (0+0)
     
    Od samotného úvodu zápasu bylo jasné, kdo je v dnešním zápase jasným favoritem. Chodovské ženy si hlídaly po celé trvání zápasu své vedení, které postupně rozšiřovaly. Jak aktivní byl domácí celek znázorňuje i počet střel (34:7), což jasně dokazuje, že vítězství Chodovanek 9:1 je hodně zasloužené. Nejvíce se o vítězství svého týmu postaraly Jůzová a Plášková, které vstřelily po dvou brankách. Střešovice se dočkaly čestného zásahu v čase 39:46, kdy se trefila Kramperová.
     
    Střely na bránu celkem:
    Chodov – 34 (8, 12, 14)
    Střešovice – 7 (4, 2, 1).
     
    Konec zápasu.
     
    58:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Desítka, kterou si přeje většina přihlížejících diváků, je velmi blízko, neboť MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ zaznamenává během pouhých šesti minut druhou branku v utkání. Její střela k tyči si našla cestu do brány Střešovic. Asistence: Karolína Suchá.
     
    52:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou velmi blízko vstřelení deseti branek. Pokud budou v podobném tempu pokračovat, dočkáme se jich. Nyní ovšem "teprve" osmou branku Chodova vstřelila MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ z dorážky. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    47:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov nejen, že kontroluje průběh hry, ale navíc přidává již sedmou branku, o kterou se postarala KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ ve spolupráci s Jarolímovou. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    40:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    To je rychlý start třetí třetiny z pohledu Chodova. MAGDALENA KLÍMOVÁ už po osmnácti sekundách překonala bezmocnou Blahutovou. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu po druhé třetině: Chodov – 20, Střešovice – 6.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    Minimálně jednu branku v dnešním zápase Střešovice přeci jen zaznamenají. Po střele ADÉLY KRAMPEROVÉ se míček odrazil hodně šťastně do brány domácích. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    35:56
    Střešovice hrají v plném počtu.
     
    34:00
    Dnešní utkání sleduje 85 diváků.
     
    33:56
    O malou chvíli později je Střešovicím ještě hůře. Karolína Vachušková (STR) se provinila proti pravidlům sekáním, za což je odměněna dvouminutovým trestem.
     
    32:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Gólová smršť ve druhé třetině na Jižním Městě pokračuje. JOHANA VRBOVÁ je další hráčkou, která překonává Blahutovou. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    29:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky jsou brankově při chuti. ADÉLA JŮZOVÁ vstřelila již svoji dnešní druhou branku. Celek z Chodova má v polovině utkání pohodový náskok čtyř branek. Asistence: Lucie Primusová.
     
    22:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov utíká svému pražskému rivalovi už na rozdíl tří branek. TEREZA SYSLOVÁ našla volné místečko pod šibenicí hostující brány. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 2. Paulovičová, 20. Jůzová (Beránková), 23. Syslová (Paulovičová), 30. Jůzová (Primusová), 33. Vrbová (Tučková), 41. Klímová (Jarolímová), 48. Bachmaierová (Jarolímová), 53. Plášková (Frantíková), 59. Plášková (Suchá) – 40. Kramperová (Zabavská)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Provázková) – Suchá, Jarolímová, Tučková, Frantíková, Klímová, Vrátná, Tožičková, Plášková, Řepková, Pilíková, Paulovičová, Jůzová, Vrbová, Beránková, Syslová, Primusová, Bachmaierová
    Trenér: Michaela Marešová

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová (Drbalová) – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Prokšanová, Reková, Zabavská, Matěvosova, Chaloupková, Červová, Vlachová, Lálová, Rybínová, Brotánková, Kramperová
    Trenér: Miroslav Vybíral

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 85