Wiler-Ersigen – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Tatran – Slevik IBK 6:1 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
Slevik IBK
cz Piatok 02.10.2015, 20:00 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Pohár majstrov (muži)
Predzápasové kurzy
     
    Utkání je u konce, Tatran poráží Slevik 6:1 a postupuje tak mezi čtyři nejlepší týmy Poháru mistrů 2015! V semifinále čeká Střešovické tvrdý oříšek v podobě švédského Falunu. Uvidíme, jak se Pražané s touto výzvou popasují. Ode mě je to pro dnešek z Mladé Boleslavi vše, zítra se na Vás opět budu těšit. Do té doby na počtenou! (21:51:12)
     
    Nejlepší hráč utkání z týmu Tatran Omlux Střešovice: Filip Ullmann

    Nejlepší hráč utkání z týmu Slevik IBK: Johan Åhlberg
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Vedení Pražanů mohl ještě navýšit Marek Vávra, který se pokusil o přehození Tveteho, ale bohužel zamířil nad horní tyč branky Sleviku.
     
    59:04
    Utkání sleduje 872 diváků!
     
    58:48
    Pěkná kombinace Tatranu! Svoboda ze středu sklepl míček pro Kuboviče, proti jeho ráně se ale tygřím skokem vyznamenal Tvete!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a s největší pravděpodobností i celého zápasu.
     
    57:12
    Po skončení Němečkova trestu mohl skórovat Marek Vávra, ale rozvlnil jen boční síť Tveteho branky.
     
    56:40
    Hned dvakrát po sobě pálil ze stejné pozice Evensen! V první případě trefil tyč, v tom druhém jeho ránu povedeným zákrokem zastavil Rebro.
     
    56:12
    Tatran zatím oslabení zvládá na jedničku, svého oponenta ještě nepustil ke střele.
     
    55:10
    Norové si ke konci utkání zahrají přesilovou hru – na trestnou lavici usedá Ondřej Němeček, jenž se proti pravidlům provinil hrubostí.
     
    54:58
    Christoffer Hansen vypálil z ostrého úhlu, ale jeho rána se pro Michala Rebra stala lehkou kořistí.
     
    53:56
    Po nepřehledné situaci v rohu hrací plochy, kde o míček bojovali Vávra a Eriksson, sudí nakonec rozhodl, že kulatého nesmyslu se jako poslední dotkl obránce Sleviku.
     
    53:22
    Střešovice nyní zatlačily svého soupeře, nakonec z jejich snažení ale žádná šance nevyplynula – Komárek si totiž v kombinaci neporozuměl s Mayerem.
     
    52:31
    Další akce prvního útoku severského týmu. Nyní na jejím konci stál Thomas Stræte, proti jehož bekhendovému zakončení si Rebro připsal spolehlivý zákrok.
     
    52:02
    Další volný úder a další šance Sleviku. Bye bleskurychle rozehrál, čímž zaskočil obranu Tatranu. Míček se dostal až k Hjorthovi, ten však zamířil vysoko nad.
     
    51:01
    Evensen pasem přes celou šíří hřiště našel Åhlberga, který ale tentokráte prováhal ideální střelecký moment a nakonec trefil jen před sebou blokujícího Heřmanského.
     
    49:59
    Hráči Sleviku, konkrétně Skaftnes, nyní zahrozili z volného úderu. Po ráně norského útočníka ale míček míří těsně nad branku Michala Rebra.
     
    48:52
    Tatran přidal šestou branku a utkání má, troufnu si říci, zcela pod kontrolou. Opravdu jen zázrak by nyní připravil svěřence kouče Jakoubka o postup do zítřejšího semifinále.
    48:16 Jakub GRUBER - 6:1

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 14. Kubovič (Řehoř), 26. Fořt (Vávra), 32. Vávra (Ullmann), 39. Řehoř (Ullmann), 40. Mayer (Beneš), 49. Gruber (Komárek) – 10. Stræte (Grapne)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja,, Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák
    Slevik IBK: Ottersten (41. Tvete) – Gustavsen, Grapne, Magnusson, Eriksson, Hansen S., Møller-Olsen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Hjorth, Skistad, Bye – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Jørgensen, Gägnås

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko)

    Diváci: 872