Wiler-Ersigen – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Tatran – Slevik IBK 6:1 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
Slevik IBK
cz Piatok 02.10.2015, 20:00 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Pohár majstrov (muži)
Predzápasové kurzy
     
    Utkání je u konce, Tatran poráží Slevik 6:1 a postupuje tak mezi čtyři nejlepší týmy Poháru mistrů 2015! V semifinále čeká Střešovické tvrdý oříšek v podobě švédského Falunu. Uvidíme, jak se Pražané s touto výzvou popasují. Ode mě je to pro dnešek z Mladé Boleslavi vše, zítra se na Vás opět budu těšit. Do té doby na počtenou! (21:51:12)
     
    Nejlepší hráč utkání z týmu Tatran Omlux Střešovice: Filip Ullmann

    Nejlepší hráč utkání z týmu Slevik IBK: Johan Åhlberg
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Vedení Pražanů mohl ještě navýšit Marek Vávra, který se pokusil o přehození Tveteho, ale bohužel zamířil nad horní tyč branky Sleviku.
     
    59:04
    Utkání sleduje 872 diváků!
     
    58:48
    Pěkná kombinace Tatranu! Svoboda ze středu sklepl míček pro Kuboviče, proti jeho ráně se ale tygřím skokem vyznamenal Tvete!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a s největší pravděpodobností i celého zápasu.
     
    57:12
    Po skončení Němečkova trestu mohl skórovat Marek Vávra, ale rozvlnil jen boční síť Tveteho branky.
     
    56:40
    Hned dvakrát po sobě pálil ze stejné pozice Evensen! V první případě trefil tyč, v tom druhém jeho ránu povedeným zákrokem zastavil Rebro.
     
    56:12
    Tatran zatím oslabení zvládá na jedničku, svého oponenta ještě nepustil ke střele.
     
    55:10
    Norové si ke konci utkání zahrají přesilovou hru – na trestnou lavici usedá Ondřej Němeček, jenž se proti pravidlům provinil hrubostí.
     
    54:58
    Christoffer Hansen vypálil z ostrého úhlu, ale jeho rána se pro Michala Rebra stala lehkou kořistí.
     
    53:56
    Po nepřehledné situaci v rohu hrací plochy, kde o míček bojovali Vávra a Eriksson, sudí nakonec rozhodl, že kulatého nesmyslu se jako poslední dotkl obránce Sleviku.
     
    53:22
    Střešovice nyní zatlačily svého soupeře, nakonec z jejich snažení ale žádná šance nevyplynula – Komárek si totiž v kombinaci neporozuměl s Mayerem.
     
    52:31
    Další akce prvního útoku severského týmu. Nyní na jejím konci stál Thomas Stræte, proti jehož bekhendovému zakončení si Rebro připsal spolehlivý zákrok.
     
    52:02
    Další volný úder a další šance Sleviku. Bye bleskurychle rozehrál, čímž zaskočil obranu Tatranu. Míček se dostal až k Hjorthovi, ten však zamířil vysoko nad.
     
    51:01
    Evensen pasem přes celou šíří hřiště našel Åhlberga, který ale tentokráte prováhal ideální střelecký moment a nakonec trefil jen před sebou blokujícího Heřmanského.
     
    49:59
    Hráči Sleviku, konkrétně Skaftnes, nyní zahrozili z volného úderu. Po ráně norského útočníka ale míček míří těsně nad branku Michala Rebra.
     
    48:52
    Tatran přidal šestou branku a utkání má, troufnu si říci, zcela pod kontrolou. Opravdu jen zázrak by nyní připravil svěřence kouče Jakoubka o postup do zítřejšího semifinále.
    48:16 Jakub GRUBER - 6:1
     
    48:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už se mu ale zasáhnout nepodařilo! Mikuláš Komárek obešel jednoho z obránců norského celku a přesným pasem našel JAKUBA GRUBERA, který povedenou ranou nedal Tvetemu šanci zasáhnout! Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    47:47
    Další obrovská šance Tatranu! Heřmanský se ocitl zcela sám před Tvetem, ten však zatím v brance Sleviku čaruje!
     
    47:07
    Heřmanský se nyní parádně odpoutal od Hansena a nabídkou na teč vyzval ke skórování Marka Vávru, ten ale na letící balónek nedosáhl.
     
    46:38
    Tatran zatím poměrně v poklidu drží získané vedení a nepouští svého soupeře do výraznějších šancí.
     
    45:42
    Stræte šikovným pasem hledal Evensena, k němuž se ale míček nedostal – parádním čtením hry se prezentoval Mayer, který nyní vyčká na čerstvé spoluhráče.
     
    44:45
    Magnusson podklouzl a hráči Tatranu se hnali do přečíslení 2 proti 1, které na sebe vzal Jiří Kolísko, ale trefil břevno!
     
    44:07
    Dnes velice aktivní Filip Ullmann se hezky uvolnil a podařilo se mu i vystřelit, Tvete ale byl pozorný.
     
    42:57
    Marek Vávra měl nyní stoprocentní příležitost! Stál sám před Tvetem, který však vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu eliminoval!
     
    41:23
    Pěknou individuální akcí se nyní prezentoval Kubovič, který se odpoutal od svého strážce, následně si dovolil drzou kličkou, po níž vypálil, ale Tvete míček vyrazil.
     
    40:28
    A ti měli hned obrovskou šanci! Åhlberg našel na druhé tyči úplně volného Evensena, ten však ve stoprocentní šanci branku nedokázal trefit!
     
    40:03
    Začíná třetí dějství! Na úvodním buly si lépe vedli hosté.
     
    40:01
    Do třetí třetiny vstupují Norové se změnou v brankovišti, Otterstena nahrazuje Vegard Tvete.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině Tatran velice nadějně nakročil k postupu mezi nejlepší čtyři týmy letošního Poháru mistrů. Vyhrál ji totiž poměrem 4:0, postupně se prosadili Fořt, Vávra, Řehoř a v samotném závěru i Mayer. Uvidíme, zda Slevik s tímto nepříjemným vývojem dokáže ještě něco udělat. Třetí třetina začne zhruba ve 21:18.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:57 Miroslav MAYER - 5:1
     
    39:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl hodně kuriózní gól v podání střešovického Tatranu! Po Benešově dlouhém obloučku přes celé hřiště si Ottersten nerozuměl s jedním ze svých obránců, čehož střelhbitě využil pozorný MIROSLAV MAYER, který zvyšuje už na 5:1! Asistence: Marek Beneš.
     
    39:23
    Gruber se dostal od levého mantinelu až k brankovišti, ještě ale hledal lépe postaveného Mayera, ten však nedokázal letící balónek ve vzduchu zasáhnout.
     
    39:00
    Běží poslední minuta prostřední dvacetiminutovky!
    38:19 Jan ŘEHOŘ - 4:1
     
    38:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nepsané pravidlo nedáš – dostaneš nyní opět platí! Tatran ihned přispěchal s protiakcí, nakonec zahrával volný úder. Ullmann si zkušeně počkal na JANA ŘEHOŘE, který si naběhl mezi obránce a poslal míček do prázdné branky. Asistence: Filip Ullmann.
     
    37:46
    Na hřišti je znovu první útočná trojice norského mužstva a Tatran má opět plné ruce i nohy práce. Stræte našel volného Åhlberga , jenž trefil tyč Rebrovy branky!
     
    37:25
    Po skrumáži za brankou Sleviku se míček odrazil ke Gruberovi, který ale zamířil vysoko nad.
     
    36:35
    Vávrovu dělovku nepříjemně tečoval Fořt, brankář Ottersten však na tuto změnu směru zareagoval dobře a balónek nadvakrát dokázal zkrotit,
     
    35:33
    Gustavsem chytrým křižným pasem našel Åhlberga, jehož tvrdou bombu ale dokázal zablokovat na správném místě stojící Marek Beneš.
     
    34:58
    Magnusson vyčkává za vlastní brankou na čerstvé spoluhráče, čehož využívají i Pražané a rovněž střídají.
     
    34:12
    Hjorth dostal přihrávku do skvělé střelecké pozice, ale míček mu smolně přeskočil čepel.
     
    33:49
    Jiří Kolísko se krkolomně, ale přece probil přes dva protihráče. Následně hledal Marka Vávru, ten však jeho záměr nepochopil a akce Tatranu tak končí neslavně.
     
    33:14
    Po souboji Řehoře s Hansenem, ve kterém si oba borci počínali možná až příliš důrazně, sudí rozhodl, že faulu se dopustil hráč norského Sleviku.
     
    32:27
    Mohlo to být 4:1! Obrana Sleviku zapomněla na Jana Kolíska, který se z úhlu řítil sám na Otterstena, ten však své spoluhráče podržel povedeným zásahem!
     
    32:03
    Z uctivé vzdálenosti to nyní zkusil Jiří Kolísko, Ottersten však dráhu letu kulatého nesmyslu, který zamířil nad branku, kontroloval
    31:16 Marek VÁVRA - 3:1
     
    31:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už se to MARKU VÁVROVI podařilo! Útočník Tatranu si na hranici brankoviště počíhal na střelu z hole Ullmanna, kterou dokázal šikovně tečovat za Otterstenova záda! Asistence: Filip Ullmann.
     
    30:54
    Ullmann si všiml volného Vávry, jenž se vytočil do středu směrem k brankovišti, ale Otterstena nedokázal ani nadvakrát překonat.
     
    30:32
    První vyloučení dnešního mače – přesilovku si zahraje Tatran, Na trestnou lavici putuje Johan Åhlberg, který dostává dvě minuty za hrubost.
     
    29:58
    Do dobré střelecké pozice se dostal Filip Ullmann, jenž svou ranou míčku dodal potřebnou rotaci, ovšem chtělo to mířit o malý kousek níže.
     
    29:14
    Thobias Hjorth se teď famózně uvolnil, oběhl branku a našel svého spoluhráče Skistada, před kterým zívala prázdná branka, ale útočník Slevik se k míčku proti přesile nedokázal probojovat.
     
    28:22
    Stræte se dostal až za branku, odkud zadovkou naslepo hledal někoho ze svých kolegů, ovšem Rebro jeho záměr výborně přečetl a získal míček do své moci.
     
    27:31
    Michal Rebro ale také musí zůstat v plné permanenci, přečíslení 2 na 1 nevyřešili Norové dobře, a tak si brankář Tatranu připsal snadný zákrok.
     
    26:52
    Ottersten musí být znovu v pozoru. Až příliš volného prostoru nyní dostal Jan Svoboda, který se s míčkem na holi v pohodě otočil a vypálil – jeho projektilu scházely opravdu jen centimetry!
     
    26:01
    Norové nyní nechali zbytečně otevřená zadní vrátka, čehož se jal využít Mayer, který ale tváří v tvář na Otterstena nedokázal vyzrát.
    25:11 Radim FOŘT - 2:1
     
    25:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se po pohledné akci ujímá vedení! Marek Vávra si udělal místo za brankou a vymyslel parádní přihrávku na RADIMA FOŘTA, kterému jen stačilo nastavit hůl a umístit balónek do sítě! Asistence: Marek Vávra.
     
    24:31
    3 na 2 se nyní řítili Pražané, Svoboda před brankou hledal Kuboviče, který ale byl tísněný Magnussonem a na míček nedokázal dosáhnout.
     
    23:44
    Další ránu vyprodukovali Norové. Møller-Olsen se nijak nerozmýšlel a vypálil opravdu tvrdě, jeho bombě ale scházela notná dávka přesnosti.
     
    23:08
    Evensen se vrhl střemhlav do útoku, zvedl hlavu a hledal Åhlberga, včas se ale stihl vrátit Svoboda, který celou akci norského mistra překazil.
     
    22:21
    Na druhé straně mohl zahrozit Ullmann, ale jeho rána byla nepřesná – Ottersten zasahovat nemusel.
     
    21:41
    Michal Rebro si připisuje první zákrok ve druhé periodě, zkušeně si totiž počíhal na Skistdovu ránu a míček v poklidu lapil.
    21:13 Milan Fridrich se ošklivě praštil do hlavy
     
    21:13
    Po střetu s jedním z protihráčů zůstal na zemi chvilku ležet Fridrich, ale zkušený forward už se zvedá a vypadá to, že by měl být v pořádku.
     
    21:03
    Gruber se vrhl mezi dva protihráče, ale projít mezi nimi se útočníkovi Tatranu nepodařilo. Dle mého názoru teď sudí odpustili Slevik jasný faul.
     
    20:31
    A neodstartoval vůbec marně! Přihrál Jakubu Gruberovi, který se s ničím nerozpakoval a vypálil z první, ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    20:07
    Úvodní buly vyznělo lépe pro Milana Fridricha, který míček posunul na Beneše, který startuje první útočné snažení druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba týmy už jsou zpět na hrací ploše, za malou chvíli začne druhé dějství!
     
    První třetina je za námi! V úvodu hrály oba celky velice opatrně, první branky jsme se dočkali v desáté minutě, kdy se za hosty prosadil Stræte. Vedení však Sleviku příliš dlouho nevydrželo, o čtyři minuty později se po pěkné ráně prosadil Martin Kubovič. V samotném závěru měly dobré šance oba týmy, ale jak Rebro, tak Ottersten se prezentovali dobrými zásahy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Rebro teď zachránil svůj tým od inkasování nepopulárního gólu do šatny, když vytáhl famózní zákrok proti ráně z hole Thobiase Hjortha.
     
    19:32
    Tentokráte to Norové překombinovali a s protiakcí přispěchal Milan Fridrich, který našel v předbrankovém prostoru důrazného Mayera, ten však branku o vlásek přestřelil!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:14
    Teď měl Michal Rebro štěstí! Míček totiž po ráně Daniela Magnussona vůbec neviděl, kulatý nesmysl ale zamířil o chloupek vedle!
     
    17:38
    Znovu první útočná trojice Sleviku! Åhlberg se zničehonic vynořil zpoza branky a tvrdou ranou tahem orazítkoval levou tyčku Rebrovy svatyně!
     
    16:37
    2 na 1 se teď řítili Kubovič a Svoboda, první jmenovaný nakonec našel svého kolegu lehkým obloučkem, Jan Svoboda ale nedokázal letící míček zasáhnout.
     
    16:05
    A první lajna Sleviku to nevymyslela vůbec špatně, Evensen dostal přihrávku do ideální střelecké pozice, avšak trefil jen klečícího Němečka, jenž ránu obětavě zablokoval.
     
    15:51
    Další faul Střešovic – následuje volný úder pro Nory.
     
    15:15
    Åhlberg si vyběhl od levého mantinelu a pokusil se vystřelit, míček byl ale ztečován do rohu hřiště, kde se Heřmanský o malou chvíli později dopustil faulu.
     
    14:40
    Po vyrovnávací brance se hra opět uklidnila, Norové znovu drží míček ve své moci a kombinují s ním na vlastní polovině.
    13:44 Martin KUBOVIČ - 1:1
     
    13:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení Sleviku příliš dlouho nevydrželo! Řehoř si seběhl ke středu hřiště, odkud bekhendem našel MARTINA KUBOVIČE, na jehož ránu mezi ruku a tělo byl Ottersten krátký! Asistence: Jan Řehoř.
     
    13:36
    Tatran měl k dispzici volný úder, Svoboda však trefil jen před sebou stojícího Magnussona.
     
    13:18
    Až nyní. Eriksson nabil Magnussonovi, jehož tvrdá bomba prolétla těsně kolem levé tyče Rebrovy branky!
     
    13:00
    Sledujeme hlušší pasáž hry, ve které se toho příliš neděje.
     
    11:49
    Åhlberg důrazným způsobem vybojoval balónek, nahrál Strætemu, který chtěl akci ještě vyšperkovat pasem na Evensena, ovšem proti byl díky dobrému čtení hry Milan Fridrich.
     
    10:50
    Takovýto začátek určitě nikdo neočekával. Je pravda, že hráči Tatranu zatím nepřehrávají svého soupeře a do žádné vyložené šance se jim také nepodařilo dostat.
    09:58 Thomas STRÆTE - 0:1
     
    09:58
    Tým Slevik IBK právě vstřelil branku! Norský celek se překvapivě ujímá vedení! THOMAS STRÆTE zůstal za obranou Tatranu úplně zapomenut a svůj samostatný únik proměnil, když prostřelil bezmocného Rebra. Asistence: Filip Grapne.
     
    09:32
    Milan Fridrich svým typickým způsobem zabojoval o míček proti dvěma protihráčům, ale počínal si nedovoleně.
     
    09:06
    Mayer zpoza branky svým pasem oslovil Grubera, kterému rána ale vůbec nesedla. Dostal ovšem druhou šanci, se kterou však nenaložil o moc lépe než s tou předchozí.
     
    08:41
    Vítovec si v souboji s Hjorthem počínal až příliš důrazně – volný úder pro Slevik.
     
    08:08
    Další šance Tatranu. Ke střele se dostal Radim Fořt, ale střela mu nesedla a míček zamířil mimo tři tyče.
     
    07:13
    A brankář norského mistra má další práci, nyní musel polapit dalekonosný pokus z hole Řehoře, ale počínal si zcela bezchybně.
     
    06:45
    Fridrich rozehrával volný úder a chytrým pasem našel Grubera, proti jehož ráně se však Ottersten prezentoval povedeným zákrokem.
     
    06:12
    Jiří Kolísko našel svého bratra Jana, který před brankou hledal nikým neatakovaného Vávru, ten ovšem míček nezasáhl ideálně a Ottersten tak neměl žádnou práci.
     
    05:20
    Ottersten teď neměl kulatý nesmysl úplně pod kontrolou, čehož se snažil využít Svoboda, ovšem sudí rozhodl, že jeho počínaní bylo za hranicí pravidel.
     
    04:52
    Znovu v akci Grapne, který povedeným křižným pasem našel Evensena a ten ranou z první prověřil Rebra, jenž byl ovšem na svém místě.
     
    04:09
    Němeček dlouhým obloučkem hledal Mayera, který se ale k balónku přes důrazného a důsledného Grapneho nedostal.
     
    03:20
    Thomas Stræte teď využil momentu překvapení a málem nachytal Rebra, který jeho ránu jen tak tak vyrazil. Hráči Tatranu jsou u balónku a uklidňují hru.
     
    02:51
    Míčku se poprvé dotýká i Rebro, který si připisuje jednoduchý zákrok proti střele z hole Rasmuse Wiklunda.
     
    02:20
    Do první střely se dral Svoboda, ale Ottersten proti jeho ráně nemusel zasahovat, míček totiž zablokoval obětavý Hansen.
     
    01:57
    Obrázek hry se lehce změnil, nyní kombinují Norové, konkrétně Eriksson a Magnusson.
     
    01:12
    Zatím vidíme opatrný florbal od obou týmů, nikdo nechce udělat chybu.
     
    00:38
    V úvodu utkání se na balónku drží hráči Střešovic, konkrétně Němeček a Beneš, kteří s ním kombinují na vlastní půlce hřiště.
     
    00:05
    Na úvodním buly byli úspěšnější hráči Tatranu, kteří nastupují v červených dresech, naopak hosté z Norska zvolili bílou kombinaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajovací formace týmu Tatran Omlux Střeošvice: Michal Rebro – Marek Beneš, Ondřej Němeček – Milan Fridrich, Miroslav Mayer, Jakub Gruber

    Zahajovací formace týmu Slevik IBK: Anders Ottersten – Filip Grapne, Jonas Gustavsen – Thomas Stræte, Johan Åhlberg, Glen Evensen
     
    Oba celky právě vstupují na hrací plochu, za malou chvilku budeme moci začít!
     
    Dnes již podruhé Vás vítám u našeho online přenosu! V Mladé Boleslavi je vše připraveno na zahájení dnešního posledního zápasu, ve kterém změří své síly Tatran Střešovice a Slevik IBK. Florbalisté pořadatelského týmu své utkání se švýcarským mistrem nezvládli, je tedy na Tatranu, aby hájil české barvy a postoupil mezi nejlepší čtyřku turnaje. Začít by se mělo zhruba za šest minut!
     
    Úvodní sestavy:

    Tatran Omlux Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja,, Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák

    Slevik IBK: Ottersten (Tvete) – Gustavsen, Grapne, Magnusson, Eriksson, Hansen S., Møller-Olsen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Hjorth, Skistad, Bye – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Jørgensen, Gägnås

    Rozhodčí: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko).
     
    Slevik IBK

    Norský celek patří mezi nejstarší florbalové celky světa, založen byl 20. února roku 1989. V posledních letech se jedná o to nejlepší, co tato severská země, co se florbalu týče, nabízí. Důvod je jednoduchý, Slevik norskou nejvyšší soutěž ovládl už čtyřikrát po sobě! V posledním finále mužstvo z Fredrikstadu rozstřílelo Greåker 11:6. Ročník 2015/16 zatím nabídl dvě kola a Slevik v nich dokázal posbírat celkem čtyři body, naposledy po výsledku 7:8 v prodloužení nestačil na Sveivu. Nutno dodat, že tento tým je pro většinu českých příznivců velkou neznámou. Dokáží Norové zaskočit Tatran a postoupit do semifinále proti Falunu? Nechme se překvapit!
     
    Tatran Omlux Střešovice

    Tatran se v minulé sezoně probojoval až do Superfinále, ve kterém po samostatných nájezdech nakonec přemohl Mladou Boleslav a titul českého mistra, kterých mají ve Střešovicích už šestnáct, tak získal po dvouroční odmlce. Přes letní přestávku se ukončit kariéru rozhodl zkušený Martin Richter, navíc do města automobilů odešel reprezentační útočník Jan Natov a do nového ročníku tak vstupuje výrazně omlazené mužstvo Tatranu s věkovým průměrem třiadvaceti let. Na výkonech Pražanů to však zatím není znát, po třech ligových kolech mají Střešovice na svém kontě devět bodů.

    Kouč Jiří Jakoubek přikládá Poháru mistrů velkou vážnost: „Určitě ho bereme jako jeden z vrcholů sezony. Neobětovali jsme tomu v úvodu soutěže úplně vše, ale myslím si, že jsme se dokázali poctivě připravit." Rozhodně ne úplně příjemnou záležitostí bude absence kapitána Marka Deutsche. „Vyškrtli jsme ho z finální soupisky a byl nahrazen mladým nadějným juniorem Adamem Tlapákem. Zranění, které prodělal, mu ještě neumožňuje nastoupit. Kádr tedy máme bohužel až na kapitána kompletní,“ posteskl si lodivod Tatranu. Přípravu na norského soupeře ve Střešovicích rozhodně nepodcenili: „Viděli jsme podstatné záběry z toho, jak budou hrát a kde jsou jejich silné stránky. Máme nastudované jejich klíčové hráče, rozehrávku, obranu. Pokud tedy budou praktikovat stejnou hru jako v tom posledním zápase, tak si myslím, že je máme dobře přečtené."
     
    Příjemný večer přeji všem fanynkám a fanouškům toho nejkvalitnějšího florbalu! První hrací den Poháru mistrů 2015 je už skoro za námi, zbývá odehrát poslední utkání. Jako v pořadí už čtvrtý český celek dnes do boje vyjede Tatran Omlux Střešovice, jehož soupeřem bude norský mistr Slevik IBK. Pražané rozhodně v dobrém vzpomínají na čtyři roky starou finálovou účast právě zde v Mladé Boleslavi. Podaří se jim tento úspěch zopakovat? Úvodní buly je naplánováno na 20:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 14. Kubovič (Řehoř), 26. Fořt (Vávra), 32. Vávra (Ullmann), 39. Řehoř (Ullmann), 40. Mayer (Beneš), 49. Gruber (Komárek) – 10. Stræte (Grapne)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja,, Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák
    Slevik IBK: Ottersten (41. Tvete) – Gustavsen, Grapne, Magnusson, Eriksson, Hansen S., Møller-Olsen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Hjorth, Skistad, Bye – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Jørgensen, Gägnås

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko)

    Diváci: 872