Slovan Bratislava – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
Utorok 25.08.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Tamás Priskin, prichádza Dávid Hudák.
     
    88
    Po centri z rohu sa v šestnástke najvyššie zavesil do vzduchu Saláta a hlavičkoval naozaj nebezpečne, len tesne minul ľavý horný roh brány!
     
    80
    Veľká príležitosť Slovana, mohlo to byť rozdielom triedy! Sekulič sa dostal k strele spoza šestnástky a lopta ešte bola tečovaná, Kamenár vytesnil pri pravej žrdi! K dorážke sa dostal Oršula, obišiel aj brankára, loptu si však príliš predkopol a dostal sa s ňou za čiaru!
     
    79
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ivan Schranz, prichádza Haris Harba.
     
    78
    Teraz však hostia mohli znížiť! Najprv musel ďaleko pred šestnástku vybehnúť Mucha, aby odhlavičkoval pred Halilovičom. Potom akcia pokračovala a po krížnom centri Vojtuša strieľal takmer z bránkovej čiary Mikovič, trafil to ale veľmi dobre a Mucha boxoval pravou rukou! Potom to už brankár domácich aj vďaka obrancom zvládol.
     
    75
    Slovan dal gól!
    Belasí sa výrazne približujú k víťazstvu, štvrťhodinu pred koncom vedú o dva góly! Trnava dlhšie kombinovala pred šestnástkou domácich, avšak bez streleckého vyústenia. Belasí vystihli jednu z nepresných kombinácií, lopta sa dostala na stredovú čiaru k Priskinovi, ktorý podržal loptu, počkal a pomedzi dvoch obrancov vysunul na ľavej strane ADAMA ZREĽÁKA. Ten sa rútil sám na bránu a umiestnil loptu k ľavej žrdi povedľa vybiehajúceho Kamenára!
    Asistencia: Tamás Priskin
     
    72
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Emir Halilovič.
     
    68
    Trnava mohla vyrovnať, to bola výborná šanca! Mikovič prebehol okolo obrancu na ľavej strane a parádnou spätnou prihrávkou našiel na ľavom rohu šestnástky Majtána, jeho strelu z prvej kryl na dvakrát Mucha!
     
    67
    Žltú kartu dostáva Boris Sekulić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    61
    Hostia rozohrávku štandardky nezvládli, naopak, dopredu vyštartoval Slovan a s loptou po ľavej strane šprintoval Kubík, zozadu ho skosil Jose David Casado, ktorý vidí žltú kartu.
     
    59
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Filip Oršula.
     
    58
    Prvá žltá karta aj na strane Slovana, za faul na Čonku ju vidí František Kubík. Kubík sa potom ešte dostal do slovného konfliktu s trénerom hostí Jarábkom, čo zase "ocenili" domáci fans, ktorí Jarábkovi adresovali podobný odkaz, aký mu už dlho posielajú fanúšikovia ich rivalov z Trnavy.
     
    56
    Štefánik na konci akcie Slovana, potiahol si loptu stredom ihriska a napriahol spoza šestnástky, Kamenár vyboxoval jeho prudkú strelu, mal šťastie, že letela takmer do stredu brány!
     
    52
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mauro Ezequiel González, prichádza Samuel Štefánik.
     
    49
    Veľmi pekná akcia Slovana ešte z vlastnej obrannej polovice! Gonzáles sa pohral s dvomi Trnavčanmi a posunul Podanému, ktorý vyšprintoval od čiary na stred a presnou prihrávkou do behu vysunul na pravej strane Milinkoviča. Kapitán belasých našiel krížnou prihrávkou pred päťkou Priskina, ktorý aj s prispením zásahu obrancu namieril nad bránu!
     
    42
    Pekný futbalový moment, ďalšia šanca Trnavy! Schranz zabojoval pri pravej postrannej čiare a dal do stredu Janečkovi, ktorý vyslal snáď z 30 metrov parádnu krížnu strelu, tá minula ľavý horný roh!
     
    41
    Trnava mohla vyrovnať! Hostia znovu kombinovali na pravej strane, pričom na vzdialenejšej strane šestnástky číhal Mikovič. Prvý center naňho zastavil Saláta, odrazenú loptu však vrátil k Mikovičovi hlavou Baéz a trnavský útočník zakončoval z uhla sám pred Muchom, namieril do bočnej siete!
     
    40
    Slovan mohol ísť do dvojgólového náskoku! Milinkovič sa uvoľnil na pravej strane a už z hranice bránkovej čiary vyslal pred päťku center na Kubíka, ktorý v sklze zakončil tiesnený tesne vedľa, lopta tam ešte bola tečovaná!
     
    38
    Domáci dokázali obísť ofsajdovú pascu Spartaka a Milinkovičov center našiel v šestnástke úplne voľného Salátu, ten sa nestihol dostatočne zorientovať a tak len slabo hlavičkoval do rukavíc Kamenára!
     
    36
    Už štvrtá karta pre Trnavu, tentoraz ju vidí Martin Mikovič. Tréner hostí Jarábek sa hnevá, hostia dnes však hrajú naozaj "od podlahy."
     
    35
    Hra nabrala dobré tempo, zmätky teraz aj v pokutovom území Slovana, kde mohla Trnava vyrovnať! Po centri z pravej strany hlavičkoval Majtán a mieril do ľavej žrde!
     
    34
    Krásna akcia Slovana, toto bola futbalová paráda! Kubík našiel v akcii troch proti trom oblúčikom na pravej strane Priskina, ten z prvej vrátil na stred Zreľákovi, ktorý takisto z prvej pálil volejom a Kamenár nádherne ľavou rukou vytlačil gólovú strelu nad brvno!
     
    27
    Už tretia žltá karta pre Trnavu, hostia zatiaľ hrajú veľmi tvrdo. Napomínaný je Aldo Baéz po faule na Podaného.
     
    21
    Nepekný zákrok Tomáša Majtána, ten po odohraní lopty doslova zostrelil odkopávajúceho Salátu, od rozhodcu vidí žltú kartu.
     
    16
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Lukáš Greššák, prichádza Jakub Vojtuš.
     
    12
    Slovan dal gól!
    Slovan strieľa dôležitý rýchly gól a ujíma sa vedenia! MARKO MILINKOVIČ nekompromisne skóroval z pokutového kopu, keď vymietol pravý horný roh Kamenárovej brány!
     
    11
    Žltú kartu dostáva Ľuboš Kamenár (FC Spartak Trnava).
     
    11
    Priskin sa po peknom priťuknutí od Zreľáka rútil sám na bránu, Kamenár ho pri pokuse o kľučku podrazil a uvidíme pokutový kop pre Slovan!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 12. Milinkovič (pen.), 75. Zreľák (Priskin)

    Karty:   58. Kubík (SBA), 67. Sekulić (SBA) – 11. Kamenár (TRN), 21. Majtán (TRN), 27. Baéz (TRN), 36. Mikovič (TRN), 61. Casado (TRN)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Saláta, Gorosito, Podaný – Sekulić, M. E. González (52. Štefánik) – Milinkovič (C) (59. Oršula), Kubík – Zreľák, Priskin (90+2. Hudák).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Záhumenský, Gašparovič, Štefánik, Vittek, Oršula.

    FC Spartak Trnava: Kamenár – Janečka (C), Bortel, Godál, Čonka – Casado, Baéz (72. Halilovič) – Mikovič, Greššák (16. Vojtuš), Schranz (79. Harba) – Majtán.
    Náhradníci: Strapák – Mikinič, Harba, Halilovič, Ujlaky, Vojtuš.

    Rozhodca: Sedlák – Vorel, Ádám

    Diváci: 1837