Dunajská Streda – Podbrezová 5:1 (kon.) | Myjava – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Skalica 4:1 (kon.)
Senica – Trenčín 1:4 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 2:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
4:1 (3:0)
MFK Skalica
Sobota 29.08.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Skalica dala gól!
    Tak predsa len, Skalica zaznamenáva čestný zásah a pokazila Muchovi rodiace sa čisté konto! Obrana Slovana sa nedohodla, keď zle komunikovali Gorosito a Mucha, preto sa po dlhej prihrávke z obrany dostal do zakončenia spred päťky DANIEL ŠEBESTA a jemným oblúčikom k ľavej žrdi oklamal Muchu!
     
    72
    Slovan dal gól!
    Teraz to však už dvojici striedajúcich hráčov Slovana vyšlo a je z toho nádherný presný zásah! Kubík postupoval s loptou stredom ihriska, vyslal presne načasovanú kolmicu za obranu, ktorú si prebral FILIP ORŠULA, mal už pred sebou len Fišana, ktorého obišiel a zasunul loptu do prázdnej brány!
     
    32
    Slovan dal gól!
    Je to rozdielom triedy, Slovan jednoznačne smeruje za tromi bodmi! Majerník nevyužil ponúknutú výhodu po faule Vitteka a nepresne nahrával, čo využil Podaný. Ten preukázal výbornú rýchlosť a prešprintoval cez ľavú stranu, odcentroval takmer z hranice bránkovej čiary na protiľahlú stranu šestnástky k RÓBERTOVI VITTEKOVI, ktorého hlavičku do protipohybu brankára vykopával Majerník. Podľa postranného rozhodcu už bola v tom čase lopta za čiarou, a tak sa belasí radujú z tretieho gólu!
     
    27
    Slovan dal gól!
    Nádherná kombinácia domácich a druhý gól v sieti Skalice! Belasí kombinovali v strede poľa, hostia tam bránili v pevnom bloku. Gonzáles zrazu vyslal prihrávku za obranu, a ak to takto aj myslel, tak to bol záblesk futbalovej geniality. Dlhá kolmica za obranu totiž smerovala presne k nabiehajúcemu ADAMOVI ZREĽÁKOVI, ktorý obišiel Fišana a zakončil do prázdnej brány!
     
    10
    Slovan dal gól!
    Belasí veľmi rýchlo otvárajú skóre a uľahčujú si cestu k víťazstvu, presne toto si proti papierovo slabšiemu súperovi priali! Kapitán MARKO MILINKOVIČ s prehľadom premenil penaltu strelou k pravej žrdi, Fišan sa hádzal do opačnej strany a nemal šancu na loptu dosiahnuť.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Milinkovič (pen.), 27. Zreľák (M. E. González), 32. Vittek (Podaný), 72. Oršula (Kubík) – 83. Šebesta


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Saláta, Gorosito, Podaný – Sekulić – M. E. González (75. Štefánik), Milinkovič (C) – Priskin (68. Oršula), Vittek (60. Kubík), Zreľák.
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Záhumenský, Štefánik, Gašparovič, Kubík, Oršula.

    MFK Skalica: Fišan – Vrablec (62. Švrček), Konečný, Majerník, Ciprys – Kurák, Hlinka, Fialka (46. Šebesta), Čermák (46. Mazan) – Gašparík – Lietava.
    Náhradníci: Hajdúch – Švrček, Vaško, Ulrich, Neoveský, Mazan, Šebesta.

    Rozhodca: Kráľovič – Hrčka, Bobko

    Diváci: 919