Čeljabinsk – Jekaterinburg 2:1 (2:1 po s.n.) | D. Moskva – Novosibirsk 4:3 (po pr.) | Nižnekamsk – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.)
Záhreb – Chabarovsk 2:3 (0:2 po s.n.) | HC Slovan – Vladivostok 1:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
Traktor Čeljabinsk
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Streda 26.08.2015, 16:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:30
    Další přesilovka pro hostující celek! Jegor Martynov poslal nedovoleným způsobem k zemi Pankova a odchází na trestnou lavici!
     
    45:25
    Před brankou zasáhl Danil Gaburev hostujícího hráče vysokou holí a Jekatěrinburg má k dispozici přesilovou hru. Dokáže hostující celek srovnat stav?
    Nájezd Glovackije do Jakuba Kováře
     
    38:11
    Hosté si zahrají přesilovku! Na trestou laivici míří Anton Glovackij, který narazil do Jakuba Kováře! Nutno říci, že mu výrazně pomohl obránce Timašov, jinak by se Glovackij pravděpodobně vyhnul!
     
    29:41
    Síly na ledě se vyrovnají! Na trestnou lavici míří hostující Alexej Dostojnov a necelou minutu se bude hrát čtyři na čtyři!
     
    28:36
    Po delší době se dostal ke střele také Jekatěrinburg. Od modré pálil Tommi Kivisto, nicméně hra je přerušena. Na trestou lavici míří domácí Ilja Davydov a i Avtomobilist si zahraje přesilovou hru!
     
    23:36
    Hostující celek má dnes opravdu problém s disciplínou! Sergej Jemelin se zahákl hokejkou za krk Derona Quinta a míří na trestnou lavici!
     
    18:25
    Teď se však opět vylučuje! Třetí přesilovku v první třetině si zahraje Traktor! Na trestou lavici usedá Nikolaj Timašov za podražení.
     
    12:49
    První přesilovou hru si zahraje také Avtomobilist! Na trestnou lavici míří Alexej Petrov, který se provinil vcelku zbytečným faulem ve středním pásmu.
     
    09:44
    Hostující tým však půjde opět do oslabení! Tommi Kivisto se počínal nedovoleně v souboji s Martynovem a odchází na trestnou lavici!
     
    05:42
    Máme tady první vyloučení dnešního utkání! Přesilovou hru si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici usedá Petr Koukal, který podrazil Alexeje Kručinina.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 44. Popov, rozh. náj. Růžička – 50. Garejev

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Glinkin (CLJ)
    1:0   Popov (JEK)
    2. séria:
    1:0   Quint (CLJ)
    1:1   Koukal (JEK)
    3. séria:
    1:1   Pare (CLJ)
    1:1   Roman (JEK)
    4. séria:
    1:1   Koukal (JEK)
    2:1   Růžička (CLJ)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Denčenko) – Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Petrov, Chlystov, Šinin (C) – Pare, Kruchinin, Mokin – Popov, Glinkin, Osnovin – Růžička, Jakucenja, Glovackij – Gubarev, Kokujov, Penkovskij – Korinevskij
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Megalinskij (C), Timašov, Vasilevskij, Šemerov, Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Roman, Popov, Garejev – Koukal, Dostojnov, Elo – Alexejev, Mitjakin, Pankov – Veličkin, Torčenjuk, Jemelin

    Rozhodca: Dějev, Rogačjov – Palej, Ponamarenko