Žilina – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (1:1)
FK Železiarne Podbrezová
Nedeľa 27.09.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    75
    Slovan dal gól!
    S najväčšou pravdepodobnosťou je rozhodnuté, môžeme povedať, že Podbrezová si tento zápas prehrala sama! Opakoval sa scenár z druhého gólu, po dlhej lopte za obranu vybehol Baláž za hranicu šestnástky, nedohodol sa s obrancami, lopty sa tak ujal TAMÁS PRISKIN, s ľahkosťou obišiel Baláža a umiestnil loptu do prázdnej brány!
     
    59
    Slovan dal gól!
    Neskutočné, hostia hrubo chybovali pred vlastnou šestnástkou a sú za to potrestaní inkasovaným gólom! Baláž vybehol ďaleko z brány a nedohodol sa s Kupčíkom, k lopte sa dostal RÓBERT VITTEK a snáď z 25 metrov vysokým lobom prehodil Baláža aj obrancov a lopta skončila v sieti!
     
    37
    Podbrezová dala gól!
    Tretia šanca Podbrezovej v krátkom slede rezultuje vo vyrovnávajúci gól! Po rohu strieľal sám pred päťkou Vajda, loptu trafil zle a Mucha vyboxoval. Po odrazenej lopte centroval späť pred bránu Frizoni, Mucha si zakričal, že loptu má, to ale nebola celkom pravda, lebo ho prehlavičkoval ĽUBOŠ KUPČÍK a na šok všetkých hráčov domácich poslal loptu ponad vybiehajúceho Muchu do siete!
     
    22
    Slovan dal gól!
    Úvodná aktivita Slovana napokon vyústila vo vedúci gól! Akciu naštartoval na pravej strane Sekulič, ktorý prenikol až do šestnástky a v jej strede našiel Vitteka. Ten ešte nestrieľal, ale nahral pod seba na hranicu šestnástky, odkiaľ trafil MAURO GONZALES presne po zemi k ľavej žrdi, Baláž sa naťahoval márne!
    Asistencia: Róbert Vittek

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 22. M. E. González (Vittek), 59. Vittek, 75. Priskin – 37. Kupčík (Frizoni)

    Karty:   15. M. E. González (SBA) – 7. Mikinič (POD), 56. Melunovič (POD)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta (C), Gorosito, Podaný – M. E. González – Milinkovič (C) (80. Kubík), Savičevič (46. Štefánik), Zreľák – Priskin, Vittek (67. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Čikoš, Štefánik, Kubík, Oršula, Mészáros.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Migaľa, Vajda, Kupčík (C), Frizoni – Kapor – Mikinič (56. Melunovič), Podio, Kochan, Gál-Andrezly – Vaščák.
    Náhradníci: Kuciak – Andrič, Jur. Pančík, Mehanovič, Žilák, Melunovič, Sabler.

    Rozhodca: Glova – Weiss, Hrčka

    Diváci: 821