Tlač. konferencia MŠK Žilina pred play-off EL (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.) | TK FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference FC Thun (kon.) | Tisková konference Hajduku Split (kon.)
TK FK Vojvodina (kon.) | Tlač. konferencia Athletic Bilbao pred play-off EL (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference FC Slovan Liberec

cz Streda 19.08.2015, 16:33Tlačové konferencie
     
    Tisková konference je u svého konce, oba hlavní aktéři nyní zamíří na trénink, opět se přihlásíme za necelé dvě hodiny, kdy vypukne setkání s médii Hajduku. (16:58:33)
     
    První utkání bude náročné, důležitý bude hlavně stav trávníku, kterého se teď trochu obáváme, po nepříznivém počasí není úplně optimální. Druhého duelu se až tolik nebojím, myslím, že nás atmosféra v Chorvatsku vyhecuje, důležitější je pro mě zatím zítřejší stav hrací plochy, prozradil Jindřich Trpišovský.
     
    Trenér Slovanu pokračuje: Hrají jinak doma a při výjezdu, jsou ale velmi technicky vybavení, středová i krajní záloha je velmi nebezpečná, jejich ofenzivní síla bude velká. Vnímáme to tak, že nás dva duely dělí od prodloužení naší evropské cesty, musíme se mentálně připravit, Split bude chtít za každou cenu zvítězit.
     
    Mimo hru bylo zhruba šest hráčů, nejhůře na tom byl David Pavelka, ale už i ten trénoval a doufám, že jsme se z toho definitivně dostali. Základní sestavu by to ohrozit nemělo, dodává liberecký kouč.
     
    David Pavelka: Veškeré zdravotní potíže již doznívají, zítra bychom měli mít kompletní kádr.
     
    Jindřich Trpišovský: Připravujeme se na soupeře pečlivě, bude to náročné utkání, ale máme na rozdíl od Hapoelu mnoho informací, tudíž se snažíme nastudovat a připravit se, co nejdůkladněji.
     
    Začátek události je posunut, kvůli technickým potížím s videozáznamem, dlouhé zdržení to však nebude.
     
    Dobrý den, vítám vás u textového přenosu z tiskové konference před utkáním čtvrtého předkola Evropské ligy, jež bude na programu ve čtvrtek. Na tiskovou konferenci by měl dorazit trenér Slovanu Jindřich Trpišovský a kapitán celku David Pavelka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:30.

    RR