Tlač. konferencia MŠK Žilina pred play-off EL (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.) | TK FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference FC Thun (kon.) | Tisková konference Hajduku Split (kon.)
TK FK Vojvodina (kon.) | Tlač. konferencia Athletic Bilbao pred play-off EL (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia MŠK Žilina pred zápasom play-off Európskej ligy

Streda 19.08.2015, 12:40 • Press room, štadión MŠK Žilina • Tlačové konferencie
     
    Tlačová konferencia MŠK Žilina sa končí, o 19:30 si môžete prečítať prenos z tlačovej konferencie Athletic Bilbao. (12:47:34)
     
    Viktor Pečovský: "My ideme ďalej za svojim cieľom, verím, že i po prvom zápase budeme mať o čo hrať. Sledoval som Aduriza a Muniaina a to je asi tak všetko."
     
    Adrián Guľa: "Vychádzal som aj zo zápasu Baku s Bilbaom, verím, že niektoré veci dokážeme preniesť do zápasu aj my. Mužstvo dostane viacero impulzov, verím, že naozaj pôjdeme na 100%. Pre nás je dôležité, aby boli fanúšikovia spokojní s výkonom chalanov, aby ich vyprevadili s búrlivým potleskom, vtedy to bude pre nás progres. Už dlho nebolo v Žiline na štadióne plno a naši chlapci si to zaslúžia."
     
    Adrián Guľa: "I pre superhráčov je ťažké prepnúť sa zo zápasu s Barcelonou na zápas so Žilinou, ale toto nie je pre nás smerodatné. Dôležité je to čo ukážeme a ploche a to, aby sme išli na doraz."
     
    Viktor Pečovský: "Myslím si, že každý z nás sa na tento zápas teší, možno to bude pre niektorých len raz za život. Ja osobne sa veľmi teším. Hneď po vyžrebovaní sme vedeli, že nás čaká kvalitný tím, čo Bilbao potvrdilo v zápasoch s Barcelonou. Potvrdili sme kvalitu s repre proti Španielsku, verím, že priaznivú španielskú bilanciu udržíme i so Žilinou."
     
    Adrián Guľa: "Sme v nejakom procese už dva roky a chceme hrať proti silným súperom. Chceme hrať rýchlo, byť silní bežecky i takticky. Tým, že hráme proti Bilbau sa nemenia naše princípy. Vieme kde sme a kam smerujeme. Tešíme sa na tento skvelý zápas, určite pôjdeme do zápasu s odvahou."
     
    Adrián Guľa: "Dobrý deň, máme za sebou predzápasový tréning. Teší nás, že ho celý absolvoval Ernest Mabouka, hoci to ešte nebolo na 100%. Zdravotný problém má Jaroslav Mihalík, ktorý má zo zápasu s Ružomberkom silne narazené koleno a jeho štart je viac než otázny. Alternatívy do obrany máme v podobe Kadleca a Jakuba Paura."
     
    Začína sa tlačová konferencia, úvodné slovo dostáva Adrián Guľa.
     
    Začiatok tlačovej konferencie sa mierne posúva.
     
    Príjemný dobrý deň z press centra MŠK Žilina, už o malú chvíľu sa začne tlačová konferencia pred zápasom play-off Európskej ligy MŠK Žilina – Athletic Bilbao. Na tlačovej konferencii pred novinárov predstúpi hlavný tréner MŠK Žilina Adrián Guľa a kapitán tímu Viktor Pečovský.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 12:30.

    Dávid Švec