Wiler-Ersigen – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Tatran – Slevik IBK 6:1 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
Slevik IBK
cz Piatok 02.10.2015, 20:00 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Pohár majstrov (muži)
Predzápasové kurzy
    48:16 Jakub GRUBER - 6:1
     
    48:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už se mu ale zasáhnout nepodařilo! Mikuláš Komárek obešel jednoho z obránců norského celku a přesným pasem našel JAKUBA GRUBERA, který povedenou ranou nedal Tvetemu šanci zasáhnout! Asistence: Mikuláš Komárek.
    39:57 Miroslav MAYER - 5:1
     
    39:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl hodně kuriózní gól v podání střešovického Tatranu! Po Benešově dlouhém obloučku přes celé hřiště si Ottersten nerozuměl s jedním ze svých obránců, čehož střelhbitě využil pozorný MIROSLAV MAYER, který zvyšuje už na 5:1! Asistence: Marek Beneš.
    38:19 Jan ŘEHOŘ - 4:1
     
    38:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nepsané pravidlo nedáš – dostaneš nyní opět platí! Tatran ihned přispěchal s protiakcí, nakonec zahrával volný úder. Ullmann si zkušeně počkal na JANA ŘEHOŘE, který si naběhl mezi obránce a poslal míček do prázdné branky. Asistence: Filip Ullmann.
    31:16 Marek VÁVRA - 3:1
     
    31:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už se to MARKU VÁVROVI podařilo! Útočník Tatranu si na hranici brankoviště počíhal na střelu z hole Ullmanna, kterou dokázal šikovně tečovat za Otterstenova záda! Asistence: Filip Ullmann.
    25:11 Radim FOŘT - 2:1
     
    25:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se po pohledné akci ujímá vedení! Marek Vávra si udělal místo za brankou a vymyslel parádní přihrávku na RADIMA FOŘTA, kterému jen stačilo nastavit hůl a umístit balónek do sítě! Asistence: Marek Vávra.
    13:44 Martin KUBOVIČ - 1:1
     
    13:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení Sleviku příliš dlouho nevydrželo! Řehoř si seběhl ke středu hřiště, odkud bekhendem našel MARTINA KUBOVIČE, na jehož ránu mezi ruku a tělo byl Ottersten krátký! Asistence: Jan Řehoř.
    09:58 Thomas STRÆTE - 0:1
     
    09:58
    Tým Slevik IBK právě vstřelil branku! Norský celek se překvapivě ujímá vedení! THOMAS STRÆTE zůstal za obranou Tatranu úplně zapomenut a svůj samostatný únik proměnil, když prostřelil bezmocného Rebra. Asistence: Filip Grapne.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 14. Kubovič (Řehoř), 26. Fořt (Vávra), 32. Vávra (Ullmann), 39. Řehoř (Ullmann), 40. Mayer (Beneš), 49. Gruber (Komárek) – 10. Stræte (Grapne)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja,, Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák
    Slevik IBK: Ottersten (41. Tvete) – Gustavsen, Grapne, Magnusson, Eriksson, Hansen S., Møller-Olsen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Hjorth, Skistad, Bye – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Jørgensen, Gägnås

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko)

    Diváci: 872