Cambuur – Twente 0:0 (kon.) | Zwolle – Den Haag 2:1 (kon.) | Heracles – Eindhoven 2:1 (kon.)
Willem II – Utrecht 3:1 (kon.)
koniec
Heracles Almelo
2:1 (2:1)
PSV Eindhoven
cz Sobota 19.09.2015, 19:45 • Palmon Stadion, Almelo • Holandská Eredivisie • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    V samotném závěru naopak zahrozil Heracles, který mohl vstřelit rozhodující branku! Rychlý protiútok táhl středem hřiště Robin Gosens, jehož ránu však dokázal Zoet lapit, i když se musel hodně natahovat.
     
    84
    Tak dnes se bohužel Jakub Navrátil na hřiště nepodívá! Domácí trenér John Stegeman posílá ze hřiště Woutiho Weghorsta, kterému se ze hřiště očividně nechce. Na jeho místo přichází Gladon!
    81. Hlavička Morena mířila pouze do náruče Castra
     
    81
    Tak po delší době jsme viděli velkou příležitost Eindhovenu! Z levé strany dokázal odcentrovat do vápna střídající Simon Poulsen, který našel naběhnutého Héctora Morena, jehož hlavička však mířila pouze do míst, kde se nacházel brankář Castro!
     
    80
    Hostující trenér Phillip Cocu provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází obránce Joshua Brenet, který dnes odvedl dobrý výkon. Na jeho místo přicází ofenzivní záložník Simon Poulsen, což je jasný signál k posílení ofenzivy!
     
    74
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Adam Maher, přichází Gastón Pereiro.
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Brahim Darri, přichází Peter van Ooijen.
     
    73
    Tak Oussama Tannane přeci jen střídá! Mladý útočník odchází ze hřiště za pomoci svých spoluhráčů, a vypadá to na nějaké dlouhodobější zranění. Na jeho místo přichází Gosens.
     
    47
    Mladý Woug Weghorst šel do vzdušného souboje s hostujícím Jorriti Hendrixem, toho však zasáhl loktem do obličeje, a zaslouženě dostává žlutou kartu.
    46. Maher měl na noze vyrovnávání, avšak minul
     
    46
    Hned na začátku druhého poločasu se hostující PSV dostalo do vyložené šance! Po zaváhání Fledderuse, kterého tísnil Lestienne, se dostal k míči Adam Mahrer, jehož rána zprvní však skončila těsně mimo!
     
    46
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Jürgen Locadia.
    45. Thomas BRUNS - 2:1
     
    45
    Heracles právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie na Palmon Stadion! Domácí Heracles jde totiž v závěru poločasu do vedení, a otáčí průběh dnešního utkání! Hodně prostoru dostal ve středu hřiště THOMAS BRUNS, kterého našel přihrávkou Bel Hassani. Střela mladého středopolaře zapadla přesně k tyči, Zoet byl bez šance!
    44. Povedená rána Tannaneho
     
    44
    Ve středu hřiště domácí Brahim Darri nasadil jesličky Davy Pröpperovi, a následně našel ve středu hřiště Oussamu Tannaneho, který vyslal prudkou přízemní ránu. Jeroen Zoet byl však na místě!
    39. Mark-Jan FLEDDERUS - 1:1
     
    39
    Heracles právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Heracles byl v posledních minutách velmi aktivní, a je řádně odměněn. MARK-JAN FLEDDERUS nejdříve prohrál před vápnem souboj s Narsinghem, následně se však k němu dostal míč zpět. Domácí kapitán se opřel do míče, a ten skončil v pravém horním rohu branky! Krásná branka nizozemského obránce!
     
    29
    Aktivní Luciano Narsingh dostal na levou stranu ideální přihrávku od Mahera. Jeho postup však zastavil Tannane ostrým zákrokem, který hlavní rozhodčí potrestal žlutou kartou.
    22. Střela Tannaneho mířila těsně nad branku
     
    22
    Na druhé straně krásně zapracoval aktivní Iliass Bel Hassani, který roztáhl hru na pravou stranu. Míč si v tomto prostoru zpracoval Oussama Tannane, který hodně ostře vystřelil. Jeho rána však letěla o pár desítek centrimetrů nad břevnem!
     
    15
    Velmi pěknou individuální akci předvedl na levé straně Ben Hassani, který se ke střele nedostal, a tak přenechal míč do středu pro Joyeho Pelupessyho, jehož ránu k tyči však Zoet lapil!
     
    12
    A máem tady první žlutou kartu v tomto utkání! Hostující Jorriti Hendrix zasáhl rukou domácího Bel Hassaniho do obličeje, a zcela zaslouženě dostává žlutou kartu!
    11. Weghorst poslal z dorážky míč do tyče
     
    11
    Rozehrávky se nakonec ujal domácí Bel Hassani, který vystřelil velmi dobře. Jeho střelu vyrazil Zoet jen před sebe, kam naběhl Wouti Weghorst. Jeho dorážka však trefila pouze tyč!
     
    4
    Na pravé straně se dostal k míči Lestienne, který svým přízemním centrem našel ve vápně Narsingha. Nizozemský útočník se ke střele nedostal, avšak spadl po souboji s te Wierikem. Penalta se však pískat nebude!
    2. Luuk de Jong - 0:1
     
    2
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven jde hned ve druhé minutě do vedení! Hostující celek zahrával standardní situaci, které se ujal Maxime Lestienne. Centr belgického útočníka našel ve vápně LUUKA DE JONGA, který se dostal k míči dříve než brankář Castro, a míč skončil v síti!

    Jan Havlovic

    Góly: 39. Fledderus, 45. Bruns – 2. L. de Jong

    Karty:   29. Tannane (HRC), 47. Weghorst (HRC) – 12. Hendrix (PSV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:17.
    Heracles Almelo: B. Castro – Droste, te Wierik, Zomer, Fledderus – Bruns, Pelupessy, Bel Hassani – Tannane (73. Gosens), Weghorst (84. Gladon), Darri (74. van Ooijen).
    Náhradníci: Fij – Bosz, van Ooijen, Navrátil, Gladon, Breukers, Gosens.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet (80. S. Poulsen) – Pröpper, Hendrix, Maher (74. Pereiro) – L. Narsingh (46. Locadia), L. de Jong, Lestienne.
    Náhradníci: Pasveer – Locadia, Pereiro, Schaars, Vloet, De Wijs, S. Poulsen.