Slovan Bratislava – Trenčín 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:0 (0:0)
AS Trenčín
Nedeľa 20.09.2015, 14:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    90+1
    Dnes sa tu dejú neuveriteľné veci! Po Kubíkovej šanci nasledoval brejk AS troch proti dvom, a zdalo sa, že Wesley akciu pred pokutovým územímzabrzdil. Zrazu si však zasekol loptu a zo šestnástkového oblúka parádne vystrelil a trafil spojnicu brvna a žrde, Mucha plachtil vzduchom márne!
     
    90
    Kubík po vysunutí od Milinkoviča strieľal sám pred Šemrincom na ľavej strane šestnástky, brankár hostí parádne vybehol a vyrazil ľavou nohou!
     
    89
    Po rohu prešiel po pravej strane Podaný, prešprintoval obrancu a prihrávkou pod seba našiel Zreľáka, jeho strelu smerujúcu do protiľahlého horného rohu zrazil obranca na roh!
     
    88
    Ryan Koolwijk zastavil taktickým faulom rodiaci sa brejk Slovana, rozhodca mu za faul na Zreľáka udeľuje žltú kartu.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Aliko Bala.
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza František Kubík.
     
    80
    Po centri z rohu závar pred bránou belasých, Koolwijk vyhral hlavičkový súboj a spred brány nebezpečne hlavičkoval Wesley, Gorosito zasiahol ešte pred Muchom a poslal loptu na roh!
     
    79
    Dávid Guba mohol možno rozhodnúť zápas! Unikol po pravej strane, obrancovia len s námahou sekundovali a tak útočník AS vypálil spoza Gorosita, Mucha vyboxoval nad bránu!
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Martin Šulek, prichádza Jakub Holúbek.
     
    68
    Zreľák v súboji tvrdo dohral Šuleka, rozhodca mu po skončení udelenej výhody udeľuje žltú kartu.
     
    63
    Igor Šemrinec v plnej paráde! Brankár hostí teraz zachránil svoj tím po tom, ako lopta lietala zo strany na stranu, až sa dostala na hranicu šestnástky k Zreľákovi, ktorý z voleja exportne vystrelil a Šemrinec ešte krajšie spod brvna vyrazil!
     
    62
    Neuveriteľné, za Šemrincom znovu zvonila žrď! Oršula krížne centroval z ľavej strany a na protiľahlom rohu pokutového územia našiel Milinkoviča, ten si zasekol na stred a krásne obstrelil Šemrinca, radosť mu pokazila pravá žrď!
     
    56
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Tamás Priskin, prichádza Filip Oršula.
     
    40
    Slovan vo svojej tretej vyloženej gólovej šanci! Milinkovič sa parádne individuálne presadil na ľavej strane a poslal presný center do stredu pokutového územia, odkiaľ strieľal neobsadený Zreľák. Mal dosť času i priestoru, loptu ale z prvej netrafil volejom ideálne a mieril nad bránu! Tréner Papavasiliou od zlosti takmer vyskočil na ihrisko.
     
    32
    Peltier mohol otvoriť skóre! Po centri z ľavej strany Priskin priťukol v šestnástke loptu hlavou na pravú stranu, Peltier si zasekol obrancu a zblízka strieľal k pravej žrdi, Šemrinec sa bravúrne natiahol a skvelým zákrokom podržal svoj tím!
     
    30
    Zreľák po dlhom Muchovom výkope vysunul hlavičkou Priskina, ktorý si obhadzoval Šemrinca a popritom teatrálne padol na zem. Rozhodca mu za simulovanie udeľuje žltú kartu.
     
    24
    Van Kessel sa uvoľnil na pravej strane a okamžite adresoval jeden zo svojich vydarených centrov do šestnástky, pred päťkou hlavičkoval osamotený Wesley a vo výbornej pozícii mieril tesne vedľa! Slovan mal teraz aj kúsok šťastia.
     
    22
    Čo teraz zahodil Nicolas Gorosito?! Slovan rozohrával štandardku, po nej strieľal z 25 metrov z pravej strany Milinkovič, nádherná krížna strela opečiatkovala žrď a od hlavy padajúceho Šemrinca sa odrazila na päťku, odkiaľ Gorosito prekopol prázdnu bránu!
     
    21
    Matúš Bero stiahol unikajúceho Vukana Savičeviča, za držanie za dres vidí od rozhodcu Hrčku prvú žltú kartu v zápase.
     
    19
    A hneď odpoveď AS! Van Kessel poslal z ľavej strany ideálnu krížnu prihrávku pred bránu, kde už mohol pred Muchom zakončoval Wesley, obrana hostí loptu aj s prispením Muchu odvrátila do bezpečia!
     
    18
    Opäť Slovan, v krátkom slede ďalšia šanca! Peltier sa individuálne presadil na ľavej strane, zasekol si obrancu a strieľal zvnútra šestnástky, Šemrinec jeho pokus k bližšej žrdi vyrazil!
     
    17
    Prvá veľká možnosť aj pre Slovan! Peltier zabojoval na ľavej strane a poslal prudký center do šestnástky, Šulek tam odvrátil spred Milinkoviča len k Zreľákovi, ktorý z výbornej pozície v šestnástke prestrelil bránu!
     
    3
    Obrovská šanca pre Trenčín, hostia mohli viesť! Bero sa parádne uvoľnil pred šestnástkou a kolmicou našiel na ľavej strane van Kessela, ktorý z prvej ideálnou krížnou prihrávkou našiel Gubu, Mucha loptu nezasiahol a Guba pred prázdnou bránou loptu trafil tak nešťastne, že tá minula priestor brány!

    Tomáš Schügerl

    Góly:

    Karty:   30. Priskin (SBA), 68. Zreľák (SBA) – 21. Bero (TRE), 88. Koolwijk (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta, Gorosito, Podaný – M. E. González – Milinkovič (C), Savičevič, Peltier (81. Kubík) – Zreľák, Priskin (56. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Záhumenský, Štefánik, Kubík, Oršula, Matejka.

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (72. Holúbek), Kleščík (C), Rundič, Madu – Opatovský, Koolwijk, Bero – van Kessel (90+2. Lawrence), da Silva, Guba (84. Bala).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Lawrence, Jančo, Holúbek, Bala, Schet.

    Rozhodca: Hrčka – Chládek, Bobko

    Diváci: 2250