Ružomberok – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
0:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
Streda 19.08.2015, 19:00 • NTC Poprad • Niké liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Trnava strieda, z ihriska odchádza Martin Mikovič a na jeho miesto prichádza Milan Bortel.
     
    90+2
    Faško najprv rukami vybehol po Casadovi, ktorý si to následne nenechal a sotil ho k zemi, obaja dostávajú žltú kartu.
     
    89
    Hlavný rozhodca teraz udelil dve žlté karty po malej potýčke medzi viacerými hráčmi oboch tímov. Dostávajú ju Pavol Masaryk a Marek Janečka.
     
    87
    Ďalšia šanca pre Spartak! Baéz vysunul dopredu pred pokutové územie Martina Mikoviča, ktorý si zasekol protihráča smerom na ľavačku a pálil, ale opäť netrafil bránu!
     
    86
    V peknej šanci na skórovanie sa ocitol aj Martin Mikovič, ktorý sa dostal na hranicu šestnástky a odtiaľ vystrelil, no jeho zakončenie letelo tesne vedľa ľavej žrde!
     
    85
    Hosťujúci Tomáš Mikinič dostáva žltú kartu za svoj faul proti Tomášovi Ďubekovi.
     
    82
    Na ľavú stranu loptu dostal Anatoli Cheptine, ktorý sa uvoľnil na stred ihriska a pálil z hranice šestnástky, no brankár Kamenár dokázal pohotovo loptu vyraziť!
     
    80
    Šanca pre Ružomberok! Ďalší gól na kopačke, tentokrát na opačnej strane, mal aj Michal Faško, ktorý sa rozhodol pre prízemnú strelu z väčšej vzdialenosti, ale tesne netrafil bránu popri pravej žrdi!
     
    78
    Sieť sa podarilo rozvlniť Tomášovi Mikiničovi, ktorý získal rýchlosť po pravej strane, dostal sa do vápna a tvrdo vypálil, lenže nakoniec trafil iba bočnú sieť bránky.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Andrej Lovás, prichádza Pavol Masaryk.
     
    74
    Trochu futbalového vzrušenia prichádza v priebehu 74. minúty, kedy Miloš Nikolić tvrdo fauloval hosťujúceho Lovása a odchádza tak po druhej žltej karte do šatní.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Jakub Vojtuš, prichádza Tomáš Mikinič.
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Martin Jakubko, prichádza Anatol Cheptine.
     
    62
    Prvé nebezpečné zakončenie v druhom polčase predviedol hosťujúci Tomáš Majtán, ktorý napriahol na hranici šestnástky, ale následne jeho strelu bezpečne v rukách lapil Tofiloski.
     
    31
    Prvá obrovská tutová šanca zápasu! Ocitol sa v nej Andrej Lovás, ktorý dostal loptu do šestnástky, vyhol sa ofsajdu a prestrelil tesne bránu!
     
    23
    Nebezpečenstvo pred Kamenárom. Michal Faško sa dostal k lopte pred šestnástkou, následne sa dostal do zakončenia a tesne minul ľavú žrď, pri ktorej mal už takmer Lovása, ale ten nedokázal loptu doklepnúť do brány!
     
    21
    Nedostali sa však ďaleko, maximálne k rohovej zástavke a potom loptu získal Baez. Pokračoval s ňou po ľavej strane až ku stredu poľa, kde ho však následne fauloval Boszorád a dostáva za to žltú kartu.
     
    18
    Po osemnástich minútach hry sme boli svedkami ako takého ohrozenia brány. Najprv si pozíciu v šestnástke vytvoril Casado, avšak k strele sa nedostal. Po ňom nasledovalo ešte tvrdé zakončenie od Majtána, ale bolo zblokované súperom.
     
    10
    V 10. minúte prichádza žltá karta pre Miloša Nikolića, ktorý v možnom samostatnom úniku zastavil Martina Jakubka. Priamy kop pre Ružomberok.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly:

    Karty:   21. Boszorád (RUZ), 89. Masaryk (RUZ), 90+2. Faško (RUZ) – 10. Nikolič (TRN), 85. Mikinič (TRN), 89. Janečka (TRN), 90+2. Casado (TRN)   74. Nikolič (TRN)


    MFK Ružomberok: Tofiloski – Kružliak, Maslo, Boszorád, Lupták – Faško, Ďubek, Nagy, Zošák (C) – A. Lovás (76. Masaryk), Jakubko (69. Cheptine).
    Náhradníci: Šavol – Cheptine, Gerát, Ondrek, Maslo, Daghbashyan, Masaryk.

    FC Spartak Trnava: Kamenár – Janečka (C), Nikolič, Godál, Tóth – Baéz, Casado, Greššák, Vojtuš (73. Mikinič) – Mikovič, Majtán.
    Náhradníci: Strapák – Pikulík, Deket, Steinhübel, Bortel, Mikinič, Ujlaky.

    Rozhodca: Kružliak – Borsányi, Súkeníková

    Diváci: 2 436