Olomouc B – Varnsdorf 5:0 (kon.) | Hr. Králové – Frýdek-Místek 1:0 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc B
5:0 (2:0)
FK Varnsdorf
cz Nedeľa 06.09.2015, 10:15 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Chance Národní Liga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAKUB ROLINC však nechce dát místo nejlepšího střelce Olomouce snadno, protože po nádherné přihrávce běžel zcela sám na Porcala, kterého už tentokrát bez problémů překonal.
     
    83
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté se dostali do rychlého protiútoku, který vedl po pravé straně Hladík, jenž nakonec přihrál Rolincovi, jehož Porcal vychytal, jenže míč se následně opět dostal k JAKUBU PLŠKOVI, který tak zkompletoval hattrick.
     
    67
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dlouho očekávána třetí branka Sigmy B je tu! Falta se na hranici šestnáctky odhodlal k technické střele, kterou ještě Porcal dokázal vytáhnout, avšak k vyraženému míči se dostal JAKUB PLŠEK, jenž už neměl problém uklidit balón do zcela prázdné brány.
     
    41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak u téhle akce domácím rozhodně štěstí nechybělo. Vše totiž začalo u propadnutí Kvídy, jenž nepochopitelně nechal míč za sebou Chorému, který ihned přihrál na značku pokutového kopu JAKUBU PLŠKOVI, jenž vystřelil téměř do středu brány, avšak Porcal míč špatně vyrazil, a ten tak následně skončil za jeho zády.
     
    24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aktivita Sigmy B přeci jen přináší první branku utkání, když se po dalším centru Hladíka dostal k hlavičce TOMÁŠ CHORÝ, jemuž už se tentokrát podařilo usměrnit míč do hostující brány a především překonat Porcala.

    Jan Matúš

    Góly: 24. Chorý, 41. Plšek, 67. Plšek, 83. Plšek, 85. Rolinc

    Karty:   76. Štěrba (OLB) – 28. Zbrožek (VDF), 45. Skwarczek (VDF), 77. Jurča (VDF)


    SK Sigma Olomouc B: Spurný – Radakovič, Jemelka, Houska, Plšek, Hladík (84. Texl), Šindelář, Štěrba (C), Rajnoch, Chorý (80. Chorý), Falta (71. Schmidt).
    Trenér: Augustin Chromý.

    Náhradníci: Texl, Kalvach, Schmidt, Rolinc, Hýbl, Richter, Blaha.

    FK Varnsdorf: Porcal (C) – Filip, Kvída, Durdevič, Norek, Skwarczek (55. Jurča), Daníček, Zbrožek, Tvaroha, Rudnytsky (79. Juroška), Schubert (55. Kotiš).
    Trenér: Roman Skuhravý.

    Náhradníci: Geissler, Kotiš, Ondráček, Juroška, Jurča, Samoel.

    Rozhodca: Váňa – Černý, Boček