Žilina – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (1:1)
FK Železiarne Podbrezová
Nedeľa 27.09.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza František Kubík.
     
    76
    Gal-Andrezly nepresne centroval do pokutového územia a Slovan mohol ísť do brejku, po ktorom strieľal z 20 metrov Zreľák a jeho tiahla strela len tesne minula ľavý horný roh brány!
     
    75
    Slovan dal gól!
    S najväčšou pravdepodobnosťou je rozhodnuté, môžeme povedať, že Podbrezová si tento zápas prehrala sama! Opakoval sa scenár z druhého gólu, po dlhej lopte za obranu vybehol Baláž za hranicu šestnástky, nedohodol sa s obrancami, lopty sa tak ujal TAMÁS PRISKIN, s ľahkosťou obišiel Baláža a umiestnil loptu do prázdnej brány!
     
    67
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Filip Oršula.
     
    59
    Slovan dal gól!
    Neskutočné, hostia hrubo chybovali pred vlastnou šestnástkou a sú za to potrestaní inkasovaným gólom! Baláž vybehol ďaleko z brány a nedohodol sa s Kupčíkom, k lopte sa dostal RÓBERT VITTEK a snáď z 25 metrov vysokým lobom prehodil Baláža aj obrancov a lopta skončila v sieti!
     
    58
    Vittek mohol poslať Slovan do vedenia! Gonzales na šestnástke miesto strely nahrával naľavo Milinkovičovi, ktorý posunul na Vitteka a toho na päťke vychytal Baláž!
     
    56
    Gorosito inkasoval vo vzdušnom súboji poriadne tvrdý úder od Alena Melunoviča, za čo je hráč hostí napomínaný žltou kartou.
     
    56
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Tomáš Mikinič, prichádza Alen Melunovič.
     
    47
    A tak tu bol brejk železiarov, tí postupovali dopredu traja na dvoch! Mikinič na ľavej strane akciu zabrzdil, potom dal ešte na stred Vaščákovi, ktorého nevýraznú strelu kryl Mucha. Z tohto mohli hostia využiť oveľa viac.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Samuel Štefánik.
     
    38
    Po akcii Slovana mohol domácim okamžite vrátiť vedenie Priskin, jeho hlavičku zo stredu šestnástky ale na čiare kryl Baláž!
     
    37
    Podbrezová dala gól!
    Tretia šanca Podbrezovej v krátkom slede rezultuje vo vyrovnávajúci gól! Po rohu strieľal sám pred päťkou Vajda, loptu trafil zle a Mucha vyboxoval. Po odrazenej lopte centroval späť pred bránu Frizoni, Mucha si zakričal, že loptu má, to ale nebola celkom pravda, lebo ho prehlavičkoval ĽUBOŠ KUPČÍK a na šok všetkých hráčov domácich poslal loptu ponad vybiehajúceho Muchu do siete!
     
    35
    Z ničoho nič mohlo byť vyrovnané! Gorosito zaváhal na ľavej strane obrany belasých a Mikinič sa rútil sám na brankára Muchu, ktorý včas vybehol a vyrazil Mikiničovu strelu! Tento okamih môže ešte hostí mrzieť.
     
    26
    Štandardku napokon rozohral Gorosito a mieril veľmi pekne ponad múr do ľavého horného rohu, ešte krajšie ale zasiahol Baláž, ktorý sa parádne natiahol a vyrazil!
     
    22
    Slovan dal gól!
    Úvodná aktivita Slovana napokon vyústila vo vedúci gól! Akciu naštartoval na pravej strane Sekulič, ktorý prenikol až do šestnástky a v jej strede našiel Vitteka. Ten ešte nestrieľal, ale nahral pod seba na hranicu šestnástky, odkiaľ trafil MAURO GONZALES presne po zemi k ľavej žrdi, Baláž sa naťahoval márne!
    Asistencia: Róbert Vittek
     
    21
    Milinkovič vyslal veľmi peknú strelu ponad múr k pravej žrdi, lopta napokon skončila na vonkajšej sieti! To bol pekný futbalový moment, ktorý rozohrial aj zmrznutých divákov.
     
    16
    Následne zaujímavá šanca aj pre hostí! Tí rýchlo rozohrali, Mikinič unikol po ľavej strane a poslal strieľaný center pred päťku, kde bol úplne sám Podio. Prudkú loptu netrafil dobre a skôr sa od neho len odrazila vedľa žrde!
     
    15
    Mikinič prvú žltú kartu sám videl, teraz "vybojoval" kartu aj pre domáceho Maura Gonzalesa, ktorý ho fauloval na pravej strane a je napomínaný.
     
    12
    Vittek išiel sám na bránu! Milinkovič sa vymanil zo zovretia v strede poľa a adresoval prihrávku na hrot Zreľákovi, v hraničnej situácii postranný rozhodca ofsajd nesignalizoval a tak Zreľák posunul napravo Vittekovi, ktorý už mal pred sebou len Baláža. Ten výborne vybehol a bravúrne vyrazil Vittekovu strelu!
     
    7
    Pomerne rýchlo prichádza prvá žltá karta stretnutia, za faul na Sekuliča na útočnej polovici ju vidí hráč Podbrezovej Tomáš Mikinič.
     
    4
    Gorosito vyslal dlhý pas dopredu, Priskin sa vyhol ofsajdovej pasci a trochu aj na vlastné prekvapenie mohol ísť po pravej strane sám proti Balážovi, nemal dostatočnú rýchlosť a tak ho stihol dobehnúť obranca, Priskin napokon vystrelil ponad pravý horný roh.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 22. M. E. González (Vittek), 59. Vittek, 75. Priskin – 37. Kupčík (Frizoni)

    Karty:   15. M. E. González (SBA) – 7. Mikinič (POD), 56. Melunovič (POD)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta (C), Gorosito, Podaný – M. E. González – Milinkovič (C) (80. Kubík), Savičevič (46. Štefánik), Zreľák – Priskin, Vittek (67. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Čikoš, Štefánik, Kubík, Oršula, Mészáros.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Migaľa, Vajda, Kupčík (C), Frizoni – Kapor – Mikinič (56. Melunovič), Podio, Kochan, Gál-Andrezly – Vaščák.
    Náhradníci: Kuciak – Andrič, Jur. Pančík, Mehanovič, Žilák, Melunovič, Sabler.

    Rozhodca: Glova – Weiss, Hrčka

    Diváci: 821